ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Έχεις ερώτηση;
Έχουμε την απάντηση!

Η ομάδα της LeadCompass θα χαρεί να σε εξυπηρετήσει. Διάβασε τις πιο συχνές
ερωτήσεις/απαντήσεις (FAQ) ή στείλε μας απευθείας μήνυμα αν συνεχίζεις να έχεις απορία.

FAQ

Οι πιο συχνές ερωτήσεις και απαντήσεις.

Η 1η επικοινωνία που γνωριζόμαστε είναι δωρεάν. Στη συνέχεια ανάλογα με τις ανάγκες σας σχεδιάζουμε το ατομικό εξατομικευμένο πρόγραμμα που συνήθως αποτελείται από μία σειρά 3-5 συννεδρίων. Οπότε η τιμή προσαρμόζεται στο άτομο.

Ναι. Πραγματοποιούμε συνεδρίες ατομικής συμβουλευτικής μέσω Zoom Skype, Viber ή τηλεφωνικής κλήσης. H LeadCompass είναι το 1ο online γραφείο συμβουλευτικής καριέρας στην Ελλάδα με εξειδίκευση σε εξ αποστάσεως συνεδρίες.

Ναι, βοηθάμε στη δημιουργία βιογραφικού και προετοιμασία συνέντευξης.

Η LeadCompass δεν είναι γραφείο ευρέσεως εργασίας. Στόχος μας είναι να δώσουμε όλα τα απαραίτητα εφόδια στους πελάτες μας(Βιογραφικό, LinkedIn, Συνοδευτική Επιστολή, Συνέντευξη, Συμβουλευτική),  ώστε να τους προετοιμάσουμε και να διεκδικήσουν την καριέρα που επιθυμούν. Ωστόσο,  λόγω του μεγάλου δικτύου που έχουμε σε όλους τους επιχειρηματικούς κλάδους, φροντίζουμε να προωθήσουμε σε εργοδότες υποψήφιους, που έχουμε προετοιμάσει. Δεν υπάρχει επιπλέον επιβάρυνση για τους πελάτες μας.

1. Είναι διαδραστικά και έχουν πρακτικές ασκήσεις που θα σας βοηθήσουν να αποκτήσετε τις απαραίτητες γνώσεις που χρειάζεστε.
2. Προσφέρονται σε οικονομικές τιμές για να είναι προσβάσιμα απ’ολους.
3. Δεν έχουνε γεωγραφικό περιορισμό ούτε χρονικό. Μπορείς να τα παρακολουθήσεις ανα πάσα στιγμή, όπου και αν βρίσκεσαι σύμφωνα με το πρόγραμμα σου.
4. Διαθέτουμε ειδική ομάδα από συμβούλους και τεχνική υποστήριξη για οποιαδήποτε απορία προκύψει κατά τη διάρκεια παρακολούθησης.

Πρόσβαση θα έχεις για πάντα. Δεν υπάρχει κάποια ημερομηνία λήξης.

Συγκεκριμένη ερώτηση;
Γράψε το μήνυμά σου!

Τηλέφωνο: 2313 068 480

    Αμύντα 11 Θεσσαλονίκη και,
    Αθήνα 564 31
    ΔΕΥ-ΠΑΡ
    10:00 - 19:00