Βιωματικά Εργαστήρια Ανάπτυξης για τα παιδιά των εργαζομένων σας

Μαθε περισσότερα

Θέλετε να ευχαριστήσετε τους εργαζόμενους σας για την αφοσίωση τους;

Ο καλύτερος τρόπος για μια επιχείρηση να επενδύσει στην Εσωτερική Κοινωνική Ευθύνη και να δείξει την εκτίμηση της στους ανθρώπους της βελτιώνοντας το εταιρικό brand της και την κουλτούρα της.

Τα βιωματικά εργαστήρια προσωπικής και επαγγελματικής ανάπτυξης απευθύνονται στα παιδιά των εργαζομένων σας και πραγματοποιούνται για ηλικίες 9-25 ετών.

Γιατί αξίζει να επενδύσετε στο Πρόγραμμα

Ενίσχυση Εταιρικού Brand

Αξιοποίηση δράσεων για τη δημιουργία υπεύθυνου Brand, την αύξηση κινήτρων απασχόλησης, προσέλκυσης οικονομικών πόρων και προβολής σε εταιρικούς απολογισμούς και μέσα ενημέρωσης.

Ενίσχυση Εταιρικής Κουλτούρας

Αύξηση της συμμετοχής των εργαζομένων στους στόχους της επιχείρησης, νέα κίνητρα για μεγαλύτερη απόδοση και βελτίωση σχέσεων μεταξύ εργοδότη και εργαζομένου.

Προγράμματα

Προσαρμόζονται στις ανάγκες κάθε επιχείρησης και πραγματοποιούνται σε 4 διαφορετικά ομαδικά τμήματα για τις παρακάτω ηλικίες:

Ηλικίες: 9-12 ετών


Διάρκεια: 4 ώρες


Ο στόχος σε αυτές τις ηλικίες είναι η ψυχαγωγία και η ανάπτυξη δημιουργικότητας, φαντασίας και συνεργασίας.

Μέσα από διαδραστικά παιχνίδια τα παιδιά λειτουργούν σε ομάδες, συνεργάζονται και αναπτύσσουν την ικανότητα να μετατρέπουν τη φαντασία τους σε δημιουργικότητα. Δημιουργείται ένα ευχάριστο περιβάλλον όπου το παιδί αναπτύσσεται και ψυχαγωγείται παράλληλα.

Ηλικίες: 13-15 ετών


Διάρκεια: 5 ώρες


Ο 1ος στόχος είναι η ανάπτυξη αποτελεσματικής επικοινωνίας, ομαδικότητας και καινοτομίας. Ο 2ος στόχος είναι η ενίσχυση αυτογνωσίας.

Μέσα από βιωματικά workshop και προσομοιώσεις τα παιδιά γνωρίζουν καλύτερα τον εαυτό τους, τα ταλέντα τους, τα δυνατά και αδύναμα σημεία τους και παράλληλα αναπτύσσουν σημαντικές δεξιότητες για τη ζωή τους.

Ηλικίες: 16-18 ετών


Διάρκεια: 6 ώρες


Σε αυτές τις ηλικίες το εργαστήριο επικεντρώνεται στον Επαγγελματικό Προσανατολισμό και την ενδυνάμωση τρόπου σκέψης.

Μέσα από βιωματικά workshop και συζήτηση με τους εκπαιδευτές τα παιδιά εξερευνούν τις κλίσεις τους, τα ενδιαφέροντά τους. Επίσης, μαθαίνουν τεχνικές λήψης αποφάσεων και πως να αντιμετωπίζουν τον φόβο της αποτυχίας με σκοπό να μην αποτελέσει εμπόδιο για τους στόχους τους.

Ηλικίες: 18-25 ετών


Διάρκεια: 8 ώρες


Για τους φοιτητές το εργαστήριο επικεντρώνεται στη Συμβουλευτική Καριέρας και δημιουργία Προσωπικού Brand.

Μέσα από βιωματικά workshop οι νέοι σχεδιάζουν το επαγγελματικό τους μονοπάτι και προετοιμάζονται κατάλληλα για την επιτυχή εισαγωγή τους στην αγορά εργασίας. Επίσης, μαθαίνουν ευκαιρίες που μπορούν να αξιοποιήσουν κατά τη διάρκεια των φοιτητικών τους χρόνων.

Ενισχύστε το κοινωνικό σας προφίλ

Ελάτε σε επαφή μαζί μας