Εισαγωγή – Ποιοι είμαστε

Η διεύθυνση της ιστοσελίδας μας είναι: https://leadcompass.gr. 

O ιστότοπος www.leadcompass.gr είναι μια πλατφόρμα που προσφέρει συμβουλευτικές υπηρεσίες καριέρας προς ιδιώτες ή εταιρείες. Εντός της πλατφόρμας ο χρήστης μπορεί να βρει ηλεκτρονικό κατάστημα (eshop) με κύρια δραστηριότητα την πώληση βιογραφικών καθώς και διαδικτυακά σεμινάρια (courses).  Η εταιρεία διαθέτει 2 έδρες σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα αλλά εξυπηρετεί σε ολόκληρη την Ελλάδα και εξωτερικό. Κάθε χρήστης που εισέρχεται και χρησιμοποιεί το ηλεκτρονικό κατάστημα της πλατφόρμας: http://www.leadcompass.gr θεωρείται ότι αποδέχεται όλους τους όρους που αναφέρονται παρακάτω.

Τι είναι τα Cookies και πως τα χρησιμοποιούμε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies – μικρά αρχεία κειμένου που τοποθετούνται στη συσκευή σας (tablet, laptop, desktop, mobile) για να βοηθήσουν τον ιστότοπο να προσφέρει μια καλύτερη εμπειρία χρήστη. Σε γενικές γραμμές, τα cookies χρησιμοποιούνται για τη διατήρηση των προτιμήσεων των χρηστών, την αποθήκευση πληροφοριών όπως για καλάθια αγορών και την παροχή ανώνυμων δεδομένων παρακολούθησης σε εφαρμογές τρίτων κατασκευαστών, όπως το Google Analytics. Κατά κανόνα, τα cookies θα βελτιώσουν την εμπειρία περιήγησης. Ωστόσο, μπορεί να προτιμάτε να απενεργοποιείτε τα cookies σε αυτόν τον ιστότοπο. Ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για να γίνει αυτό είναι να απενεργοποιήσετε τα cookies στο πρόγραμμα περιήγησής σας. 

Ο χρήστης και επισκέπτης, της ηλεκτρονικής σελίδας και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου www.leadcompass.gr οφείλει να διαβάσει με επιμέλεια τους παρόντες όρους πριν από τη χρήση και να μην κάνει χρήση του περιεχομένου και των παρεχομένων υπηρεσιών, εάν δεν συμφωνεί με αυτούς. Η www.leadcompass.gr διατηρεί το δικαίωμα να αλλάζει τους όρους και γι’ αυτό ο χρήστης και επισκέπτης, είναι υποχρεωμένος να ελέγχει για τυχόν αλλαγές καθώς η τυχόν χρήση μετά την αλλαγή των όρων συνιστά και ανεπιφύλακτη αποδοχή τους. Σε κάθε περίπτωση, η χρήση της ηλεκτρονικής σελίδας και των υπηρεσιών της www.leadcompass.gr προϋποθέτει την ανεπιφύλακτη αποδοχή των κατωτέρω όρων που ισχύουν για το σύνολο των περιεχομένων στον ιστότοπο, σελίδων, εικόνων, αρχείων και φωτογραφιών. 

Τα cookies που χρησιμοποιούμε είναι:

Α) Απολύτως απαραίτητα Cookies

Τα απολύτων απαραίτητα cookies αξιοποιούνται για τη σωστή λειτουργία της πλατφόρμας μας αλλά και για να παρέχουμε στο χρήστη τη δυνατότητα να περιηγηθεί σ’ αυτή χωρίς να αντιμετωπίζεις προβλήματα σχετικά με τις λειτουργικότητες της, όπως πρόσβαση σε ασφαλείς περιοχές της ιστοσελίδας. Χωρίς αυτά τα cookies κάποιες από τις υπηρεσίες και λειτουργίες της πλατφόρμας δεν μπορούν να παρασχεθούν.

Β) Cookies επιδόσεων

Αυτά τα cookies συλλέγουν πληροφορίες σχετικά με το πώς οι επισκέπτες χρησιμοποιούν την πλατφόρμα, για παράδειγμα ποιες σελίδες επισκέπτονται πιο συχνά, και αν λαμβάνουν μηνύματα για σφάλματα από ιστοσελίδες. Αυτά τα cookies δεν συλλέγουν πληροφορίες που προσδιορίζουν τον επισκέπτη. Όλες οι πληροφορίες που συλλέγουν αυτά τα cookies είναι συγκεντρωτικές και ως εκ τούτου, ανώνυμες. Χρησιμοποιούνται μόνο για να τη βελτίωση του τρόπου λειτουργίας της πλατφόρμας.

Γ) Cookies λειτουργικότητας

Αυτά τα cookies επιτρέπουν στην πλατφόρμα να θυμάται τις επιλογές που κάνει ο χρήστης και παρέχει πιο εξατομικευμένες λειτουργίες. Αυτά τα cookies μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για να θυμούνται τις αλλαγές που έχει κάνει ο χρήστης στην πλατφόρμα ή να χρησιμοποιηθούν για να παρέχουν υπηρεσίες που έχει ζητήσει, όπως συνομιλία στο chat ή τη χρήση μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Δ) Cookies στόχευσης/διαφήμισης

Αυτά τα cookies χρησιμοποιούνται για να παρέχουν διαφημίσεις (Google adwords, Facebook) πιο σχετικές με τον χρήστη και τα ενδιαφέροντά του. Χρησιμοποιούνται επίσης για την αποστολή στοχευμένης διαφήμισης ή προσφορών, για να περιορίσουν τον αριθμό της προβαλλόμενης διαφήμισης, καθώς και για να βοηθήσουν στη μέτρηση της αποτελεσματικότητας των διαφημιστικών καμπανιών. 


Πνευματικά Δικαιώματα

Η αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, έκδοση, διανομή, μετάφραση, αντιγραφή, φόρτωση, με κάθε είδους μέσο και τρόπο, τμηματικώς ή περιληπτικώς του περιεχομένου της www.leadcompass.gr, χωρίς την προηγούμενη άδεια του, απαγορεύονται ρητώς. Εξαιρούνται οι χρήσεις: α) αναπαραγωγής και αναδημοσίευσης που γίνονται με τη χρήση παραπομπών σε δικτυακούς τόπους κοινωνικής δικτύωσης β) η αποθήκευση και αντιγραφή τμημάτων του περιεχομένου, για προσωπική χρήση. Στις περιοριστικώς αναφερόμενες αυτές εξαιρέσεις, εξακολουθεί να συντρέχει η υποχρέωση αναφοράς πηγής, η απαγόρευση εμπορικής ή άλλης εκμετάλλευσης και η διατήρηση απάντων των πνευματικών δικαιωμάτων.

Αντικείμενο πνευματικής ιδιοκτησίας της www.leadcompass.gr αποτελούν το σύνολο του περιεχομένου της, όπως κείμενα, φωτογραφίες, απεικονίσεις, σχεδιαγράμματα, διαδικτυακά μαθήματα, και πρότυπα βιογραφικών και προστατεύονται σύμφωνα με τις σχετικές εθνικές, κοινοτικές και διεθνείς διατάξεις περί πνευματικής ιδιοκτησίας. Αντιθέτως, όσα προϊόντα ή υπηρεσίες φέρουν σήματα τρίτων εταιριών, οργανισμών ή ενώσεων, αποτελούν πνευματική/βιομηχανική ιδιοκτησία εκείνων, και μόνον εκείνοι φέρουν τη σχετική ευθύνη.

Διασυνδέσεις με άλλες ιστοσελίδες

Ο διαδικτυακός τόπος www.leadcompass.gr ενδέχεται να περιέχει παραπομπές (συνδέσμους/links) σε διαδικτυακούς τόπους τρίτων με αποκλειστικό σκοπό την πληροφόρηση του χρήστη / επισκέπτη. Η παραπομπή σε συνδέσμους που ανήκουν σε διαδικτυακούς τόπους τρίτων δεν αποτελεί υιοθέτηση των απόψεων και πράξεών τους ή αποδοχή του περιεχόμενου που αυτοί εκφράζουν, δημοσιεύουν ή αναρτούν. Οι τρίτοι φορείς των διαδικτυακών τόπων υπεύθυνοι κατά το νόμο φέρουν την αποκλειστική ευθύνη για το περιεχόμενο των ιστοσελίδων τους ή για οποιαδήποτε ζημία μπορεί να προκύψει από τη χρήση τους, όταν ο χρήστης/επισκέπτης του διαδικτυακού τόπου www.leadcompass.gr αποκτά πρόσβαση σε αυτούς. Ο χρήστης/επισκέπτης αποδέχεται ότι με την επίσκεψη σε διαδικτυακούς τόπους τρίτων, αποχωρεί από το διαδικτυακό τόπο www.leadcompass.gr και υπόκειται στους όρους χρήσης αυτών. 

Η www.leadcompass.gr αποποιείται κάθε ευθύνη -και από αμέλεια- για οποιαδήποτε ζημία μπορεί να προκληθεί στους επισκέπτες και χρήστες από τη χρήση αυτού. Δεν ευθύνεται για οποιαδήποτε αποκατάσταση θετικής ή αποθετικής ζημίας χρηστών ή επισκεπτών ή τρίτων του διαδικτυακού τόπου που συνδέεται me την ομαλή λειτουργία ή δυσλειτουργία του www.leadcompass.gr ή την ενδεχόμενη αδυναμία παροχής υπηρεσιών τρίτων που διατίθενται δια της www.leadcompass.gr. Ακολούθως, η www.leadcompass.gr δεν εγγυάται πως η λειτουργία της και των παρόχων της θα είναι συνεχής και άνευ σφάλματος, απαλλαγμένη από ιούς και συναφή βλαπτικά αντικείμενα. Ωστόσο, η www.leadcompass.gr θα προσπαθεί πάντοτε ώστε το σύνολο του περιεχόμενου του να είναι ασφαλές για το χρήστη και τον επισκέπτη. Αντιστοίχως, το www.leadcompass.gr αποποιείται κάθε ευθύνη σε ό,τι αφορά το περιεχόμενο, την πληρότητα , την ποιότητα, το περιεχόμενο, της προστασία της πνευματικής/ βιομηχανικής ιδιοκτησίας, των διαδικτυακών τόπων στους οποίους τυχόν παραπέμπει μέσω των σελίδων αυτών δια hyperlinks ή banners, οι οποίοι είναι και οι μόνοι υπεύθυνοι έναντι των χρηστών ή επισκεπτών τους ή τρίτων. 

 

Πολιτική Προστασίας Δεδομένων

Ο διαδικτυακός ιστότοπος τηρεί τη νομοθεσία, εθνική (Ν. 2472/1997 όπως ισχύει κλπ) και κοινοτική, περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα. Τα στοιχεία που ως ανωτέρω δηλώνονται και τηρούνται καθώς και τυχόν άλλα, δεν αποκαλύπτονται σε τρίτους, δεν δημοσιοποιούνται και δεν αποτελούν αντικείμενο εκμετάλλευσης με κανέναν τρόπο, εκτός από τις χρήσεις που αφορούν την εκπλήρωση των κειμένων όρων και υποχρεώσεων, την ενημέρωση των επισκεπτών/χρηστών, την εξυπηρέτηση της ομαλής λειτουργίας του διαδικτυακού τόπου και την ευχερή επικοινωνία του www.leadcompass.gr και των επισκεπτών/χρηστών αυτού. Μονάχα στην περίπτωση όπου υπάρχει ρητή συγκατάθεση των επισκεπτών/χρηστών ή/και απαιτηθεί από το νόμο, από απόφαση δικαστηρίου ή/και από άλλη κρατική αρχή μπορεί να γίνει δημοσιοποίηση των στοιχείων των προσωπικών πληροφοριών των χρηστών/ επισκεπτών μπορούν να γνωστοποιηθούν οι σχετικές προσωπικές πληροφορίες. Μέσω της επικοινωνίας δια του www.leadcompass. gr, οι χρήστες/ επισκέπτες μπορούν ανά πάσα στιγμή ευχερώς και δωρεάν, να διαγράψουν τα τυχόν προσωπικά δεδομένα που διατηρούνται από το διαδικτυακό ιστότοπο. Το www.leadcompass. gr αποποιείται κάθε ευθύνης για την πολιτική προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα των διαφημιζομένων σε αυτό ή των τρίτων στους οποίους γίνονται παραπομπές δια αυτού.

Πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων – GDPR

Η LeadCompass ακολουθεί το Γενικό Κανονισμό της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την προστασία των προσωπικών δεδομένων. Τα βιογραφικά και τα προσωπικά δεδομένα των υπαρχόντων και εν δυνάμει πελατών μας δε διαβιβάζονται σε τρίτους και χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για να διερευνηθεί η προοπτική της μελλοντικής επαγγελματικής συνεργασίας μεταξύ των συμβαλλόμενων μερών (LeadCompass – πελάτης). Κάθε επεξεργασία προσωπικών δεδομένων πραγματοποιείται σύμφωνα με τις επιταγές του Νόμου 2472 /97 περί προστασίας του ατόμου από την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και του Κανονισμού (ΕΕ) 2016/679 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου και κάθε υποψήφιος διατηρεί δικαίωμα ενημέρωσης, πρόσβασης και αντίρρησης, όπως ο ως άνω νόμος ορίζει. 

Όλα τα δεδομένα των πελατών ή συνεργατών της LeadCompass αποθηκεύονται σε συμμόρφωση με το ισχύον νομικό πλαίσιο, που περιλαμβάνει τον Γενικό Κανονισμό της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την Προστασία Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (ΕΕ). Η LeadCompass τηρεί την παρούσα Πολιτική Προστασίας υιοθετώντας τα κατάλληλα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα για τη συλλογή, χρήση, αποθήκευση, κοινοποίηση, διαβίβαση των προσωπικών δεδομένων εσωτερικά της εταιρείας με απώτερο σκοπό α) την ομαλή ολοκλήρωση της υπηρεσία β) την καλύτερη εξυπηρέτηση του πελάτη ή του συνεργάτη γ) τη διασφάλιση και τη αποτελεσματική προστασία των προσωπικών τους δεδομένων από αθέμιτη επεξεργασία τους. 

Η LeadCompass διατηρεί το δικαίωμα να κοινοποιήσει προσωπικά δεδομένα πελατών της σε τρίτες εταιρείες με αποκλειστικό σκοπό την προώθηση υποψήφιων για την κάλυψη ανοιχτών θέσεων εργασίας και έπειτα από την έγγραφη δήλωση αποδοχής κοινοποίησης δεδομένων από τον ίδιο τον υποψήφιο.

Τι είδους προσωπικά δεδομένα συλλέγουμε


Πολιτική Σχολίων

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και σας ενθαρύννουμε να μοιράζεστε μαζί μας την γνώμη σας, τις απορίες σας και την αξιολόγηση σας στις σελίδες των διαδικτυακών σεμιναρίων, των προϊόντων και στο blog μας.

Σε ορισμένες περιπτώσεις τα σχόλια σας θα επεξεργαστούν ή θα διαγραφούν αν δεν συμμορφώνονται με τις ακόλουθες οδηγίες: 

  • Τα σχόλια που θεωρούνται ως ανεπιθύμητα ή αποκλειστικά διαφημιστικά θα διαγραφούν.
  • Τα σχόλια που περιέχουν γλώσσα ή έννοιες που θα μπορούσαν να θεωρηθούν προσβλητικές ή υβριστικές θα διαγραφούν. Σημειώστε ότι αυτό μπορεί να περιλαμβάνει καταχρηστική, απειλητική, πορνογραφική, προσβλητική, παραπλανητική ή δυσφημιστική γλώσσα.
  • Τα σχόλια είναι επιθετικά και δεν σέβονται τους υπόλοιπους χρήστες της κοινότητας.
  • Μη δημοσιεύετε παρακλήσεις, πολιτικά ή κοινωνικά σχόλια ή οτιδήποτε άλλο δεν σχετίζεται με τη θεματολογία της πλατφόρμας
  • Απογορεύεται η δημοσίευση αριθμών τηλεφώνων, διευθύνσεων email ή συνδέσμων σε άλλους ιστότοπους

Όταν οι επισκέπτες αφήνουν έναν σχόλιο στον ιστότοπο, συλλέγουμε τα δεδομένα που εμφανίζονται στη φόρμα σχολίων, καθώς και τη διεύθυνση IP του επισκέπτη  για να βοηθήσουμε στον εντοπισμό ανεπιθύμητων μηνυμάτων.

 

Στοιχεία Εταιρείας και Επικοινωνίας Υπευθύνου Προστασίας Δεδομένων

Σε περίπτωση που υπάρχουν ερωτήσεις σχετικά με την επεξεργασία, την προστασία των
προσωπικών δεδομένων και τα δικαιώματα, που αυτά συνεπάγονται, μπορεί κάθε υποκείμενο
δεδομένων να επικοινωνήσει με τον Υπεύθυνο Προστασίας Δεδομένων κ. Βαρβάρη Γιώργο.

LeadCompass | ΑΤΟΜΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ – ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΟΡΓ. ΕΠΙΜΟΡ. ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ

Υπευθυνος : Βαρβάρης Γιώργος

info@leadcompass.gr / giorgos@leadcompass.gr

τηλ: 231 306 8480