ΔΩΡΕΑΝ ONLINE ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ

Πώς να βρεις εργασία εξ αποστάσεως και να κερδίζεις εισόδημα από όπου και αν βρίσκεσαι.

⏰ Το επόμενο webinar θα ανακοινωθεί σύντομα…

Επόμενο LIVE webinar: Σάββατο, 2 Μαρτίου, ώρα: 11:00 π.μ

ΜΕΡΕΣ
ΩΡΕΣ
ΛΕΠΤΑ
ΔΕΥΤ

Περιορισμένες θέσεις. Βιάσου και κλείσε τη δική σου!

SOLD OUT Επόμενο LIVE webinar: Σάββατο, 25 Νοεμβρίου, ώρα: 11:00 π.μ

SOLD OUT Επόμενο LIVE webinar: Σάββατο, 16 Σεπτεμβρίου, ώρα: 11:00 π.μ

SOLD OUTΕπόμενο LIVE webinar: Σάββατο, 5 Αυγούστου, ώρα: 11:00 π.μ

SOLD OUT Επόμενο LIVE webinar: Σάββατο, 10 Ιουνίου, ώρα: 11:00 π.μ

SOLD OUT Επόμενο LIVE webinar: Σάββατο, 27 Μαΐου, ώρα: 11:00 π.μ

Office of the day Ubud Jungle Bali - Σεμινάριο Εργασία Εξ Αποστάσεως
Εργασία και χαρά κάπου στη Ζούγκλα στο Μπαλί, Ινδονησία. Μπορείς να το κάνεις και εσύ!

Επιτέλους...ένα διαδικτυακό σεμινάριο που θα σε βοηθήσει με πρακτικές συμβουλές και ένα πλάνο δράσης να γίνεις ψηφιακός νομάς (digital nomad).

Τι θα μάθεις:

Είναι για σένα;

Το σεμινάριο απευθύνεσαι σε:

Πρόσφατα Απόφοιτους

Αν αποφοίτησες πρόσφατα και ψάχνεις να ξεκινήσεις μια καριέρα χωρίς γεωγραφικούς περιορισμούς, τότε αυτό το webinar θα σε βοηθήσει να μάθεις τα απαραίτητα βήματα για το πώς να εργάζεσαι εξ αποστάσεως και πώς να αναζητάς ευκαιρίες για εξ αποστάσεως εργασία.

Γονείς

Ως γονέας που επιθυμεί να ασχοληθεί με την ανατροφή του παιδιού σου γνωρίζουμε ότι έχεις περιορισμένες ευκαιρίες για να κερδίσεις ένα εισόδημα παρέχοντας εργασία από το σπίτι σου. Στο webinar μας θα μάθεις διαφορετικούς τύπους απομακρυσμένης εργασίας που μπορούν να σου εξασφαλίσουν ένα ευέλικτο πρόγραμμα και ένα σταθερό εισόδημα.

Υφιστάμενους εργαζόμενους

Για επαγγελματίες που μεταβαίνουν στην εξ αποστάσεως εργασία και που επιθυμούν να πραγματοποιήσουν μετάβαση από τις παραδοσιακές θέσεις εργασίας γραφείου σε εξ αποστάσεως θέσεις, είτε με την τρέχουσα εταιρεία τους είτε με νέο εργοδότη.

Αυτοαπασχολούμενους

Για ελεύθερους επαγγελματίες που επιθυμούν να ενισχύσουν τις δεξιότητες και τις στρατηγικές τους στην εξ αποστάσεως εργασία, να επεκτείνουν τα δίκτυά τους και να εξερευνήσουν πιθανές εξ αποστάσεως ευκαιρίες.

ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ

Μάρκος Κορβέσης

ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΚΑΡΙΕΡΑΣ, LEADCOMPASS

Ο Μάρκος Κορβέσης βοηθάει άτομα σε όλο τον κόσμο να βρουν το ikigai τους: μια εργασία που αγαπούν, την κάνουν καλά, τη χρειάζεται ο κόσμος και ανταμείβονται για αυτή.

Είναι Σύμβουλος Καριέρας και συνιδιοκτήτης της LeadCompass με 3.000+ ώρες εκπαίδευση σε 15 χώρες. Εξειδικεύεται σε Βιογραφικό, Συνοδευτική Επιστολή, LinkedIn, Προετοιμασία Συνέντευξης και Τεχνικές Αναζήτησης Εργασίας για Ελλάδα και εξωτερικό.

Παρακολουθεί τις τελευταίες εξελίξεις στην παγκόσμια αγορά εργασίας, όπως αξιολόγηση υποψηφίων με εικονική πραγματικότητα και συνέντευξη με πρόγραμμα τεχνητής νοημοσύνης και ρομπότ.

Έχει βοηθήσει πάνω από 1.000 άτομα, 50+ εθνικοτήτων με επιτυχίες σε 30+χώρες να βρουν την εργασία που επιθυμούν σε εταιρείες όπως Google, Amazon και Microsoft, καθώς και να δημιουργήσουν τη δική τους επιχείρηση. Ο στόχος του είναι να βοηθήσει εκατομμύρια άτομα με την καριέρα τους παγκοσμίως.

markos korvesis career caoch leadcompass - Σεμινάριο Εργασία Εξ Αποστάσεως

Live Σύνδεση στο κανάλι Open TV

Ελάχιστες θέσεις διαθέσιμες. Βιάσου!

Με επιτυχίες σε πάνω από 34 χώρες και 1.000 υποψήφιους που κέρδισαν μια θέση εργασίας, είμαστε έτοιμοι να σε βοηθήσουμε!

1000+

ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ

ακόμα και σε εταιρίες Fortune 500.

34+

ΧΩΡΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Αμερική, Ευρώπη, Ασία & Ωκεανία.

5.0 ☆

ΘΕΤΙΚΕΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

από αληθινούς χρήστες σε Google & FB.

Γιατί Leadcompass

Είμαστε το πιο αξιόπιστο online γραφείο σύνταξης βιογραφικών και επαγγελματικής συμβουλευτικής στην Ελλάδα!

Ξέρουμε την αγορά

Εκτός από την Ελλάδα, έχουμε επισκεφτεί από κοντά άλλες 34+ χώρες, ώστε να εξερευνήσουμε τι ζητάνε οι συγκεκριμένες αγορές εργασίας και ποια είναι τα κόστη ζωής.

Είμαστε επαγγελματίες

Οι σύμβουλοι καριέρας μας είναι πιστοποιημένοι με πολυετή εμπειρία και ισχυρά βιογραφικά. Έχουμε ήδη πραγματοποιήσει ατομικές συνεδρίες με άτομα που αντιπροσωπεύουν 50+ εθνικότητες.

Αγαπάμε τους πελάτες μας

Προσφέρουμε μια εξαιρετική εμπειρία σε κάθε πελάτη. Εστιάζουμε στους επαγγελματικούς σου στόχους και ανάγκες και αναδεικνύουμε το επαγγελματικό σου προφίλ με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

ΔΩΡΕΑΝ ONLINE ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ
ΦΟΡΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Σάββατο, 2 Μαρτίου, ώρα: 11:00 π.μ | Live μέσω Zoom

Θα ανακοινωθεί σύντομα για το επόμενο webinar… Μπες στη λίστα αναμονής!