Αναζητάς εργασία ή θέλεις να
κάνεις αλλαγή καριέρας;

Η Online Συμβουλευτική θα σου δώσει όλα τα εφόδια που χρειάζεσαι για να προετοιμαστείς και να απογειώσεις την καριέρα σου.

Μέσα από εξατομικευμένες συνεδρίες σχεδιάζεις βήμα-βήμα το επαγγελματικό σου προφίλ , ώστε να ξεχωρίσεις στην αγορά εργασίας τόσο σε Ελλάδα όσο και σε Εξωτερικό. Από σύνταξη βιογραφικού και προετοιμασία συνέντευξης μέχρι και σχεδιασμό LinkedIn, οι σύμβουλοι μας κάνουν τα πάντα για να αναδείξεις το επαγγελματικό σου προφίλ και να κερδίσεις τη θέση εργασίας που επιθυμείς!

Είσαι έτοιμος για το επόμενο βήμα;
Ξεκίνα σχεδιάζοντας ένα ανταγωνιστικό βιογραφικό!

Θεματικές Ατομικής Συμβουλευτικής Καριέρας

Δημιουργία Βιογραφικού

Σκοπός: Σχεδιασμός επαγγελματικού βιογραφικού που ξεχωρίζει και κλείνει συνεντεύξεις. Το βιογραφικό είναι στοχευμένο στις ανάγκες σου αναδεικνύοντας σωστά την εμπειρία και τις γνώσεις σου. Μπορεί να προσαρμοστεί στα δεδομένα της Ελλάδας και του Εξωτερικού. Η υπηρεσία παρέχεται σε Ελληνικά, Αγγλικά και Γερμανικά.

 

Διαδικασία:

Βήμα 1ο – Συλλογή πληροφοριών με εξειδικευμένο ερωτηματολόγιο που αποστέλλεται στο email σου. Αποστέλλεις το τωρινό σου βιογραφικό αν έχεις και συμπληρώνεις στο ερωτηματολόγιο τα επιπλέον στοιχεία. Σε περίπτωση που ο σύμβουλος χρειάζεται επιπλέον πληροφορίες έρχεται σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί σου, όπου συζητάτε λεπτομέρειες και διευκρινίσεις.

Βήμα 2ο – Οι σύμβουλοι μας διαμορφώνουν τη δομή και το περιεχόμενο του Βιογραφικού σου και οι Γραφίστες μας το σχεδιάζουν. Μπορείς να επιλέξεις:

 • Προσεγμένο Βιογραφικό: πρόκειται για ειδικά πρότυπα, που σχεδιάζουν επαγγελματίες designers της LeadCompass
 • Europass Βιογραφικό: σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά πρότυπα για δημόσιους φορείς και επιλεγμένες θέσεις εργασίας σε Ελλάδα και Ευρώπη
 • Βιογραφικό Έκθεση: σύντομο (100-300 λέξεις) ή αναλυτικό (600-1000 λέξεις), για ανάρτηση σε websites, social media΄ή αποστολή σε οργανισμούς όπως επιμελητήρια. Απευθύνεται σε επιχειρηματίες, Ιατρούς, Δικηγόρους, Life Coach, Career Coach, Business Coach, Executive Coach, Εκπαιδευτές ιδιωτικού τομέα και άλλες ειδικότητες.

Βήμα 3ο – Σου αποστέλλουμε το βιογραφικό σε μορφή PDF και 100% επεξεργάσιμη μορφή Microsoft PowerPoint ή Word, ώστε να μπορείς να κάνεις και εσύ προσθήκες στο μέλλον και να το προσαρμόζεις κάθε φορά ανάλογα την περιγραφή της αγγελίας, την εταιρία και τη χώρα που κάνεις αίτηση. Το βιογραφικό είναι ATS friendly ώστε να περνάει με επιτυχία από τα προγράμματα Applicant Tracking Systems που χρησιμοποιούν οι μεγάλες εταιρείες για αξιολόγηση βιογραφικών με λέξεις κλειδιά.

Σύνταξη Συνοδευτικής Επιστολής (Cover Letter)

Σκοπός: Προετοιμασία συνοδευτικής επιστολής στοχευμένη στις ανάγκες σου για τις θέσεις εργασίας ή τα μεταπτυχιακά που σε ενδιαφέρουν και με προσεγμένο ομοιόμορφο σχεδιασμό στα πρότυπα του βιογραφικού σου. Η συνοδευτική επιστολή μπορεί να είναι γενική και να σου στείλουμε οδηγίες τι χρειάζεται να αλλάζεις ανάλογα την αίτηση, ή μπορεί να είναι στοχευμένη σε συγκεκριμένη αγγελία ή μεταπτυχιακό. Η υπηρεσία παρέχεται σε Ελληνικά, Αγγλικά και Γερμανικά.

 

Διαδικασία:

Βήμα 1ο – Συλλογή πληροφοριών με εξειδικευμένο ερωτηματολόγιο που αποστέλλεται στο email σου. Αποστέλλεις το τωρινό σου βιογραφικό και επιστολή αν έχεις και συμπληρώνεις στο ερωτηματολόγιο τα επιπλέον στοιχεία. Σε περίπτωση που ο σύμβουλος χρειάζεται επιπλέον πληροφορίες ή διευκρινίσεις, έρχεται σε επικοινωνία μαζί σου. Αν επιθυμείς στοχευμένη συνοδευτική επιστολή, χρειάζεται να μας στείλεις και την αγγελία ή το μεταπτυχιακό που σε ενδιαφέρει.

Βήμα 2ο – Οι σύμβουλοι μας διαμορφώνουν τη δομή και το περιεχόμενο της συνοδευτικής επιστολής και οι Γραφίστες μας την σχεδιάζουν.

Βήμα 3ο – Σου αποστέλλουμε τη συνοδευτική επιστολή σε μορφή PDF και 100% επεξεργάσιμη μορφή Microsoft PowerPoint ή Word, ώστε να μπορείς να κάνεις και εσύ προσθήκες στο μέλλον και να την προσαρμόζεις κάθε φορά ανάλογα την περιγραφή της αγγελίας ή του μεταπτυχιακού που επιθυμείς να κάνεις αίτηση.

LinkedIn και Online Δικτύωση

Σκοπός: Δημιουργία ανταγωνιστικού προφίλ στο LinkedIn αναδεικνύοντας σωστά την εμπειρία και τις γνώσεις σου. Το περιεχόμενο του προφίλ γράφεται στα Αγγλικά.

 

Διαδικασία:

Βήμα 1ο – Συλλογή πληροφοριών με εξειδικευμένο ερωτηματολόγιο που αποστέλλεται στο email σου. Αποστέλλεις το τωρινό σου βιογραφικό αν έχεις και συμπληρώνεις στο ερωτηματολόγιο τα επιπλέον στοιχεία. Σε περίπτωση που ο σύμβουλος χρειάζεται επιπλέον πληροφορίες ή διευκρινίσεις, έρχεται σε επικοινωνία μαζί σου. Εάν υπάρχει ήδη προφίλ τότε θα προβούμε στη βελτιστοποίησή του, διαφορετικά θα δημιουργήσουμε νέο προφίλ από την αρχή. Θα χτίσουμε το Personal Brand σου με στόχο να αυξήσουμε τις πιθανότητες να βρεις νέες συνεργασίες και να αναπτύξεις το επαγγελματικό σου δίκτυο.

Βήμα 2ο – Οι σύμβουλοί μας διαμορφώνουν το περιεχόμενο και τις ρυθμίσεις, χτίζοντας το προφίλ σου σε επίπεδο All Star και όπως χρειάζεται να είναι για την αγορά εργασίας. Επίσης χρησιμοποιούμε τεχνικές SEO – Search Engine Optimization ώστε να μπορούν να σε βρίσκουν πιο εύκολα στην αναζήτηση οι χρήστες του LinkedIn και της Google.

Βήμα 3ο – Σε ενημερώνουμε ότι το προφίλ σου είναι έτοιμο και το βλέπουμε μαζί για τυχόν αλλαγές.

Εκπαίδευση στην χρήση του LinkedIn

Σκοπός: Εκπαίδευση στις δυνατότητες της πλατφόρμας, πως μπορείς να την αξιοποιήσεις για επαγγελματική ανάπτυξη, δικτύωση και εύρεση νέων συνεργασιών.

 

Διαδικασία:

Βήμα 1ο – Προγραμματισμός βιντεοκλήσης Zoom διάρκειας 120-150 λεπτών. Οι σύμβουλοί μας θα σε ενημερώσουν για όλα τα βασικά πεδία της πλατφόρμας, τις ρυθμίσεις που χρειάζεται να γνωρίζεις, τις διαφορές μεταξύ δωρεάν και premium έκδοσης όπως και πως να χρησιμοποιείς το LinkedIn για να κάνεις αιτήσεις σε αγγελίες εργασίας, να επικοινωνείς απευθείας με HR Managers, Recruiters και άλλα στελέχη, πως να βρεις Μέντορες του κλάδου σου, πως να κάνεις blogging, τι είναι το SSI – Social Selling Index Score και άλλα βασικά και προχωρημένα tips.

Βήμα 2ο – Μετά τη βιντεοκλήση, παρέχεται δωρεάν υποστήριξη για απορίες που μπορεί να προκύψουν στην πορεία.

Προετοιμασία για Συνέντευξη Εργασίας

Σκοπός: Μαθαίνεις τα μυστικά της συνέντευξης απαντώντας στις πιο απαιτητικές ερωτήσεις, η συνέντευξη είναι εκεί που κερδίζεις τη θέση.

 

Διαδικασία:

Βήμα 1ο – Προγραμματισμός βιντεοκλήσης Zoom διάρκειας 120-150 λεπτών, θα μάθεις τα εξής:

 • Ποια είναι τα 10 είδη συνέντευξης που υπάρχουν αυτή την εποχή
 • Τι χρειάζεται να κάνεις πριν, κατά τη διάρκεια, και μετά από κάθε συνέντευξη
 • Ποια είναι τα 5 είδη ερωτήσεων συνέντευξης
 • Ποιες είναι οι 30 πιο συχνές ερωτήσεις και πως να τις απαντήσεις

Στην κλήση δίνουμε μεγαλύτερη έμφαση στα είδη ερωτήσεων και τις πιο συχνές ερωτήσεις. Οποιαδήποτε απορία έχεις μας ρωτάς κατά τη διάρκεια της κλήσης ή και μετά μέσω email. Το περιεχόμενο της εκπαίδευσης προσαρμόζεται στον κλάδο σου και στη χώρα που στοχεύεις.

Βήμα 2ο – Μετά τη συνάντηση θα λάβεις στο email σου οδηγούς προετοιμασίας, βοηθητικό υλικό με ερωτήσεις – απαντήσεις, αναλυτικές συμβουλές για τα είδη συνέντευξης και ότι πιστεύουμε ότι μπορεί να σε βοηθήσει, αυτά θα είναι το στήριγμά σου για να προετοιμαστείς σωστά, ώστε να έχεις μία επιτυχημένη συνέντευξη και να διεκδικήσεις τη θέση εργασίας που επιθυμείς. Παρέχεται δωρεάν υποστήριξη για απορίες που μπορεί να προκύψουν στην πορεία.

Προσομοίωση Συνέντευξης Εργασίας

Σκοπός: Προσομοίωση πραγματικού περιβάλλοντος συνέντευξης ώστε να εξετάσουμε διεξοδικά τις απαντήσεις σου και να σου προσφέρουμε στοχευμένες συμβουλές για καλύτερη προετοιμασία.

Τα πρώτα περίπου 60 λεπτά σου κάνουμε ερωτήσεις ανάλογες με με μια πραγματική συνέντευξη και εσύ καλείσαι να τις απαντήσεις. Στον υπόλοιπο χρόνο σου δίνουμε feedback – συμβουλές, ποιες απαντήσεις χρειάζεται να βελτιώσεις και πως μπορείς να το κάνεις.

 

Διαδικασία:

Βήμα 1ο – Προγραμματισμός συνάντησης με διάρκεια 90-120 λεπτά (μπορεί να γίνει με τηλεφωνική, διαδικτυακή κλήση ή βιντεοκλήση, στα Ελληνικά ή Αγγλικά και στοχευμένη σε συγκεκριμένη αγγελία/θέση). Ορίζουμε ένα σενάριο, πχ ότι έχεις συνέντευξη ως Υπεύθυνος Πωλήσεων στην εταιρεία ΑΒΓ, το σενάριο ορίζεται σύμφωνα με τον κλάδο σου και τους πιθανούς εργοδότες που σε ενδιαφέρουν. Προτείνουμε να προετοιμαστείς σύμφωνα με τις μεθόδους που συζητήσαμε στη συνάντηση «Προετοιμασία για συνέντευξη».

Βήμα 2ο – Θα πραγματοποιηθεί το σενάριο στα πρώτα 60-90 λεπτά, ο σύμβουλος θα έχει το ρόλο του συνεντευξιαστή και εσύ του συνεντευξιαζόμενου. Στον υπόλοιπο χρόνο συζητάμε αναλυτικά για τις βελτιώσεις που χρειάζεται να γίνουν στις απαντήσεις σου.

(Προτείνουμε να έχει ολοκληρωθεί πρώτα η «Προετοιμασία συνέντευξης»)

Εκπαίδευση στην Αναζήτηση εργασίας για Ελλάδα και Εξωτερικό

Σκοπός: Να μάθεις τις τεχνικές αναζήτησης εργασίας για Ελλάδα και εξωτερικό ανακαλύπτοντας την κρυφή αγορά εργασίας.

Οι περισσότεροι υποψήφιοι γνωρίζουν μόνο τις αγγελίες, ωστόσο οι αγγελίες είναι συνήθως το 9ο βήμα που ακολουθούν οι εργοδότες για επιλογή προσωπικού, αφορούν μόνο το 10-15% των πραγματικών ανοιχτών θέσεων στην αγορά και η πιθανότητα να βρει κάποιος εργασία μόνο από αγγελίες σύμφωνα με έρευνες είναι μόλις 2%.

 

Διαδικασία:

Βήμα 1ο – Προγραμματισμός βιντεοκλήσης Zoom διάρκειας 120-150 λεπτών, θα μάθεις τα εξής:

 • Ποια είναι τα 10 βήματα που ακολουθούν οι εργοδότες για να επιλέξουν προσωπικό
 • Τι επιλογές έχεις για να προσεγγίσεις εργοδότες χωρίς να υπάρχουν αγγελίες
 • Πως θα μάθεις τι πακέτα αποδοχών προσφέρουν οι εταιρίες στο αντικείμενο που σε ενδιαφέρει
 • Πως να οργανώσεις καλύτερα την αναζήτησή σου

Βήμα 2ο – Μετά τη συνάντηση θα λάβεις στο email σου οδηγούς προετοιμασίας, βοηθητικό υλικό και ότι πιστεύουμε ότι μπορεί να σε βοηθήσει, αυτά θα είναι το στήριγμά σου για να προετοιμαστείς σωστά, ώστε να αυξήσεις κατακόρυφα τις ευκαιρίες να διεκδικήσεις τη θέση εργασίας που επιθυμείς. Παρέχεται δωρεάν υποστήριξη για απορίες που μπορεί να προκύψουν στην πορεία.

Συνεδρίες στα μέτρα σου, όπου και αν βρίσκεσαι!

Κάθε συνεδρία γίνεται εξ αποστάσεως από όποιο μέρος της Ελλάδος ή του κόσμου βρίσκεσαι και σε ευέλικτα ωράρια για τη δικιά σου εξυπηρέτηση.

Οι συνεδρίες γίνονται υπό τη μορφή τηλεφωνικής ή online κλήσης και χρησιμοποιούμε όλες τις γνωστές εφαρμογές ανάλογα τη δική σου προτίμηση

Zoom  –  Skype  –  Viber  –  WhatsApp  –  Telegram  –  Hangouts  –  Messenger

Γνώρισε τον Σύμβουλο Καριέρας, Μάρκο Κορβέση

Ο Μάρκος Κορβέσης είναι Σύμβουλος Καριέρας και πιστοποιημένος NLP Practitioner.

Έχει 10ετή επαγγελματική εμπειρία στην αγορά εργασίας έχοντας εργασθεί σε εταιρείες όπως Hewlett-Packard και Vodafone. Εμπλουτίζει τις γνώσεις του συνεχώς σε θέματα καριέρας, επιχειρηματικότητας και νέων τεχνολογιών, έχοντας ήδη λάβει 2000+ ώρες εκπαίδευση από 11 χώρες.

Συνεργάζεται με εταιρείες σε ΗΠΑ, Καναδά, Αγγλία, Ολλανδία και άλλες χώρες παρακολουθώντας τις πιο σύγχρονες και καινοτόμες τεχνικές στην συμβουλευτική σταδιοδρομίας, ώστε να παρέχει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες.

Είναι Public Speaker και LinkedIn Trainer με παρουσία σε Ελλάδα και εξωτερικό. Έχει συμμετάσχει σε 250+ προγράμματα προσωπικής και επαγγελματικής εξέλιξης και έχει ήδη βοηθήσει πάνω από 1000 άτομα, 50+ εθνικοτήτων σε όλο τον κόσμο, να βρουν μια εργασία που αγαπούν σε 20 χώρες, είτε σε μεγάλες επιχειρήσεις και οργανισμούς, είτε να δημιουργήσουν την δική τους επιχείρηση.

LinkedIn: Markos Korvesis

Γνώρισε την Σύμβουλο Καριέρας, Ελένη Παπαδάκη

Η Ελένη Παπαδάκη είναι πιστοποιημένη Σύμβουλος Επαγγελματικής Σταδιοδρομίας και Life Coach.

Μετά την ολοκλήρωση των σπουδών της στις Πολιτικές Επιστήμες και τη Δημόσια Διοίκηση του Πανεπιστημίου Αθηνών, παρακολούθησε σεμινάρια σχετικά με το Life Coaching, Συμβουλευτική και Mentoring στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου και έχει κάνει σπουδές Συμβουλευτικής Σταδιοδρομίας και Επαγγελματικού Προσανατολισμού στο Aegean Omiros Educational Group.

Έχοντας παρακολουθήσει πολυάριθμα online courses επαγγελματικής ανάπτυξης στόχος της είναι να υποστηρίξει αποτελεσματικά τους ανθρώπους στο να κατακτήσουν την επαγγελματική ζωή που επιθυμούν.

Είναι ενεργό μέλος και γενική γραμματέας του Συλλόγου Συμβουλευτικής, Coaching & Mentoring Ελλάδας (HCCMA) καθώς και της εθελοντικής ομάδας δράσης και αλληλεγγύης Hopeaholics. Παράλληλα, της αρέσει να εκφράζει τις σκέψεις της γράφοντας άρθρα για τη LeadCompass, το Sensory Explorer Blog, LifeHub και Thrive Global.

LinkedIn: Eleni Papadaki

Ελένη Παπαδάκη Σύμβουλος Καριέρας

Αξιολογήσεις Πελατών

Chris K.

Markos is a leader in his field and offers high-quality career services. I assigned him to write my Professional CV, Cover Letter, and LinkedIn Profile. He helped me optimize my job search as a Medical Director with expertise in the Pharmaceutical Industry, Oncology, Hematology, Internal Medicine, Epidemiology, and Public Health. Markos is a deeply educated and experienced person, organizational, methodical, always extremely professional, absolutely respectable, and very kind. I am totally satisfied with his work and I strongly recommend him!

Clinical Medical Doctor | Harvard University | Oncology |  Internal Medicine

LeadCompass
2020-12-02T02:28:57+03:00

Clinical Medical Doctor | Harvard University | Oncology |  Internal Medicine

Markos is a leader in his field and offers high-quality career services. I assigned him to write my Professional CV, Cover Letter, and LinkedIn Profile. He helped me optimize my job search as a Medical Director with expertise in the Pharmaceutical Industry, Oncology, Hematology, Internal Medicine, Epidemiology, and Public Health. Markos is a deeply educated and experienced person, organizational, methodical, always extremely professional, absolutely respectable, and very kind. I am totally satisfied with his work and I strongly recommend him!

Χρήστος Π.

" Δημιούργησα ένα εντυπωσιακό βιογραφικό και συνειδητοποίησα την αξία της δικτύωσης και της αξιοποίησης των social media για την αναζήτηση της ιδανικής εργασίας! "

Google Streetview Operations Technician

LeadCompass
5
2019-08-13T12:37:32+03:00

Google Streetview Operations Technician

" Δημιούργησα ένα εντυπωσιακό βιογραφικό και συνειδητοποίησα την αξία της δικτύωσης και της αξιοποίησης των social media για την αναζήτηση της ιδανικής εργασίας! "

Apostolos Theofanopoulos

Markos is an outstanding Career Consultant and a LinkedIn Branding Coach professional. His guidance and his amazing counsel, helped me to create a modern, up-to-date resume and LinkedIn Profile. His ability to explain everything so clearly, made me fully understand how the labor market works in Greece. Through his mentoring, I realized what I love doing (my passion), what the world needs (my mission), what I am good at (vocation), and what I can get paid for (profession), so i find my ideal job. I will forever thank him for opening my eyes and making me understand that everything is possible.

Business Developer & Partnerships Manager

LeadCompass
5
2019-10-06T16:33:34+03:00

Business Developer & Partnerships Manager

Markos is an outstanding Career Consultant and a LinkedIn Branding Coach professional. His guidance and his amazing counsel, helped me to create a modern, up-to-date resume and LinkedIn Profile. His ability to explain everything so clearly, made me fully understand how the labor market works in Greece. Through his mentoring, I realized what I love doing (my passion), what the world needs (my mission), what I am good at (vocation), and what I can get paid for (profession), so i find my ideal job. I will forever thank him for opening my eyes and making me understand that everything is possible.

Ιωάννης Β.

“ Δύο μέρες αφότου ολοκλήρωσα το βιογραφικό μου στη LeadCompass, είχα την ευκαιρία να κάνω πράξη όσα έμαθα στη προετοιμασία της συνέντευξης, σε μία εταιρεία στην Θεσσαλονίκη. Λίγες μέρες αργότερα, ξεκίνησα να εργάζομαι στη συγκεκριμένη εταιρεία. Σύμπτωση ή όχι, φτάνει να δοκιμάσεις για να το μάθεις. ”

Μηχανικός Η/Υ και Πληροφορικής

LeadCompass
5
2019-08-13T12:38:34+03:00

Μηχανικός Η/Υ και Πληροφορικής

“ Δύο μέρες αφότου ολοκλήρωσα το βιογραφικό μου στη LeadCompass, είχα την ευκαιρία να κάνω πράξη όσα έμαθα στη προετοιμασία της συνέντευξης, σε μία εταιρεία στην Θεσσαλονίκη. Λίγες μέρες αργότερα, ξεκίνησα να εργάζομαι στη συγκεκριμένη εταιρεία. Σύμπτωση ή όχι, φτάνει να δοκιμάσεις για να το μάθεις. ”

Eirini Giouleka

I would definitely recommend Markos as a career coach. Not only did he provide me with meaningful advice on my CV, he also assisted me with networking. Being a career coach seems like a “fashionable” profession in a society full of uncertainty where we’re constantly overwhelmed with unfiltered information. Markos is quick to figure out solutions and always straight to the point.

Climate Scientist and Communicator

LeadCompass
5
2019-10-06T16:42:20+03:00

Climate Scientist and Communicator

I would definitely recommend Markos as a career coach. Not only did he provide me with meaningful advice on my CV, he also assisted me with networking. Being a career coach seems like a “fashionable” profession in a society full of uncertainty where we’re constantly overwhelmed with unfiltered information. Markos is quick to figure out solutions and always straight to the point.

Prodromos Miltiadis

Markos and I worked together to enhance my future Career, CV, LinkedIn. Markos is a fount of information about the latest Job Search Techniques and creative ways to turn candidates profile into a professional one. Markos is a talented, hard-working and warm co-worker and a joy to collaborate with.

Marketing Specialist

LeadCompass
5
2019-10-06T16:28:36+03:00

Marketing Specialist

Markos and I worked together to enhance my future Career, CV, LinkedIn. Markos is a fount of information about the latest Job Search Techniques and creative ways to turn candidates profile into a professional one. Markos is a talented, hard-working and warm co-worker and a joy to collaborate with.

Βικτώρια Μπ.

“ Δημιούργησα ένα ανταγωνιστικό βιογραφικό, motivation letter και linkedin που απέσπασαν τις καλύτερες κριτικές από τους υποψήφιους εργοδότες σε Ελλάδα και εξωτερικό. H διαδικασία προσομοίωσης της συνέντευξης, μια εμπειρία πρωτόγνωρη για μένα, με εξόπλισε με αυτοπεποίθηση και σιγουριά για τη συνέχεια ώστε να πετύχω τους επαγγελματικούς μου στόχους.”

Κτηνίατρος

LeadCompass
5
2019-08-13T12:56:17+03:00

Κτηνίατρος

“ Δημιούργησα ένα ανταγωνιστικό βιογραφικό, motivation letter και linkedin που απέσπασαν τις καλύτερες κριτικές από τους υποψήφιους εργοδότες σε Ελλάδα και εξωτερικό. H διαδικασία προσομοίωσης της συνέντευξης, μια εμπειρία πρωτόγνωρη για μένα, με εξόπλισε με αυτοπεποίθηση και σιγουριά για τη συνέχεια ώστε να πετύχω τους επαγγελματικούς μου στόχους.”

Kiki Sarigiannidou

I chose Markos amongst other professionals while searching for a career coach to introduce me to the benefits of Linkedin. Markos has got the best knowledge on that subject. He can also quickly identify new trends in job searching and gives a clear idea on what to expect in the job market. I will not miss to mention that he is highly responsive and always gives a thourough feedback

Retail Area Manager

LeadCompass
5
2019-10-06T16:36:49+03:00

Retail Area Manager

I chose Markos amongst other professionals while searching for a career coach to introduce me to the benefits of Linkedin. Markos has got the best knowledge on that subject. He can also quickly identify new trends in job searching and gives a clear idea on what to expect in the job market. I will not miss to mention that he is highly responsive and always gives a thourough feedback

Martha Alexia Chasapi

I strongly recommend Mr Korvesis. Excellent job in CV writing as well as high degree of knowledge in how to form your professional network-LinkedIn! Very impressed with his professionalism and quick correspondence! Focus on details, essential help in job search! Excellent support and crucial contribution in career pathway! I suggest Mr Korvesis with certainty!

Clinical Research Associate

LeadCompass
5
2019-10-06T16:30:44+03:00

Clinical Research Associate

I strongly recommend Mr Korvesis. Excellent job in CV writing as well as high degree of knowledge in how to form your professional network-LinkedIn! Very impressed with his professionalism and quick correspondence! Focus on details, essential help in job search! Excellent support and crucial contribution in career pathway! I suggest Mr Korvesis with certainty!

Κωνσταντίνος Τ.

Ο κύριος Κορβέσης είναι σωστός και αξιόπιστος επαγγελματίας!!! Έφτιαξε ένα σωστό βιογραφικό το οποίο θα με βοηθήσει να βρω αυτό που θέλω!!! Τον ευχαριστώ θερμά!!!

Μεταπτυχιακός φοιτητής Διαχείρισης Ενέργειας και Περιβάλλοντος

LeadCompass
5
2019-10-06T16:23:18+03:00

Μεταπτυχιακός φοιτητής Διαχείρισης Ενέργειας και Περιβάλλοντος

Ο κύριος Κορβέσης είναι σωστός και αξιόπιστος επαγγελματίας!!! Έφτιαξε ένα σωστό βιογραφικό το οποίο θα με βοηθήσει να βρω αυτό που θέλω!!! Τον ευχαριστώ θερμά!!!

Ειρήνη Γ.

Είμαι σε διαδικασία αλλαγής κλάδου και χρειαζόμουν συμβουλευτική και ανανέωση βιογραφικού για να πετύχω το στόχο μου. Η συμβολή της Lead Compass ήταν ιδιαίτερα ωφέλιμη και άμεση. Εκτιμώ την βοήθειά τους και συνιστώ ανεπιφύλακτα την υπηρεσία τους!

Digital Marketer

LeadCompass
5
2019-10-06T16:24:47+03:00

Digital Marketer

Είμαι σε διαδικασία αλλαγής κλάδου και χρειαζόμουν συμβουλευτική και ανανέωση βιογραφικού για να πετύχω το στόχο μου. Η συμβολή της Lead Compass ήταν ιδιαίτερα ωφέλιμη και άμεση. Εκτιμώ την βοήθειά τους και συνιστώ ανεπιφύλακτα την υπηρεσία τους!

Ζωή Παπαλασκαρη

Markos helped me to better understand hiring practices in Greece, developed my CV/Cover Letter, and facilitated an interview-simulation to get me prepped for professional scenarios. It was wonderful to work with him and I would recommend his services to anyone who is looking to advance their career, no matter what stage they're at professionally. Markos is professional and passionate about coaching, and it shows!

Humanitarian Affairs Professional

LeadCompass
5
2019-10-14T03:48:35+03:00

Humanitarian Affairs Professional

Markos helped me to better understand hiring practices in Greece, developed my CV/Cover Letter, and facilitated an interview-simulation to get me prepped for professional scenarios. It was wonderful to work with him and I would recommend his services to anyone who is looking to advance their career, no matter what stage they're at professionally. Markos is professional and passionate about coaching, and it shows!

Νίκος Α.

Η συνεργασία μας ήταν ακριβώς όπως περιγραφόταν κατά την αρχική συμφωνία και έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος από την δουλειά που έγινε στο βιογραφικό μου. Προτείνω ανεπιφύλαχτα.

Μηχανικός Α΄

LeadCompass
5
2019-10-06T16:19:36+03:00

Μηχανικός Α΄

Η συνεργασία μας ήταν ακριβώς όπως περιγραφόταν κατά την αρχική συμφωνία και έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος από την δουλειά που έγινε στο βιογραφικό μου. Προτείνω ανεπιφύλαχτα.

Μαρία Π.

Εμπιστεύτηκα τη LeadCompass για την ανανέωση του βιογραφικού μου και πραγματικά εντυπωσιάστηκα. Ο κος Κορβέσης και η ομάδα του διαθέτουν την κατάλληλη επαγγελματική εμπειρία και γνώση, συνέπεια και όρεξη να σε βοηθήσουν να ξεχωρίσεις και να πετύχεις τους επαγγελματικούς σου στόχους.


Στέλεχος Επιχειρήσεων Ιατρικού εξοπλισμού

LeadCompass
5
2019-10-06T16:21:57+03:00

Στέλεχος Επιχειρήσεων Ιατρικού εξοπλισμού

Εμπιστεύτηκα τη LeadCompass για την ανανέωση του βιογραφικού μου και πραγματικά εντυπωσιάστηκα. Ο κος Κορβέσης και η ομάδα του διαθέτουν την κατάλληλη επαγγελματική εμπειρία και γνώση, συνέπεια και όρεξη να σε βοηθήσουν να ξεχωρίσεις και να πετύχεις τους επαγγελματικούς σου στόχους.

Αλεξάνδρα Κ.

" Είμαι πολύ ευχαριστημένη από την συνεργασία και την ταχύτατη ενημέρωση. Ομολογουμένως μου λύθηκαν πολλές απορίες και σίγουρα αν λάμβανα αυτό το βιογραφικό θα με προσλάμβανα! "
LeadCompass
5
2019-08-26T22:43:19+03:00
" Είμαι πολύ ευχαριστημένη από την συνεργασία και την ταχύτατη ενημέρωση. Ομολογουμένως μου λύθηκαν πολλές απορίες και σίγουρα αν λάμβανα αυτό το βιογραφικό θα με προσλάμβανα! "

Ειρήνη Λ.

H συνεργασία μου με την LeadCompass ξεκίνησε πέρυσι για να βελτιώσω την εικόνα του βιογραφικού μου. Κατόπιν συζήτησης για το ποιες πληροφορίες ήθελα να συμπεριλαμβάνονται, έλαβα το πρότυπο, που ήταν πραγματικά πολύ επαγγελματικό. Παρουσιαζόταν ξεκάθαρα όλες οι πληροφορίες με τρόπο περιεκτικό και σύντομο. Λόγω επιπρόσθετων προσόντων, φέτος ζήτησα να ανανεωθεί το βιογραφικό μου. Η ανταπόκριση της εταιρείας ήταν άμεση κι αφιλοκερδή. Πρόκειται πραγματικά για επαγγελματίες και ανθρώπους πρόθυμους να φανούν χρήσιμοι όποτε αυτό καταστεί αναγκαίο.
LeadCompass
5
2019-08-26T22:44:40+03:00
H συνεργασία μου με την LeadCompass ξεκίνησε πέρυσι για να βελτιώσω την εικόνα του βιογραφικού μου. Κατόπιν συζήτησης για το ποιες πληροφορίες ήθελα να συμπεριλαμβάνονται, έλαβα το πρότυπο, που ήταν πραγματικά πολύ επαγγελματικό. Παρουσιαζόταν ξεκάθαρα όλες οι πληροφορίες με τρόπο περιεκτικό και σύντομο. Λόγω επιπρόσθετων προσόντων, φέτος ζήτησα να ανανεωθεί το βιογραφικό μου. Η ανταπόκριση της εταιρείας ήταν άμεση κι αφιλοκερδή. Πρόκειται πραγματικά για επαγγελματίες και ανθρώπους πρόθυμους να φανούν χρήσιμοι όποτε αυτό καταστεί αναγκαίο.

Δέσποινα Π.

Κορυφαίοι σε αυτό που κάνετε, απόλυτα προσανατολισμένοι στην εξυπηρέτηση και ικανοποίηση του πελάτη με προσήλωση στη λεπτομέρεια, επιμέλεια, επιμονή και υπομονή. Μου άρεσαν τα αποτελέσματα του βιογραφικού και η μορφοποίηση του LinkedIn. Ο τρόπος δουλειάς σας είναι πολύ αποτελεσματικός και άψογος επαγγελματικά, το αποτέλεσμα εντυπωσιακό υψηλής ποιότητας από πλευράς ουσίας, έκφρασης και εμφάνισης, είναι όντως μοναδικό. Γενικώς έμεινα πολύ ευχαριστημένη!

HR Manager

LeadCompass
5
2019-10-14T03:49:53+03:00

HR Manager

Κορυφαίοι σε αυτό που κάνετε, απόλυτα προσανατολισμένοι στην εξυπηρέτηση και ικανοποίηση του πελάτη με προσήλωση στη λεπτομέρεια, επιμέλεια, επιμονή και υπομονή. Μου άρεσαν τα αποτελέσματα του βιογραφικού και η μορφοποίηση του LinkedIn. Ο τρόπος δουλειάς σας είναι πολύ αποτελεσματικός και άψογος επαγγελματικά, το αποτέλεσμα εντυπωσιακό υψηλής ποιότητας από πλευράς ουσίας, έκφρασης και εμφάνισης, είναι όντως μοναδικό. Γενικώς έμεινα πολύ ευχαριστημένη!

Αλέξανδρος Α.

"Τα θερμά μου συγχαρητήρια στην leadcompass και ιδιαίτερα στον Κύριο Μάρκο Κορβεση! Οι άνθρωποι εκεί κάνουν πραγματικά επαγγελματική εργασία...Τους συνιστώ ανεπιφύλακτα!!"
LeadCompass
5
2019-08-26T22:42:03+03:00
"Τα θερμά μου συγχαρητήρια στην leadcompass και ιδιαίτερα στον Κύριο Μάρκο Κορβεση! Οι άνθρωποι εκεί κάνουν πραγματικά επαγγελματική εργασία...Τους συνιστώ ανεπιφύλακτα!!"

Zoe Papalaskaris

Markos helped me to better understand hiring practices in Greece, developed my CV/Cover Letter, and facilitated an interview-simulation to get me prepped for professional scenarios. It was wonderful to work with him and I would recommend his services to anyone who is looking to advance their career, no matter what stage they're at professionally. Markos is professional and passionate about coaching, and it shows!

Humanitarian Affairs Professional

LeadCompass
5
2019-11-04T18:19:23+03:00

Humanitarian Affairs Professional

Markos helped me to better understand hiring practices in Greece, developed my CV/Cover Letter, and facilitated an interview-simulation to get me prepped for professional scenarios. It was wonderful to work with him and I would recommend his services to anyone who is looking to advance their career, no matter what stage they're at professionally. Markos is professional and passionate about coaching, and it shows!

Χριστίνα Γ.

Εμπιστεύτηκα τη LeadCompass για την δημιουργία του βιογραφικού μου και έμεινα απολύτως ευχαριστημένη. Ο κος Κορβέσης και η ομάδα του διαθέτουν την κατάλληλη επαγγελματική εμπειρία και γνώση να σε βοηθήσουν να ξεχωρίσεις και να αναδείξεις τις δυνατότητες σου. Όλα έγιναν όπως ακριβώς συμφωνήθηκαν από την αρχή και υπήρχε καλή διάθεση καθόλη την διάρκεια της συνεργασίας. Είναι σίγουρα μια ομάδα που θα εμπιστευτώ και στο μέλλον!

MSc in Statistics and Operational Research

LeadCompass
5
2019-11-04T18:20:21+03:00

MSc in Statistics and Operational Research

Εμπιστεύτηκα τη LeadCompass για την δημιουργία του βιογραφικού μου και έμεινα απολύτως ευχαριστημένη. Ο κος Κορβέσης και η ομάδα του διαθέτουν την κατάλληλη επαγγελματική εμπειρία και γνώση να σε βοηθήσουν να ξεχωρίσεις και να αναδείξεις τις δυνατότητες σου. Όλα έγιναν όπως ακριβώς συμφωνήθηκαν από την αρχή και υπήρχε καλή διάθεση καθόλη την διάρκεια της συνεργασίας. Είναι σίγουρα μια ομάδα που θα εμπιστευτώ και στο μέλλον!

Κωνσταντίνος Δ.

Ευχαριστώ πάρα πολύ για την συνεργασία. Έφτιαξα το βιογραφικό μου με βάση τις συμβουλές σας και μου αρέσει και εμένα περισσότερο τώρα.
Πολύ συγκεκριμένος στις οδηγίες και σαφής. Η απάντησή σας σε κάθε μου e-mail ήταν πολύ πιο άμεση από το προβλεπόμενο.
Έμεινα πολύ ικανοποιημένος και σίγουρα θα ξανασυνεργαστούμε πιθανότατα για το linkedin.

Σερβιτόρος σε Ξενοδοχεία 5 αστέρων

LeadCompass
5
2019-11-04T18:21:11+03:00

Σερβιτόρος σε Ξενοδοχεία 5 αστέρων

Ευχαριστώ πάρα πολύ για την συνεργασία. Έφτιαξα το βιογραφικό μου με βάση τις συμβουλές σας και μου αρέσει και εμένα περισσότερο τώρα. Πολύ συγκεκριμένος στις οδηγίες και σαφής. Η απάντησή σας σε κάθε μου e-mail ήταν πολύ πιο άμεση από το προβλεπόμενο. Έμεινα πολύ ικανοποιημένος και σίγουρα θα ξανασυνεργαστούμε πιθανότατα για το linkedin.

Αγγελίνα Χ.

Άψογη συνεργασία και επαγγελματισμός! Το ωραιότερο βιογραφικό που είχα ever!!!

Call Agent

LeadCompass
5
2019-11-04T18:21:56+03:00

Call Agent

Άψογη συνεργασία και επαγγελματισμός! Το ωραιότερο βιογραφικό που είχα ever!!!
5
21
LeadCompass

Επικοινώνησε μαζί μας

Έλα σε επαφή με τους εξειδικευμένους συμβούλους μας για τις θεματικές που σε ενδιαφέρουν και εμείς θα σε βοηθήσουμε να χτίσεις και να απογειώσεις την καριέρα σου!

Ζήτα προσφορά

Παρακαλούμε επιλέξτε τις θεματικές που σας ενδιαφέρουν για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας: