Υπηρεσία αξιολόγησης βιογραφικού

Λάβε χρήσιμες συμβουλές που θα απογειώσουν το βιογραφικό σου και θα σε βοηθήσουν να ξεχωρίσεις στις αιτήσεις σου. Άφησε το βιογραφικό σου στους ειδικούς. 

αξιολόγηση-βιογραφικού-cv-evaluation-υπηρεσία-hero
Paraskevi Kosti LeadCompass - αξιολόγηση βιογραφικού
Θα πρότεινα τη LeadCompass ανεπιφύλακτα! Με βοήθησαν με την αξιολόγηση και τη βελτίωση του βιογραφικού μου. Οι προτάσεις του κυρίου Κορβέση ήταν στοχευμένες και αφιέρωσε τη δέουσα προσοχή. Πραγματικά προσέχουν τις λεπτομέρειές που κάνουν τη διαφορά!

Παρασκευή Κ.

Mechanical Engineer

Paraskevi Kosti LeadCompass - αξιολόγηση βιογραφικού

Παρασεκυή Κ.

Mechanical Engineer

Θα πρότεινα τη LeadCompass ανεπιφύλακτα! Με βοήθησαν με την αξιολόγηση και τη βελτίωση του βιογραφικού μου. Οι προτάσεις του κυρίου Κορβέση ήταν στοχευμένες και αφιέρωσε τη δέουσα προσοχή. Πραγματικά προσέχουν τις λεπτομέρειές που κάνουν τη διαφορά!
Αξιολόγηση LeadCompass - αξιολόγηση βιογραφικού

Πώς θα με βοηθήσει η αξιολόγηση του βιογραφικού μου;

Ετοιμάζουμε μια αναλυτική αναφορά με πολύτιμες συμβουλές και παρατηρήσεις που θα σε βοηθήσουν να διαμορφώσεις ένα ανταγωνιστικό βιογραφικό. Στην αξιολόγηση περιλαμβάνονται τα εξής:

Δομικές Παρατηρήσεις

Ο προσωπικός σου σύμβουλος εξετάζει τη δομή του περιεχομένου σου και διορθώνει τη σειρά των πεδίων και της παρουσίασης της πληροφορίας, ώστε το βιογραφικό σου να είναι αρκετά συνοπτικό σε μια 1-2 σελίδες και να τονίζει ιδανικά τα ανταγωνιστικά σου στοιχεία.

Σχεδιαστικές Παρατηρήσεις

Ο προσεγμένος σχεδιασμός σε βοηθάει να ξεχωρίσει το βιογραφικό σου από το πλήθος των εκατοντάδων βιογραφικών που λαμβάνει συνήθως ένα υπεύθυνος προσωπικού και για αυτό αφιερώνει μόλις 7 δευτερόλεπτα για να το αξιολογήσει. 

Τυπογραφικά και Ορθογραφικά Λάθη

Το 80-90% των βιογραφικών παρουσιάζουν τυπογραφικά ή ορθογραφικά λάθη με αποτέλεσμα να αποτυγχάνουν κατά τη διάρκεια αξιολόγησης. Ο προσωπικός μας σύμβουλος θα εξασφαλίσει ότι το βιογραφικό σου θα έχει άρτια σύνταξη χωρίς ορθογραφικά λάθη.

Προτεινόμενες Λέξεις-Κλειδιά

Ένα στοχευμένο βιογραφικό δίνει έμφαση σε συγκεκριμένες λέξεις-κλειδιά για να απαντήσει στις ανάγκες που έχει ο κάθε υπεύθυνος πρόσληψης. Ο προσωπικός σου σύμβουλος θα σε βοηθήσει να καταγράψεις και να παρουσιάσεις τις σημαντικότερες λέξεις κλειδιά που πρέπει να αναφέρεις στο βιογραφικό σου.

Εξατομικευμένες Προτάσεις Περιεχομένου

Ο προσωπικός σου σύμβουλος εξετάζει εξειδικευμένα το κάθε πεδίο του βιογραφικού σου και παραθέτει εναλλακτικές προτάσεις περιεχομένου για να βελτιώσεις την έκφραση σου και να περιγράψεις στοχευμένα την εμπειρία σου σε κάθε τομέα.

ΠΛΑΝΟ ΔΡΑΣΗΣ

Πώς αξιολογούμε το βιογραφικό σου;

∆ες αναλυτικά τη διαδικασία που ακολουθούμε για να σου προσφέρουμε μια επαγγελματική αξιολόγηση βιογραφικού.

Μας στέλνεις το Βιογραφικό σου και μας ενημερώνεις μέσω email για το αντικείμενο της θέσης που θα ήθελες να απασχοληθείς. Επιπλέον, μπορείς να μας στείλεις και τις σχετικές απορίες ή προβληματισμούς σου πάνω στο βιογραφικό σου.

Ο προσωπικός σου σύμβουλος μελετάει το βιογραφικό σου και εμβαθύνει σε κάθε πεδίο ξεχωριστά ώστε να δημιουργήσει στη συνέχεια μια αναλυτική αναφορά στην οποία θα αναφέρονται τα εξής:

  • Δομικές παρατηρήσεις
  • Σχεδιαστικές προτάσεις
  • Τυπογραφικά και ορθογραφικά λάθη
  • Προτεινόμενες λέξεις κλειδιά
  • Εξειδικευμένες συμβουλές και προτάσεις για το περιεχόμενο σε κάθε πεδίο

Ο προσωπικός σου σύμβουλος σου στέλνει την αξιολόγηση του και αναμένει να υλοποιήσεις τις παρατηρήσεις και συμβουλές που σου έχει καταγράψει.

Στη συνέχεια επαναξιολογεί το βιογραφικό σου ελέγχοντας τις αλλαγές που έχεις κάνει.

Ο προσωπικός σου σύμβουλος σου στέλνει τις τελικές παρατηρήσεις για να βελτιστοποιήσεις το βιογραφικό σου και να αρχίσεις να το χρησιμοποιείς στις αιτήσεις σου.

Συνδύασε την Αξιολόγηση Βιογραφικού με επιπλέον υπηρεσίες αξιολόγησης

Πρόσθεσε στην φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος τις υπηρεσίες που επιθυμείς και λάβε αναλυτική ενημέρωση και προσφορά από εξειδικευμένο σύμβουλο

Αξιολόγηση LinkedIn
Χρήσιμες συμβουλές για το πως μπορείς να βελτιστοποιήσεις το προφίλ σου στο LinkedIn, ώστε να διεκδικήσεις με αξιώσεις νέες θέσεις εργασίας, να αναζητήσεις νέες συνεργασίες ή να αυξήσεις το δίκτυο σου.
Αξιολόγηση Συνοδευτικής Επιστολής
Χρήσιμες συμβουλές για το πως να προσαρμόσεις τη συνοδευτική σου επιστολή ώστε να ξεχωρίσεις από το πλήθος και να κάνεις τη διαφορά στις αιτήσεις σου για μια θέση εργασίας ή ένα μεταπτυχιακό πρόγραμμα.

Συχνές Ερωτήσεις (FAQ)

Ποιος θα μου αξιολογήσει το Βιογραφικό μου;

Το βιογραφικό σου το αξιολογεί ένας από τους αναγνωρισμένους και πιστοποιημένους συμβούλους καριέρας της LeadCompass.

Η υψηλή ποιότητα των συμβούλων μας είναι εγγυημένη και αποδεικνύεται από τις 150+ 5στερες αξιολογήσεις των πελατών μας και της ικανοποίησης τους από τις υπηρεσίες μας, που φτάνει το 99%.

Πόσο κοστίζει μια αξιολόγηση Βιογραφικού; Τι τιμή έχει;

Το κόστος για την αξιολόγηση ενός Βιογραφικού διαμορφώνεται με βάσει το μέγεθος του και του όγκου των πληροφοριών που καλείται να αξιολογήσει ο σύμβουλος μας. Συνήθως, το κόστος τις περισσότερες φορές κυμαίνεται από 45€ ως 60€ με ελάχιστες εξαιρέσεις επαγγελμάτων που έχουν πολυσέλιδα  βιογραφικά και απαιτούν μεγαλύτερη έρευνα.

Πώς πραγματοποιείται η πληρωμή της αξιολόγησης του βιογραφικού;

Η πληρωμή της υπηρεσίας  πραγματοποιείται πριν την έναρξη της αξιολόγησης του Βιογραφικού από το σύμβουλο καριέρας. 

Διαθέτουμε 3 διαφορετικούς τρόπους εξόφλησης ανάλογα τις ανάγκες σου:

  • Κατάθεση ή Μεταφορά χρημάτων σε Τράπεζα (Πειραιώς)
  • Πληρωμή μέσω Revolut 
  • Πληρωμή μέσω Paypal
Ποια διαφορά μεταξύ αξιολόγησης, επιμέλειας και σύνταξης βιογραφικού;

Στην αξιολόγηση Βιογραφικού ο σύμβουλος αναλαμβάνει να μελετήσει ένα υπάρχον βιογραφικό του υποψηφίου και να δώσει στοχευμένες συμβουλές για τη βελτίωση του.

Στην επιμέλεια βιογραφικού ο σύμβουλος αναλαμβάνει ο ίδιος να διορθώσει και να βελτιώσει το περιεχόμενο ενός προηγούμενου βιογραφικού του υποψηφίου.

 

Στη σύνταξη βιογραφικού ο σύμβουλος αναλαμβάνει τόσο το σχεδιασμό του Βιογραφικού (design, δομή, οργάνωση) όσο και τη συγγραφή και επιμέλεια του περιεχομένου, ώστε ο υποψήφιος να λάβει έτοιμο το βιογραφικό του.

Πόσες ημέρες διαρκεί η αξιολόγηση του βιογραφικού μου;

Ο χρόνος που απαιτείται για την αξιολόγησης ενός βιογραφικού αντιστοιχεί στον όγκο των πληροφοριών που καλείται ο σύμβουλος να επιμεληθεί.

Ανάλογα τις ανάγκες σου μπορείς να επιλέξεις παράδοση αξιολόγησης σε 1 ημέρα, σε 3-5 μέρες ή σε 10-15 ημέρες.  Η ταχύτητα στη παράδοση επηρεάζει και τη τελική αξία της υπηρεσίας, συνεπώς αν δεν είναι επιτακτική ανάγκη να παραλάβεις την αξιολόγηση σου άμεσα, τότε μπορείς να εξασφαλίσεις μια πολύ καλή προσφορά με παράδοση μέσα σε 2 εβδομάδες.

Με επιτυχίες σε πάνω από 30 χώρες και 1.000 υποψήφιους που κέρδισαν μια θέση εργασίας, είμαστε έτοιμοι να σε βοηθήσουμε!

ΦΟΡΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ