Υπηρεσία αξιολόγησης συνοδευτικής επιστολής

Λάβε χρήσιμες συμβουλές που θα σε βοηθήσουν να βελτιώσεις τη συνοδευτικη σου επιστολή και να ξεχωρίσεις στις αιτήσεις σου. Εμπιστεύσου για τις αιτήσεις σου τους ειδικούς.
αξιολόγηση συνοδευτικής επιστολής (cover-letter-evaluation-service)
Μικροβιολόγος αξιολόγηση - αξιολόγηση συνοδευτικής επιστολής
Δεν θα μπορούσα να μείνω περισσότερο ευχαριστημένη! Εξαιρετική δουλειά, άψογο προσωπικό. Γλυκύτατη και απόλυτα συνεργάσιμη η σύμβουλος Βάσια Αλετρά.

Ευδοκία Π.

Μικροβιολόγος, MSc in Medical Genetics and Genomics

Μικροβιολόγος αξιολόγηση - αξιολόγηση συνοδευτικής επιστολής

Ευδοκία Π.

Μικροβιολόγος, MSc in Medical Genetics and Genomics

Δεν θα μπορούσα να μείνω περισσότερο ευχαριστημένη! Εξαιρετική δουλειά, άψογο προσωπικό. Γλυκύτατη και απόλυτα συνεργάσιμη η σύμβουλος Βάσια Αλετρά.
cover letter leadcompass - αξιολόγηση συνοδευτικής επιστολής

Πώς θα με βοηθήσει η αξιολόγηση της συνοδευτικής μου επιστολής;

Ετοιμάζουμε μια αναλυτική αναφορά με πολύτιμες συμβουλές και παρατηρήσεις που θα σε βοηθήσουν να διαμορφώσεις μια ανταγωνιστική συνοδευτική επιστολή. Στην αξιολόγηση περιλαμβάνονται τα εξής:
Δομικές παρατηρήσεις

Ο προσωπικός σου σύμβουλος εξετάζει τη δομή του περιεχομένου σου σύμφωνα με το πρότυπο που ακολουθεί μια συνοδευτική επιστολή σχετικά με τις εισαγωγικές πληροφορίες και τη ροή της κάθε παραγράφου.

Σχεδιαστικές παρατηρήσεις

Ο προσεγμένος σχεδιασμός σε βοηθάει να δώσεις επαγγελματικό χαρακτήρα στη συνοδευτική σου επιστολή, ώστε να τραβήξεις τη προσοχή του υπευθύνου πρόσληψης και να ξεχωρίσει από το πλήθος των επιστολών.

Τυπογραφικά και ορθογραφικά λάθη

Όπως συμβαίνει και με τα περισσότερα βιογραφικά το ίδιο ισχύει και για τις συνοδευτικές επιστολές. Στη συντριπτική πλειοψηφία των υποψηφίων παρατηρούνται τυπογραφικά και ορθογραφικά λάθη με αποτέλεσμα να αποτυγχάνουν κατά τη διάρκεια αξιολόγησης. Ο προσωπικός μας σύμβουλος θα εξασφαλίσει ότι η συνοδευτική σου επιστολή θα έχει άρτια σύνταξη χωρίς ορθογραφικά λάθη.

Προτεινόμενες λέξεις-κλειδιά

Μια στοχευμένη συνοδευτική επιστολή δίνει έμφαση σε συγκεκριμένες λέξεις-κλειδιά για να απαντήσει στις ανάγκες που έχει ο κάθε υπεύθυνος πρόσληψης. Ο προσωπικός σου σύμβουλος θα σε βοηθήσει να καταγράψεις και να παρουσιάσεις τις σημαντικότερες λέξεις κλειδιά που πρέπει να αναφέρεις στη συνοδευτική σου επιστολή

Εξατομικευμένες προτάσεις περιεχομένου

Ο προσωπικός σου σύμβουλος σου παραθέτει εναλλακτικές προτάσεις περιεχομένου για να βελτιώσεις την έκφραση σου και να περιγράψεις στοχευμένα την εμπειρία σου σε κάθε τομέα.

ΠΛΑΝΟ ΔΡΑΣΗΣ

Πώς αξιολογούμε τη συνοδευτική σου επιστολή;

∆ες αναλυτικά τη διαδικασία που ακολουθούμε για να αξιολογήσουμε τη συνοδευτική σου επιστολή.

Μας στέλνεις τη συνοδευτική σου επιστολή (cover letter) και μας ενημερώνεις μέσω mail για το αντικείμενο της θέσης που θα ήθελες να απασχοληθείς ή για το μεταπτυχιακό που ενδιαφέρεσαι. Επιπλέον, μπορείς να μας στείλεις και τις σχετικές απορίες ή προβληματισμούς σου πάνω στη συνοδευτική σου επιστολή.

Ο προσωπικός σου σύμβουλος μελετάει τη συνοδευτική σου επιστολή και δημιουργεί μια αναλυτική αναφορά στην οποία θα αναφέρονται τα εξής:

  • Δομικές παρατηρήσεις
  • Σχεδιαστικές προτάσεις
  • Τυπογραφικά και ορθογραφικά λάθη
  • Προτεινόμενες λέξεις κλειδιά
  • Εξατομικευμένες προτάσεις περιεχομένου
Ο προσωπικός σου σύμβουλος σου στέλνει την αξιολόγηση του και αναμένει να υλοποιήσεις τις παρατηρήσεις και συμβουλές που σου έχει καταγράψει. Στη συνέχεια επαναξιολογεί τη συνοδευτική σου επιστολή ελέγχοντας τις αλλαγές που έχεις κάνει.
Ο προσωπικός σου σύμβουλος σου στέλνει τις τελικές παρατηρήσεις για να βελτιστοποιήσεις τη συνοδευτική σου επιστολή και να αρχίσεις να τη χρησιμοποιείς στις αιτήσεις σου.

Συνδύασε την αξιολόγηση της Συνοδευτικής σου Επιστολής με επιπλέον υπηρεσίες Επαγγελματικής Συμβουλευτικής

Πρόσθεσε στην φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος τις υπηρεσίες που επιθυμείς και λάβε αναλυτική ενημέρωση και προσφορά από εξειδικευμένο σύμβουλο

Σύνταξη Βιογραφικού​​
Αναλαμβάνουμε εξ’ ολοκλήρου τη σύνταξη του βιογραφικού σου χρησιμοποιώντας εξατομικευμένα πρότυπα βιογραφικών. Το πολυτιμότερο εργαλείο για να αναδείξεις τον εαυτό σου.
Αξιολόγηση Βιογραφικού
Χρήσιμες συμβουλές για το πως μπορείς διαμορφώσεις το βιογραφικό σου προκειμένου να γίνεις πιο ανταγωνιστικός υποψήφιος και να διεκδικήσεις με αξιώσεις μια θέση εργασίας που επιθυμείς.
Αξιολόγηση LinkedIn
Χρήσιμες συμβουλές για το πως μπορείς να βελτιστοποιήσεις το προφίλ σου στο LinkedIn, ώστε να διεκδικήσεις νέες θέσεις εργασίας, να αναζητήσεις νέες συνεργασίες ή να αυξήσεις το δίκτυο σου.

Συχνές Ερωτήσεις (FAQ)

Ποιος θα μου αξιολογήσει τη συνοδευτική μου επιστολή;
Τη συνοδευτική σου επιστολή (cover letter) θα την αξιολογήσει ένας από τους αναγνωρισμένους και πιστοποιημένους συμβούλους καριέρας της LeadCompass. Η υψηλή ποιότητα των συμβούλων μας είναι εγγυημένη και αποδεικνύεται από τις 150+ 5στερες αξιολογήσεις των πελατών μας σε Google και Facebook και από την ικανοποίηση τους από τις υπηρεσίες μας που φτάνει το 99%.
Πόσο κοστίζει μια αξιολόγηση συνοδευτικής επιστολής; Τι τιμή έχει;

Το κόστος για την αξιολόγηση μια συνοδευτικής επιστολής διαμορφώνεται με βάσει το μέγεθος της και τον όγκο των πληροφοριών που καλείται να αξιολογήσει ο σύμβουλος μας. Συνήθως, το κόστος τις περισσότερες φορές κυμαίνεται από 30€ ως 60€.

Πώς πραγματοποιείται η εξόφληση της υπηρεσίας;

Η εξόφληση της υπηρεσίας  θα πρέπει να έχει πραγματοποιηθεί πριν τον καθορισμό της ημερομηνίας και ώρας της εκπαίδευσης. 

Διαθέτουμε 3 διαφορετικούς τρόπους εξόφλησης ανάλογα τις ανάγκες σου:

  • Κατάθεση ή Μεταφορά χρημάτων σε Τράπεζα (Πειραιώς)
  • Πληρωμή μέσω Revolut 
  • Πληρωμή μέσω Paypal
Σε πόσες μέρες μπορώ να λάβω την αξιολόγηση της συνοδευτικής μου επιστολής

Ο χρόνος που απαιτείται για την αξιολόγησης μια συνοδευτικής επιστολής αντιστοιχεί στον όγκο των πληροφοριών που καλείται ο σύμβουλος να μελετήσει. Στις περισσότερες περιπτώσεις θα λάβεις την αξιολόγηση μας μόνο μέσα σε 2-3 εργάσιμες ημέρες.

Με επιτυχίες σε πάνω από 30 χώρες και 1.000 υποψήφιους που κέρδισαν μια θέση εργασίας, είμαστε έτοιμοι να σε βοηθήσουμε!

ΦΟΡΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ


    ΑΛΛΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΓΙΑ COVER LETTER