Κέρδισε με τη φωνή σου τη συνέντευξη ebook

Κέρδισε με τη Φωνή σου τη Συνέντευξη

Μεταμόρφώσε τη φωνή και τη δημόσια ομιλία σου για να κερδίσεις τις ενυπώσεις στην επόμενη συνέντευξη σου!

Οδηγός Ερωτήσεων προς τον Εργοδότη

Οδηγός Ερωτήσεων προς τον Εργοδότη

Γνώση είναι να έχεις τις σωστές απαντήσεις. Ευφυΐα είναι να κάνεις τις σωστές ερωτήσεις. Στον οδηγό θα βρεις 40 προτεινόμενες ερωτήσεις προς τον εργοδότη.

8 τρόποι για να βρεις εργασία το 2020

8 τρόποι για να βρεις εργασία το 2020

Οι αγγελίες εργασίας είναι μόλις το 10-20% των πραγματικών ανοιχτών θέσεων. Μάθε μέσα από τον οδηγό μας εναλλακτικούς τρόπους εύρεσης εργασίας.

Οδηγός για τις Ημέρες Καριέρας

Οδηγός για τις ημέρες Καριέρας

Ακολούθησε τον οδηγό για να κερδίσεις το μέγιστο από αυτές τις εκδηλώσεις και να διεκδικήσεις τη θέση εργασίας που επιθυμείς

Online Income Ebook

Πώς να βγάλεις χρήματα στο διαδίκτυο

Θες να δουλεύεις από το σπίτι σου και να βγάζεις περισσότερα χρήματα; Διάβασε τον οδηγό για να μάθεις  τις καλύτερες διαδικτυακές πλατφόρμες.

Career Change booklet cover

Οδηγός Αλλαγής Καριέρας

Θέλεις να αλλάξεις καριέρα; Στον οδηγό θα βρεις όλα τα στάδια που χρειάζεται να ολοκληρώσεις για να μεταβείς πετυχημένα σε μια νέα καριέρα.

Οδηγός Εργασίας

Οδηγός Επιβίωσης στην Αγορά Εργασίας

Αναζητείς εργασία ή θέλεις να αλλάξεις καριέρα; Στον οδηγό θα βρεις τα 5 εφόδια που χρειάζεσαι όχι απλά για να επιβιώσεις αλλά και για να ξεχωρίσεις στην Αγορά Εργασίας!

Public Speaking

Hacking tips για το Public Speaking

Όλοι έχουμε άγχος όταν μιλάμε μπροστά σε κοινό, πως όμως θα καταφέρουμε να το αντιμετωπίσουμε και να εφαρμόσουμε τεχνικές που θα κάνουν τη διαφορά στην επόμενη παρουσίαση μας;

Personal Brand Booklet for Landing Page

Πώς να χτίσεις το προσωπικό σου brand

Θες να χτίσεις το προσωπικό σου Brand; Στον οδηγό θα βρεις τα εφόδια που χρειάζεσαι για να ενισχύσεις την Επαγγελματική σου Ταυτότητα!