ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑΣ

ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑΣ

Ανακάλυψε πώς μπορείς να απογειώσεις την καριέρα σου με την Ακαδημίας Καριέρας της LeadCompass

online-learning

Online Σεμινάρια

Παρακολούθησε online σεμινάρια συμβουλευτικής καριέρας στα Ελληνικά
audio-book-leadcompass

Ψηφιακή Βιβλιοθήκη

Διάβασε αναλυτικούς οδηγούς καριέρας, κατέβασε ebooks και άκουσε podcast
cv

Πρότυπα Βιογραφικών

Κατέβασε έτοιμα πρότυπα Βιογραφικών και πρότυπα Συνοδευτικής Επιστολής
male-teacher

Ατομική Αξιολόγηση

Ζήτα να σου αξιολογήσουμε το Βιογραφικό, τη Συνοδευτική Επιστολή και το LinkedIn

Αναζήτηση σεμιναρίων

Ανακάλυψε online σεμινάρια συμβουλευτικής καριέρας

Χρήστες που μοιράστηκαν την εμπειρία τους

Avatar 1

Απόστολος Τσιολακίδης

Φοιτητής

“ Το course του Βιογραφικού είναι αυτό ακριβώς που χρειάζεται ένας υποψήφιος ώστε να δημιουργήσει ένα ανταγωνιστικό βιογραφικό που θα ξεχωρίσει από τα υπόλοιπα. Δεν είναι ένα απλό course αλλά ένα coaching course που δεν σταματά μόνο στη θεωρία για το πως φτιάχνεις ένα βιογραφικό αλλά προχωρά βήμα-βήμα στηρίζοντας τον υποψήφιο στη δημιουργία ενός, στην διευκρίνιση κάθε απορίας κατά την πορεία δημιουργίας του και δίνοντας του παράλληλα το κατάλληλο υλικό αλλά και τη γνώση για το πως δημιουργείται σωστά. Εξαιρετική δουλεία, μπράβο σας!!. ”

avatar 2

Angeliki Maragkaki

Παιδαγωγός

“ Η ομάδα της Lead Compass είναι παθιασμένη με αυτό που κάνει και φροντίζει να δίνει τις κατάλληλες οδηγίες σε εσένα που θες να διεκδηκήσεις αυτό που πραγματικά σου αξίζει! Οι εξειδικευμένες συμβουλές που δίνει η Φιλοθέη στα courses, θα σου φανούν ιδιαίτερα χρήσιμες και θα σε παρακινήσουν να τις εφαρμόσεις στην πρώτη ευκαιρία που θα σου δοθεί! Καλή σου επιτυχία!!! ”

avatar 10

Ερασμία Χατζηχρήστου

Φοιτήτρια

“ Πολύ καλή δουλειά! Ένα θέμα τρομερά ενδιαφέρον που δεν αναλύεται από πολλούς ενώ σε αρκετούς δεν είναι καν γνωστό σαν έννοια!!!Περιλαμβάνει πραγματικά χρήσιμες πληροφορίες και μια πολύ ενδιαφέρουσα προσέγγιση του θέματος! Προσωπικά το συνιστώ ανεπιφύλακτα!!!

avatar 11

Dimitra Stampou

Φοιτήτρια

“ Αν αυτές τις πληροφορίες τις γνώριζαν όλοι οι νέοι στην Ελλάδα, πιστεύω η ανεργία δεν θα ήταν στα ποσοστά που είναι σήμερα! ”

avatar 8

Panagiotis Koutis

Φοιτητής

“ Η συνεργασία με τον Career Coach κύριο Μάρκο Κορβέση ήταν εξαιρετική. Με βοήθησε να κατανοήσω καλύτερα τις δυνατότητές μου και μου έδωσε σημαντικές κατευθύνσεις για τα επόμενα επαγγελματικά μου βήματα. Άψογος άνθρωπος και επαγγελματίας.. ”

avatar 7

Παρασκευή Κωστή

Φοιτήτρια

“ Θα πρότεινα τη LeadCompass ανεπιφύλακτα! Με βοήθησαν με την αξιολόγηση και τη βελτίωση του βιογραφικού μου. Οι προτάσεις του κυρίου Κορβέση ήταν στοχευμένες και αφιέρωσε τη δέουσα προσοχή. Πραγματικά προσέχουν τις λεπτομέρειές που κάνουν τη διαφορά! ”

Ανακάλυψε τα Live Webinar μας

Δήλωσε συμμετοχή στο επόμενο

ΕΔΩ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΡΙΕΡΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΑΞΙΖΕΙ!

ΕΔΩ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΡΙΕΡΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΑΞΙΖΕΙ!

“Είτε θέλεις να μεταβείς πετυχημένα από την εκπαίδευση στην αγορά εργασίας είτε να αλλάξεις καριέρα και να διεκδικήσεις μια νέα θέση εργασίας, είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε να πετύχεις τους στόχους σου.”

 LeadCompass
2000
+
Online μαθητές
100
+
Προτυπα Βιογραφικων
300
+
Αξιολογήσεις 5 αστέρων
1000000
+
Προβολές Εκπαιδευτικών Video

ΦΟΡΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΑΝ