Αναζητείς εργασία ή θέλεις να
κάνεις αλλαγή καριέρας;

Μέσα από εξατομικευμένες συνεδρίες σχεδιάζεις βήμα-βήμα το επαγγελματικό σου προφίλ , ώστε να ξεχωρίσεις στην αγορά εργασίας τόσο σε Ελλάδα όσο και σε Εξωτερικό. Από σύνταξη βιογραφικού και προσομοίωση συνέντευξης μέχρι και στρατηγικό σχεδιασμό προφίλ LinkedIn, οι NLP σύμβουλοι καριέρας της LeadCompass κάνουν τα πάντα για να αναδείξεις το επαγγελματικό σου προφίλ.

Η Online Συμβουλευτική θα σου δώσει όλα τα εφόδια που χρειάζεσαι, όχι μόνο για να προετοιμαστείς για την αγορά εργασίας, αλλά και για να απογειώσεις την καριέρα σου.

Είσαι έτοιμος για το επόμενο βήμα;

Θεματικές Ατομικής Συμβουλευτικής Καριέρας

Δημιουργία Βιογραφικού

Σκοπός: Σχεδιάζεις ένα ανταγωνιστικό βιογραφικό ικανό να ξεχωρίσει από τα υπόλοιπα των υποψηφίων. Το βιογραφικό είναι στοχευμένο στις ανάγκες σου και μπορεί να προσαρμοστεί είτε για τα δεδομένα της Ελλάδος είτε του Εξωτερικού. Η υπηρεσία παρέχεται σε Ελληνικά και Αγγλικά.

Διαδικασία:

Βήμα 1ο – Πραγματοποίηση τηλεφωνικής συνάντησης 30 – 60 λεπτών όπου συζητάμε τις αλλαγές και διορθώσεις που χρειάζεται να γίνουν στο υπάρχων βιογραφικό σου. Εάν δεν έχεις βιογραφικό, ο σύμβουλος θα αξιοποιήσει τη συνάντηση για να αντλήσει όλες τις πληροφορίες που χρειάζεται. Εναλλακτικά η συλλογή πληροφοριών μπορεί να γίνει και με email απαντώντας σε ερωτηματολόγιο.

Βήμα 2ο – Οι σύμβουλοι μας διαμορφώνουν τη δομή και το περιεχόμενο του Βιογραφικού σου και οι Designer μας το σχεδιάζουν. Μπορείς να επιλέξεις:

  • Προσεγμένο Βιογραφικό: πρόκειται για ειδικά πρότυπα, που σχεδιάζουν επαγγελματίες designers της LeadCompass
  • Europass Βιογραφικό: σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά πρότυπα για δημόσιους φορείς και επιλεγμένες θέσεις εργασίας σε Ελλάδα και Ευρώπη
  • Βιογραφικό Έκθεση: σύντομο (200-300 λέξεις) ή αναλυτικό (600-1000 λέξεις), για ανάρτηση σε websites ή αποστολή σε οργανισμούς όπως επιμελητήρια. Απευθύνεται σε επιχειρηματίες, ιατρούς, Life Coach, Career Coach, Business Coach, Executive Coach, Εκπαιδευτές ιδιωτικού τομέα και άλλες ειδικότητες.

 

Βήμα 3ο – Σου αποστέλλουμε 100% έτοιμο το βιογραφικό σου και σε επεξεργάσιμη μορφή, ώστε να μπορείς να κάνεις και εσύ προσθήκες στο μέλλον και να το προσαρμόζεις κάθε φορά ανάλογα με την περιγραφή της αγγελίας, την εταιρία και την χώρα που κάνεις αίτηση. Το βιογραφικό είναι ATS friendly ώστε να περνάει με επιτυχία από τα προγράμματα Applicant Tracking Systems που χρησιμοποιούν οι μεγάλες εταιρίες αξιολογώντας τα βιογραφικά με λέξεις κλειδιά.

Σύνταξη Συνοδευτικής Επιστολής (Cover Letter)

Σκοπός: Αναλαμβάνουμε την προετοιμασία της συνοδευτικής επιστολής στοχευμένη στις ανάγκες σου για τις θέσεις εργασίας που ενδιαφέρεσαι και με προσεγμένο ομοιόμορφο σχεδιασμό στα πρότυπα του βιογραφικού σου. Η υπηρεσία παρέχεται σε Ελληνικά και Αγγλικά.

Διαδικασία:

Βήμα 1ο – Πραγματοποίηση τηλεφωνικής συνάντησης 30 – 60 λεπτών όπου συζητάμε τις αλλαγές και διορθώσεις που χρειάζεται να γίνουν στην υπάρχουσα συνοδευτική επιστολή σου. Εάν δεν έχεις συνοδευτική επιστολή, ο σύμβουλος θα αξιοποιήσει τη συνάντηση για να αντλήσει όλες τις πληροφορίες που χρειάζεται. Εναλλακτικά η συλλογή πληροφοριών μπορεί να γίνει και με email απαντώντας σε ερωτηματολόγιο.

Βήμα 2ο – Οι σύμβουλοι μας διαμορφώνουν τη δομή και το περιεχόμενο της συνοδευτικής επιστολής και οι Designer μας την σχεδιάζουν.

Βήμα 3ο – Σου αποστέλλουμε 100% έτοιμη την συνοδευτική επιστολή και σε επεξεργάσιμη μορφή, ώστε να μπορείς να κάνεις και εσύ προσθήκες στο μέλλον και να την προσαρμόζεις κάθε φορά ανάλογα με την περιγραφή της αγγελίας, την εταιρία και την χώρα που κάνεις αίτηση.

LinkedIn και Online Δικτύωση

Σκοπός: Δημιουργία ενός ανταγωνιστικού προφίλ στο LinkedIn. Το περιεχόμενο του προφίλ γράφεται στα Αγγλικά.

 

Διαδικασία:

Βήμα 1ο – Πραγματοποίηση τηλεφωνικής συνάντησης 30 – 60 λεπτών για να αντλήσουμε όλες τις πληροφορίες που χρειαζόμαστε. Εάν υπάρχει ήδη προφίλ τότε θα προβούμε στη βελτιστοποίηση αυτού, διαφορετικά θα δημιουργήσουμε από την αρχή. Θα χτίσουμε το Personal Brand σου και θα αυξήσουμε τις πιθανότητες να βρεις εργασία και να αναπτύξεις το επαγγελματικό σου δίκτυο. Εναλλακτικά η συλλογή πληροφοριών μπορεί να γίνει και με email απαντώντας σε ερωτηματολόγιο.

Βήμα 2ο – Οι σύμβουλοι μας διαμορφώνουν τη δομή και το περιεχόμενο χτίζοντας το προφίλ σου στο LinkedIn σε επίπεδο All Star και όπως το θέλει η αγορά εργασίας, επίσης χρησιμοποιούν τεχνικές SEO – Search Engine Optimization ώστε να μπορούν να σε βρίσκουν πιο εύκολα στην αναζήτηση οι χρήστες του LinkedIn και της Google.

Βήμα 3ο – Σε ενημερώνουμε ότι το προφίλ σου είναι 100% έτοιμο και σε βοηθάμε όποτε χρειάζεσαι να κάνεις κάποια αλλαγή.

Εκπαίδευση στην χρήση του LinkedIn

Σκοπός: Εκπαίδευση πάνω στις δυνατότητες της πλατφόρμας και πως μπορείς να την αξιοποιήσεις για επαγγελματική ανάπτυξη, δικτύωση και εύρεση εργασίας.

Διαδικασία:

Βήμα 1ο – Πραγματοποίηση τηλεφωνικής συνάντησης 60 – 90 λεπτών. Οι σύμβουλοί μας θα σε ενημερώσουν για όλα τα βασικά πεδία της πλατφόρμας, τις ρυθμίσεις που χρειάζεται να ξέρεις και να ανανεώνεις για αναζήτηση εργασίας, τις διαφορές μεταξύ δωρεάν και premium έκδοσης όπως και πως να χρησιμοποιείς το LinkedIn για να κάνεις αιτήσεις σε αγγελίες εργασίας, να επικοινωνείς απευθείας με HR Managers, Recruiters και άλλα στελέχη, πως να βρεις Μέντορες του κλάδου σου,  πως να κάνεις blogging, τι είναι το SSI – Social Selling Index Score και άλλα βασικά και προχωρημένα tips.

Βήμα 2ο – Μετά την τηλεφωνική μας συνάντηση, παρέχεται δωρεάν υποστήριξη για απορίες που μπορεί να σου προκύψουν στην πορεία.

Προετοιμασία για Συνέντευξη Εργασίας

Σκοπός: Μαθαίνεις τα μυστικά της συνέντευξης απαντώντας στις πιο απαιτητικές ερωτήσεις, γιατί η συνέντευξη είναι εκεί που κερδίζεις τη δουλειά.

 

Διαδικασία:

Βήμα 1ο – Πραγματοποίηση τηλεφωνικής συνάντησης 60 – 90 λεπτών. Στη συνάντηση δίνουμε μεγάλη έμφαση στις ερωτήσεις που γίνονται από τις εταιρίες και πως εσύ μπορείς να τις απαντήσεις με τον καλύτερο τρόπο. Θα μάθεις ποια είναι τα 10+ παραδοσιακά και σύγχρονα είδη συνέντευξης, όπως και τι χρειάζεται να κάνεις πριν, κατά την διάρκεια, και μετά την συνέντευξη. Το περιεχόμενο της τηλεφωνικής συνάντησης προσαρμόζεται στον κλάδο σου αλλά και στη χώρα που στοχεύεις.

Βήμα 2ο – Μετά τη συνάντηση σου στέλνονται οδηγοί και βοηθητικό υλικό με ερωτήσεις – απαντήσεις, αναλυτικά συμβουλές για τα είδη συνέντευξης και ότι πιστεύουμε ότι μπορεί να σε βοηθήσει, αυτά θα είναι το στήριγμά σου για να προετοιμαστείς σωστά, ώστε να έχεις μία επιτυχημένη συνέντευξη και να διεκδικήσεις τη θέση εργασίας που επιθυμείς.

Προσομοίωση Συνέντευξης Εργασίας

Σκοπός: Μέσα από προσομοίωση ενός πραγματικού περιβάλλοντος συνέντευξης εξετάζουμε διεξοδικά τις απαντήσεις σου και παρέχουμε στοχευμένο feedback ώστε να προετοιμαστείς κατάλληλα.

 

Διαδικασία:

Βήμα 1ο – Ορίζουμε ένα σενάριο, πχ ότι έχεις συνέντευξη ως Υπεύθυνος Πωλήσεων στην εταιρεία ΑΒΓ, το σενάριο ορίζεται σύμφωνα με τον κλάδο σου αλλά και τους πιθανούς εργοδότες που σε ενδιαφέρουν. Προτείνουμε να προετοιμαστείς σύμφωνα με τις μεθόδους που συζητήσαμε στη συνάντηση «Προετοιμασία για συνέντευξη».

Βήμα 2ο – Πραγματοποίηση τηλεφωνικής συνάντησης 60 λεπτών. Θα πραγματοποιηθεί το σενάριο στα πρώτα 40 λεπτά, ο σύμβουλος θα έχει το ρόλο του συνεντευξιαστή και εσύ του συνεντευξιαζόμενου. Στα τελευταία 20 λεπτά θα δοθεί αναλυτικό feedback με βελτιώσεις που χρειάζεται να γίνουν στις απαντήσεις σου.

(Προτείνουμε να έχει ολοκληρωθεί πρώτα η «Προετοιμασία συνέντευξης»)

Εκπαίδευση στην Αναζήτηση εργασίας για Ελλάδα και Εξωτερικό

Σκοπός: Να μάθεις τις τεχνικές αναζήτησης εργασίας τόσο στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό γιατί είναι μία διαδικασία που εάν δεν γνωρίζεις τις μεθόδους τότε θα είναι πολύ χρονοβόρα και πιθανόν χωρίς αποτέλεσμα.

 

Διαδικασία:

Βήμα 1ο – Πραγματοποίηση τηλεφωνικής συνάντησης 60 λεπτών. Βήμα-βήμα θα μάθουμε πως επιλέγουν οι εταιρίες προσωπικό αυτή την εποχή, τι είναι η κρυφή αγορά εργασίας, και πως βρίσκουμε θέσεις που σχετίζονται με το προφίλ σου ανάλογα με τον κλάδο και την χώρα που σε ενδιαφέρει. Στη συνέχεια θα δούμε πως μπορείς να προσεγγίσεις μια εταιρεία που δεν έχει θέση αλλά σε ενδιαφέρει να εργαστείς και πως μπορείς να οργανώσεις καλύτερα την αναζήτησή σου.

Βήμα 2ο – Μετά τη συνάντηση θα υπάρχει επιπλέον στήριξη από τον σύμβουλο μέσω email για οτιδήποτε χρειαστείς και θα σου δοθεί ένα Career Tool, οδηγοί και βοηθητικό υλικό, τα οποία θα σε βοηθήσουν πάρα πολύ στην εύρεση εργασίας.

Γνώρισε τον Σύμβουλο Καριέρας

Ο Μάρκος Κορβέσης είναι Σύμβουλος Καριέρας και πιστοποιημένος NLP Practitioner.

Έχει 10ετή επαγγελματική εμπειρία στην αγορά εργασίας έχοντας εργασθεί σε εταιρείες όπως Hewlett-Packard και Vodafone. Εμπλουτίζει τις γνώσεις του συνεχώς σε θέματα καριέρας, επιχειρηματικότητας και νέων τεχνολογιών, έχοντας ήδη λάβει 2000+ ώρες εκπαίδευση από 10 χώρες.

Συνεργάζεται με εταιρίες σε ΗΠΑ, Καναδά, Αγγλία, Ολλανδία και άλλες χώρες παρακολουθώντας τις πιο σύγχρονες και καινοτόμες τεχνικές στην συμβουλευτική σταδιοδρομίας, ώστε να παρέχει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες.

Είναι Public Speaker και LinkedIn Trainer με παρουσία σε Ελλάδα και εξωτερικό. Έχει συμμετάσχει σε 250+ προγράμματα προσωπικής και επαγγελματικής εξέλιξης και έχει ήδη βοηθήσει πάνω από 500 άτομα, 50+ εθνικοτήτων σε όλο τον κόσμο, να βρουν μια εργασία που αγαπούν, είτε σε μεγάλες επιχειρήσεις και οργανισμούς, είτε να δημιουργήσουν την δική τους επιχείρηση.

LinkedIn: Markos Korvesis

Συνεδρίες στα μέτρα σου, όπου και αν βρίσκεσαι!

Κάθε συνεδρία γίνεται εξ αποστάσεως από όποιο μέρος της Ελλάδος ή του κόσμου βρίσκεσαι και σε ευέλικτα ωράρια για τη δικιά σου εξυπηρέτηση.

Οι συνεδρίες γίνονται υπό τη μορφή τηλεφωνικής ή online κλήσης και χρησιμοποιούμε όλες τις γνωστές εφαρμογές ανάλογα τη δική σου προτίμηση

Skype  –  Viber  –  Hangouts  –  Messenger

Έλα σε επαφή με τους εξειδικευμένους συμβούλους μας για τις θεματικές που σε ενδιαφέρουν και εμείς μέσα από την VIP Ατομική Συμβουλευτική θα σε βοηθήσουμε να χτίσεις και να απογειώσεις την καριέρα σου!

Ζήτα προσφορά

Παρακαλούμε επιλέξτε τις θεματικές που σας ενδιαφέρουν για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας: