Πανελλήνιες – Συμβουλές Καριέρας για νέους Φοιτητές

Περιεχόμενα

Newsletter
Λάβε συμβουλές καριέρας

 

Πατήστε “play” για να παρακολουθήσετε την ηχογραφημένη συνέντευξη

Συμβουλές Καριέρας και όχι μόνο! Μια συνέντευξη που παραχώρησε ο πιστοποιημένος σύμβουλος της LeadCompass Μάρκος Κορβέσης στο Αθηναϊκό Πρακτορείο για τους επιτυχόντες και μη των Πανελληνίων.

1b912b6376525631c096d56abdb8695a?s=150&d=robohash&r=g - Πανελλήνιες - Συμβουλές Καριέρας

Ο Μάρκος Κορβέσης βοηθάει άτομα σε όλο τον κόσμο να βρουν το ikigai τους: μια εργασία που αγαπούν, την κάνουν καλά, τη χρειάζεται ο κόσμος και ανταμείβονται για αυτή.

Είναι Σύμβουλος Καριέρας και συνιδιοκτήτης της LeadCompass με 3.000+ ώρες εκπαίδευση σε 15 χώρες. Εξειδικεύεται σε Βιογραφικό, Συνοδευτική Επιστολή, LinkedIn, Προετοιμασία Συνέντευξης και Τεχνικές Αναζήτησης Εργασίας για Ελλάδα και εξωτερικό.

Παρακολουθεί τις τελευταίες εξελίξεις στην παγκόσμια αγορά εργασίας, όπως αξιολόγηση υποψηφίων με εικονική πραγματικότητα και συνέντευξη με πρόγραμμα τεχνητής νοημοσύνης και ρομπότ.

Έχει βοηθήσει πάνω από 1.000 άτομα, 50+ εθνικοτήτων με επιτυχίες σε 30+χώρες να βρουν την εργασία που επιθυμούν σε εταιρείες όπως Google, Amazon και Microsoft, καθώς και να δημιουργήσουν τη δική τους επιχείρηση. Ο στόχος του είναι να βοηθήσει εκατομμύρια άτομα με την καριέρα τους παγκοσμίως.

Μοιράσου το

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Email
Print

Άσε σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση