Αναζητείς εργασία ή θέλεις να
κάνεις αλλαγή καριέρας;

Μέσα από εξατομικευμένες συνεδρίες σχεδιάζεις βήμα-βήμα το επαγγελματικό σου προφίλ , ώστε να ξεχωρίσεις στην αγορά εργασίας τόσο σε Ελλάδα όσο και σε Εξωτερικό. Από σύνταξη βιογραφικού και προσομοίωση συνέντευξης μέχρι και στρατηγικό σχεδιασμό προφίλ LinkedIn, οι NLP σύμβουλοι καριέρας της LeadCompass κάνουν τα πάντα για να αναδείξεις το επαγγελματικό σου προφίλ.

Η Online Συμβουλευτική θα σου δώσει όλα τα εφόδια που χρειάζεσαι, όχι μόνο για να προετοιμαστείς για την αγορά εργασίας, αλλά και για να απογειώσεις την καριέρα σου.

Είσαι έτοιμος για το επόμενο βήμα;

Θεματικές Ατομικής Συμβουλευτικής Καριέρας

Δημιουργία Βιογραφικού

Σκοπός:  Σχεδιάζεις ένα ανταγωνιστικό βιογραφικό ικανό να ξεχωρίσει από τα υπόλοιπα των υποψηφίων. Το Βιογραφικό είναι εξειδικευμένο στις ανάγκες και μπορεί να προσαρμοστεί είτε για τα δεδομένα της Ελλάδος είτε του Εξωτερικού.

Διαδικασία:

Βήμα 1ο – Πραγματοποίηση τηλεφωνικής συνάντησης 30 – 60 λεπτών όπου συζητάμε τις αλλαγές και διορθώσεις που χρειάζεται να γίνουν στο υπάρχων βιογραφικό σου. Εάν δεν έχεις βιογραφικό, η σύμβουλος θα αξιοποιήσει τη συνάντηση για να αντλήσει όλες τις πληροφορίες που χρειάζεται.

Βήμα 2ο – Οι σύμβουλοι μας  διαμορφώνουν τη δομή και το περιεχόμενο του Βιογραφικού σου και οι Designer μας το σχεδιάζουν. Μπορείς να επιλέξεις:

  • Προσεγμένο Βιογραφικό: πρόκειται για ειδικά πρότυπα, που σχεδιάζουν επαγγελματίες designers της LeadCompass
  • Europass Βιογραφικό: σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά πρότυπα για δημόσιους φορείς και επιλεγμένες θέσεις εργασίας σε Ελλάδα και Ευρώπη
  • Βιογραφικό Έκθεση: σύντομο (200-300 λέξεις) ή αναλυτικό (600-1000 λέξεις), για ανάρτηση σε websites. Απευθύνεται σε επιχειρηματίες για επιμελητήρια, ιατρούς, Life Coach, Career Coach, Business Coach, Executive Coach, Εκπαιδευτές ιδιωτικού τομέα.

 

Βήμα 3ο – Σου αποστέλλουμε 100% έτοιμο το βιογραφικό σου και σε επεξεργάσιμη μορφή, ώστε να μπορείς να κάνεις και εσύ προσθήκες στο μέλλον.

Σύνταξη Συνοδευτικής Επιστολής (Cover Letter)

Σκοπός: Αναλαμβάνουμε την προετοιμασία της συνοδευτικής επιστολής στοχευμένη στις ανάγκες σου για τις θέση εργασίας που ενδιαφέρεσαι και με προσεγμένο σχεδιασμό στα πρότυπα του Βιογραφικού σου.

Διαδικασία:

Βήμα 1ο – Πραγματοποίηση συνάντησης 30 λεπτών όπου μαθαίνεις πώς πρέπει να είναι δομημένη η συνοδευτική επιστολή και τι χρειάζεται να περιλαμβάνει. Θα μάθεις να την προσαρμόζεις για κάθε θέση εργασίας που στέλνεις αίτηση, για να ξεχωρίσει από όλες τις υπόλοιπες.  Επιπλέον, μαζί θα δημιουργήσουμε τον σκελετό.

Βήμα 2ο – Μετά τη συνάντηση σου στέλνουμε έναν οδηγό με όλα αυτά που χρειάζεσαι για να συντάξεις την συνοδευτική επιστολή.

Βήμα 3ο – Όταν ολοκληρώσεις την σύνταξη της, την αποστέλεις στην σύμβουλο ηλεκτρονικά και αυτή έπειτα από αξιολόγηση θα σου παραδώσει αναλυτικό feedback για βελτιώσεις που πρέπει να γίνουν.

LinkedIn και Online Δικτύωση

Σκοπός: Δημιουργία ενός ανταγωνιστικού προφίλ στο LinkedIn. Εκπαίδευση πάνω στις δυνατότητες της πλατφόρμας και πως μπορεί να την αξιοποιήσεις για επαγγελματική ανάπτυξη, δικτύωση και εύρεση εργασίας.

Διαδικασία:

Βήμα 1ο – Πραγματοποίηση συνάντησης 40-50 λεπτών. Εάν υπάρχει ήδη προφίλ τότε θα προβούμε στη βελτιστοποίηση αυτού, διαφορετικά θα δημιουργήσουμε από την αρχή. Θα εξετάσουμε όλες τις λειτουργίες του και θα σου μάθουμε πώς να δικτυώνεσαι. Θα χτίσουμε το Personal Brand σου και θα αυξήσουμε τις πιθανότητες να βρεις εργασία.

Βήμα 2ο – Μετά τη συνάντηση μας, σου στέλνετε ένας αναλυτικός οδηγός με όλα αυτά που συζητήθηκαν στην εκπαίδευση και συμβουλές για τις λειτουργίες που μπορείς να αξιοποιήσεις στο LinkedIn.

Προετοιμασία για Συνέντευξη Εργασίας

Σκοπός: Μαθαίνεις τα μυστικά της συνέντευξης απαντώντας στις πιο απαιτητικές ερωτήσεις γιατί η συνέντευξη είναι εκεί που κερδίζεις τη δουλειά.

Διαδικασία:

Βήμα 1ο – Πραγματοποίηση συνάντησης 45-60 λεπτών. Στη συνάντηση βλέπουμε τι ερωτήσεις γίνονται στις συνεντεύξεις και πώς εσύ μπορείς να τις απαντήσεις με τον κατάλληλο τρόπο. Πώς πρέπει να προετοιμάζεσαι για κάθε τύπο συνέντευξης. Το περιεχόμενο της συνάντησης προσαρμόζεται στον κλάδο σου αλλά και στη χώρα που στοχεύεις.

Βήμα 2ο – Μετά τη συνάντηση σου στέλνονται 3 οδηγοί που θα είναι το στήριγμά σου για να προετοιμαστείς σωστά, ώστε να έχεις μία επιτυχημένη συνέντευξη και να διεκδικήσεις τη θέση εργασίας που επιθυμείς.

Προσομοίωση Συνέντευξης Εργασίας

Σκοπός: Μέσα από προσομοίωση ενός πραγματικού περιβάλλοντος συνέντευξης εξετάζουμε διεξοδικά τις απαντήσεις σου και παρέχουμε στοχευμένο feedback ώστε να προετοιμαστείς κατάλληλα.

Διαδικασία:

Βήμα 1ο – Ορίζουμε ένα σενάριο, πχ ότι έχεις συνέντευξη ως Υπεύθυνος Πωλήσεων στην εταιρεία Μασούτης, το σενάριο ορίζεται σύμφωνα με τον κλάδο σου αλλά και τους πιθανούς εργοδότες που σε ενδιαφέρουν.  Εσύ θα προετοιμαστείς σύμφωνα με τις μεθόδους που συζητήσαμε στη συνάντηση «Προετοιμασία για συνέντευξη»

Βήμα 2ο – Πραγματοποίηση συνάντησης 45-60 λεπτών. Θα πραγματοποιηθεί το σενάριο, η σύμβουλος θα έχει το ρόλο του συνεντευξιαστή και εσύ του συνεντευξιαζόμενου. Θα πραγματοποιηθεί κανονική συνέντευξη και στο τέλος θα δοθεί αναλυτικό feedback με βελτιώσεις που χρειάζεται να γίνουν.

(Απαραίτητη προϋπόθεση για να γίνει αυτή η διαδικασία είναι να έχει ολοκληρωθεί η συνάντηση «Προετοιμασία συνέντευξης»)

Εκπαίδευση στην Αναζήτηση εργασίας για Ελλάδα και Εξωτερικό

Σκοπός: Να μάθεις τις τεχνικές αναζήτησης εργασίας τόσο στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό γιατί είναι μία διαδικασία που εάν δεν γνωρίζεις τις μεθόδους τότε θα είναι πολύ χρονοβόρα και πιθανόν χωρίς αποτέλεσμα.

Διαδικασία:

Βήμα 1ο – Πραγματοποίηση συνάντησης 30 – 45 λεπτών. Βήμα-βήμα θα μάθουμε πώς βρίσκουμε θέσεις που σχετίζονται με το προφίλ σου ανάλογα με τη χώρα που σε ενδιαφέρει. Στη συνέχεια θα δούμε πώς μπορείς να προσεγγίσεις μία εταιρεία που δεν έχει θέση αλλά σε ενδιαφέρει να εργαστείς.

Βήμα 2ο: Μετά τη συνάντηση θα υπάρχει επιπλέον στήριξη από τη σύμβουλο μέσω email για οτιδήποτε χρειαστείς και θα σου δοθεί ένα Career Tool το οποίο θα σε βοηθήσει πάρα πολύ στην εύρεση εργασίας.

Γνώρισε το Σύμβουλο Καριέρας

Ο Μάρκος Κορβέσης είναι Σύμβουλος Καριέρας και πιστοποιημένος NLP Practitioner.

Έχει 10ετή επαγγελματική εμπειρία στην αγορά εργασίας έχοντας εργασθεί σε εταιρείες όπως Hewlett-Packard και Vodafone, και έχει λάβει 1000+ ώρες εκπαίδευση σε θέματα καριέρας, επιχειρηματικότητας και νέων τεχνολογιών.

Συνεργάζεται με εταιρίες σε ΗΠΑ, Καναδά, Αγγλία, Ολλανδία και άλλες χώρες παρακολουθώντας τις πιο σύγχρονες και καινοτόμες τεχνικές στην συμβουλευτική σταδιοδρομίας, ώστε να παρέχει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες.

Είναι Public Speaker σε σεμινάρια και LinkedIn Trainer και έχει συμμετάσχει σε 200+ προγράμματα προσωπικής και επαγγελματικής εξέλιξης βοηθώντας πάνω από 500 άτομα.

Συνεδρίες στα μέτρα σου, όπου και αν βρίσκεσαι!

Κάθε συνεδρία γίνεται εξ αποστάσεως από όποιο μέρος της Ελλάδος ή του κόσμου βρίσκεσαι και σε ευέλικτα ωράρια για τη δικιά σου εξυπηρέτηση.

Οι συνεδρίες γίνονται υπό τη μορφή online video κλήσης και χρησιμοποιούμε όλες τις γνωστές εφαρμογές ανάλογα τη δική σου προτίμηση

Skype  –  Viber  –  Hangouts  –  Messenger

Έλα σε επαφή με τους εξειδικευμένους συμβούλους μας για τις θεματικές που σε ενδιαφέρουν και εμείς μέσα από την VIP Ατομική Συμβουλευτική θα σε βοηθήσουμε να χτίσεις και να απογειώσεις την καριέρα σου!

Ζήτα προσφορά

Παρακαλούμε επιλέξτε τις θεματικές που σας ενδιαφέρουν για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας: