Υπηρεσία Αξιολόγησης προφίλ στο LinkedIn

Λάβε χρήσιμες συμβουλές που θα απογειώσουν το LinkedIn σου και θα σε βοηθήσουν να αποκτήσεις ένα ανταγωνιστικό προφίλ. Άφησε το LinkedIn σου στους ειδικούς.

αξιολόγηση-προφίλ-linkedin-create-linkedin-profile-service-hero
Α. Αξιολόγηση LinkedIn - αξιολόγηση linkedin

Ο Μάρκος με καθοδήγησε σε κάθε βήμα για να βελτιώσω το προφίλ μου στο LinkedIn. Ήταν υπομονετικός για να απαντήσει σε όποιες ερωτήσεις είχα. Mπορεί να εντοπίσει και την παραμικρή λεπτομέρεια η οποία στο τέλος μπορεί να κάνει τη διαφορά. Μπορώ να τον προτείνω σε όποιον θέλει να ανανεώσει το προφίλ του στο LinkedIn.

Δημήτριος Α.

Sports Scientist/ Data analyst

Α. Αξιολόγηση LinkedIn - αξιολόγηση linkedin

Δημήτριος Α.

Sports Scientist/ Data analyst

Ο Μάρκος με καθοδήγησε σε κάθε βήμα για να βελτιώσω το προφίλ μου στο LinkedIn. Ήταν υπομονετικός για να απαντήσει σε όποιες ερωτήσεις είχα. Mπορεί να εντοπίσει και την παραμικρή λεπτομέρεια η οποία στο τέλος μπορεί να κάνει τη διαφορά. Μπορώ να τον προτείνω σε όποιον θέλει να ανανεώσει το προφίλ του στο LinkedIn.

LinkedIn LeadCompass Website - αξιολόγηση linkedin

Πώς θα με βοηθήσει η αξιολόγηση του LinkedIn μου;

Ετοιμάζουμε μια αναλυτική αναφορά με πολύτιμες συμβουλές και παρατηρήσεις που θα σε βοηθήσουν να διαμορφώσεις ένα ανταγωνιστικό LinkedIn. Στην αξιολόγηση περιλαμβάνονται τα εξής:

Ρυθμίσεις λογαριασμού

Ο προσωπικός σου σύμβουλος  σε ενημερώνει για το πως πρέπει να είναι διαμορφωμένες οι ρυθμίσεις στο προφίλ σου, ώστε να εμφανίζεσαι στην μηχανή αναζήτησης του LinkedIn και να σε εντοπίζουν Recruiters και HR Managers.

Στοχευμένος τίτλος και εισαγωγική παράγραφος

Δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στο πως παρουσιάζεται ο τίτλος (headline) σου στο LinkedIn δίνοντας στοχευμένες συμβουλές για το πως θα ήταν καλό να το διαμορφώσεις  μαζί με τις υπόλοιπες βασικές πληροφορίες καθώς και την εισαγωγική παράγραφο.

Τυπογραφικά και Ορθογραφικά Λάθη

Το LinkedIn είναι μια καθαρά επαγγελματική πλατφόρμα και τα ορθογραφικά ή τυπογραφικά λάθη μετράνε σημαντικά κατά τη διαδικασία αξιολόγησης από έναν υπεύθυνο πρόσληψης. Ειδικότερα, επειδή όλο το περιεχόμενο γράφεται στα αγγλικά, στο μεγαλύτερο ποσοστό των περιπτώσεων παρατηρούνται λάθη στη μετάφραση ή τη διατύπωση, που μπορούμε να σε βοηθήσουμε να αποφύγεις.

Προτεινόμενες λέξεις-κλειδιά

Ένα σωστά διαμορφωμένο LinkedIn δίνει έμφαση σε συγκεκριμένες λέξεις-κλειδιά για να απαντήσει στις ανάγκες που έχει ο κάθε υπεύθυνος πρόσληψης όταν το αξιολογεί. Ο προσωπικός σου σύμβουλος θα σε βοηθήσει να καταγράψεις και να παρουσιάσεις τις σημαντικότερες λέξεις κλειδιά που πρέπει να αναφέρεις στο LinkedIn σου.

Έρευνα και προτάσεις δεξιοτήτων

Σου προτείνουμε δεξιότητεςστο που ταιριάζουν με το προφίλ σου και απαιτούνται με βάσει το αντικείμενο σου, ώστε να μπορεί το δίκτυο σου να σε κάνει endorse και επιπλέον να εμφανίζεσαι πιο στοχευμένα στα εργαλεία ανεύρεσης υποψηφίων των υπεύθυνων πρόσληψης.

Εξατομικευμένες Προτάσεις Περιεχομένου

Ο προσωπικός σου σύμβουλος εξετάζει εξειδικευμένα το κάθε πεδίο του LinkedIn σου και παραθέτει εναλλακτικές προτάσεις περιεχομένου για να βελτιώσεις την έκφραση σου και να περιγράψεις στοχευμένα την εμπειρία σου σε κάθε τομέα.

 

 
ΠΛΑΝΟ ΔΡΑΣΗΣ

Πώς δημιουργούμε ή βελτιστοποιούμε το LinkedIn σου;

∆ες αναλυτικά τη διαδικασία που ακολουθούμε για να αποκτήσεις ένα ανταγωνιστικό προφίλ στο LinkedIn.

Μας στέλνεις το σύνδεσμο για το LinkedIn σου και μας ενημερώνεις μέσω mail για το κλάδο και το αντικείμενο που σε ενδιαφέρει να απασχοληθείς. Επιπλέον, μπορείς να μας στείλεις και τις σχετικές απορίες ή προβληματισμούς πάνω στη διαμόρφωση και την αξιοποίηση του LinkedIn σου.

Ο προσωπικός σου σύμβουλος μελετάει το LinkedIn σου και εμβαθύνει σε κάθε πεδίο ξεχωριστά ώστε να δημιουργήσει στη συνέχεια μια αναλυτική αναφορά στην οποία και θα σου παραδώσει μέσω mail. Στην αξιολόγηση που θα λάβεις ενδεικτικά θα αναφέρονται:

  • Ρυθμίσεις λογαριασμού
  • Στοχευμένος τίτλος και εισαγωγική παράγραφος
  • Τυπογραφικά και ορθογραφικά λάθη
  • Προτεινόμενες λέξεις κλειδιά
  • Προτάσεις δεξιοτήτων
  • Προτάσεις περιεχομένου

Ο προσωπικός σου σύμβουλος σου στέλνει την αξιολόγηση του και αναμένει να υλοποιήσεις τις παρατηρήσεις και συμβουλές που σου έχει καταγράψει. Στη συνέχεια επαναξιολογεί το LinkedIn σου ελέγχοντας τις αλλαγές που έχεις κάνει.

Ο προσωπικός σου σύμβουλος σου στέλνει τις τελικές του παρατηρήσεις για να βελτιστοποιήσεις το LinkedIn  σου και να αρχίσεις να το χρησιμοποιείς για δικτύωση και ανεύρεση συνεργασίων και θέσεων εργασίας.

Συνδύασε την Αξιολόγηση LinkedIn με επιπλέον υπηρεσίες Επαγγελματικής Συμβουλευτικής

Πρόσθεσε στην φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος τις υπηρεσίες που επιθυμείς και λάβε αναλυτική ενημέρωση και προσφορά από εξειδικευμένο σύμβουλο

Εκπαίδευση στο LinkedIn

Εκπαίδευση στις δυνατότητες που προσφέρει η πλατφόρμα όσο αναφορά την αναζήτηση εργασίας, την επαγγελματική σου ανάπτυξη, τη δικτύωση με επαγγελματίες και την εύρεση νέων συνεργασιών.

Σύνταξη Βιογραφικού

Αναλαμβάνουμε εξ’ ολοκλήρου τη σύνταξη του βιογραφικού σου χρησιμοποιώντας εξατομικευμένα πρότυπα βιογραφικών. Το πολυτιμότερο εργαλείο για να αναδείξεις τον εαυτό σου.

Αξιολόγηση Βιογραφικού
Χρήσιμες συμβουλές για το πως μπορείς διαμορφώσεις το βιογραφικό σου προκειμένου να γίνεις πιο ανταγωνιστικός υποψήφιος και να διεκδικήσεις με αξιώσεις μια θέση εργασίας που επιθυμείς.
Τεχνικές Αναζήτησης Εργασίας​

Οι υποψήφιοι μαθαίνουν μόνο το 10 με 15% των πραγματικών ανοιχτών θέσεων εργασίας. Εδώ θα μάθεις τεχνικές αναζήτησης εργασίας για Ελλάδα και εξωτερικό.

Συχνές Ερωτήσεις (FAQ)

Ποιος θα μου αξιολογήσει το LinkedIn προφίλ μου;

Αφού εκδηλώσεις ενδιαφέρον ερχόμαστε σε επικοινωνία μαζί σου και ένας επαγγελματίας σύμβουλος καριέρας της LeadCompass αναλαμβάνει την αξιολόγηση του LinkedIn σου.

Πόσο κοστίζει η αξιολόγηση ενός LinkedIn προφίλ;

Το κόστος για την αξιολόγηση ενός LinkedIn προφίλ υπολογίζεται με βάσει τον όγκο των πληροφοριών που ο σύμβουλος καλείτε να αξιολογήσει. Για να λάβεις προσφορά παρακαλούμε συμπλήρωσε τη φόρμα ενδιαφέροντος ή επικοινώνησε μαζί μας στο 2313068480 / [email protected]

Πώς πραγματοποιείται η πληρωμή της υπηρεσίας;

Η πληρωμή της υπηρεσίας  πραγματοποιείται πριν τη δημιουργία του LinkedIn προφίλ σου από το σύμβουλο καριέρας. 

Διαθέτουμε 3 διαφορετικούς τρόπους εξόφλησης ανάλογα τις ανάγκες σου:

  • Κατάθεση ή Μεταφορά χρημάτων σε Τράπεζα (Πειραιώς)
  • Πληρωμή μέσω Revolut 
  • Πληρωμή μέσω Paypal
Ποια η διαφορά μεταξύ των υπηρεσιών δημιουργίας, αξιολόγησης και εκπαίδευσης στη χρήση του LinkedIn;

Στη δημιουργία του LinkedIn προφίλ ο προσωπικός σου σύμβουλος αναλαμβάνει τόσο το άνοιγμα του λογαριασμού σου όσο και τη διαμόρφωση ολόκληρου του προφίλ σου με σκοπό να στο παραδώσει έτοιμο προς χρήση.

 

Στην αξιολόγηση του LinkedIn ο προσωπικός σου σύμβουλος αναλαμβάνει να σου παραδώσει μια αναλυτική αναφορά με χρήσιμες συμβουλές και στοχευμένες παρεμβάσεις σε ένα ήδη υπάρχον LinkedIn προφίλ που διαθέτεις, ώστε να το βελτιστοποιήσεις και να γίνει πιο ανταγωνιστικό.

 

Στην εκπαίδευση στη χρήση του LinkedIn ο προσωπικός σου σύμβουλος αναλαμβάνει να πραγματοποιήσει μια εξατομικευμένη εκπαίδευση πάνω στις δυνατότητες και τα εργαλεία του LinkedIn, ώστε να μπορέσεις να αξιοποιήσεις ευκαιρίες ανάπτυξης, να δικτυωθείς και να βρεις εργασία.

Σε πόσες ημέρες μπορώ να έχω την αξιολόγηση του LinkedIn μου;

Ανάλογα τις ανάγκες σου μπορείς να επιλέξεις παράδοση της αξιολόγησης σε 1 ημέρα, σε 3-5 μέρες ή σε 10-15 ημέρες.  Η ταχύτητα στη παράδοση επηρεάζει και τη τελική αξία της υπηρεσίας, συνεπώς αν δεν είναι επιτακτική ανάγκη να παραλάβεις την αξιολόγηση σου άμεσα, τότε μπορείς να εξασφαλίσεις μια πολύ καλή προσφορά με παράδοση μέσα σε 2 εβδομάδες.

Με επιτυχίες σε πάνω από 30 χώρες και 1.000 υποψήφιους που κέρδισαν μια θέση εργασίας, είμαστε έτοιμοι να σε βοηθήσουμε!

ΦΟΡΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ