Υπηρεσία δημιουργίας προφίλ στο LinkedIn

Απέκτησε ένα ανταγωνιστικό προφίλ στο Linkedin που θα αναδεικνύει την εμπειρία και τις γνώσεις σου με την βοήθεια μας. Άφησε το LinkedIn σου στους ειδικούς.

δημιουργία-προφίλ-linkedin-create-linkedin-profile-service-hero
LinkedIn review leadcompass - δημιουργία linkedin

Συνιστώ ανεπιφύλακτα τον Μάρκο και την ομάδα του εάν θέλετε να βελτιστοποιήσετε στο έπακρο το προφίλ σας στο LinkedIn. Είναι ένας πραγματικός επαγγελματίας και ένας έμπειρος σύμβουλος καριέρας. Θα σας απαντήσει σε οποιαδήποτε ερώτηση μπορεί να έχετε και θα σας συμβουλεύσει για το πώς να αποκτήσετε τη δουλειά των ονείρων σας. Σας ευχαριστώ πολύ για την υποστήριξη σας.

Ελένη Β.

Reservations Manager - Hospitality Management

LinkedIn review leadcompass - δημιουργία linkedin

Ελένη Β.

Reservations Manager - Hospitality Management

Συνιστώ ανεπιφύλακτα τον Μάρκο και την ομάδα του εάν θέλετε να βελτιστοποιήσετε στο έπακρο το προφίλ σας στο LinkedIn. Είναι ένας πραγματικός επαγγελματίας και ένας έμπειρος σύμβουλος καριέρας. Θα σας απαντήσει σε οποιαδήποτε ερώτηση μπορεί να έχετε και θα σας συμβουλεύσει για το πώς να αποκτήσετε τη δουλειά των ονείρων σας. Σας ευχαριστώ πολύ για την υποστήριξη σας.

LinkedIn Profile Creation LeadCompass - δημιουργία linkedin

Πώς θα με βοηθήσετε στη δημιουργία προφίλ στο LinkedIn;

Αναλαμβάνουμε εξ’ ολοκλήρου τη δημιουργία και τη διαμόρφωση του λογαριασμού σου στο LinkedIn στα Αγγλικά. Φροντίζουμε να συντάξουμε ένα ανταγωνιστικό προφίλ που να ανταποκρίνεται στις ανάγκες σου.

Δημιουργία λογαριασμού και ρυθμίσεις

Ο προσωπικός σου σύμβουλος δημιουργεί το λογαριασμό σου στο LinkedIn με τα στοιχεία επικοινωνίας σου και παραμετροποιεί τις ρυθμίσεις του λογαριασμού σου σύμφωνα με τα αναγνωρισμένα πρότυπα. Έπειτα σε ενημερώνει για να αλλάξεις το κωδικό σου.

Στοχευμένος τίτλος και εισαγωγική παράγραφος

Συνθέτουμε ένα στοχευμένο τίτλο (headline) και συντάσσουμε μια εισαγωγική παράγραφο που περιγράφουν τα ανταγωνιστικά σου πλεονεκτήματα και παράλληλα σε βοηθάνε να εμφανίζεσαι στις αναζητήσεις των υπεύθυνων πρόσληψης.

Σύνταξη και επιμέλεια κειμένων

Αναλαμβάνουμε την επαγγελματική σύνταξη όλου τοτ περιεχομένου του προφίλ σου από την εκπαίδευση και την επαγγελματική σου εμπειρία μέχρι τις πιστοποιήσεις, τις δεξιότητες και τις ενδεχόμενες διακρίσεις σου.

Προτεινόμενες λέξεις-κλειδιά

Κάνουμε έρευνα και χρησιμοποιούμε λέξεις-κλειδιά (keywords) που ζητούνται στο κλάδο και το αντικείμενο σου, ώστε να απαντήσουμε στις ανάγκες που έχει ο κάθε υπεύθυνος πρόσληψης που αξιολογεί το προφίλ σου. 

Αξιοποίηση φωτογραφικού υλικού και συνδέσμων

Προσθέτουμε σε κάθε πεδίο που δύναται φωτογραφικό υλικό και συνδέσμους για να παρουσιάσουμε καλύτερα την εμπειρία σου και με σκοπό να ξεχωρίσει το προφίλ σου. 

Έρευνα και προσθήκη δεξιοτήτων

Προσθέτουμε στο προφίλ σου όλες τις δεξιότητες που απαιτούνται με βάσει το αντικείμενο, τις ανάγκες και τις ικανότητες σου, ώστε να μπορεί το δίκτυο σου να σε κάνει endorse και επιπλέον να εμφανίζεσαι πιο στοχευμένα στα εργαλεία ανεύρεσης υποψηφίων των υπεύθυνων πρόσληψης.

ΠΛΑΝΟ ΔΡΑΣΗΣ

Πώς δημιουργούμε ή βελτιστοποιούμε το LinkedIn σου;

∆ες αναλυτικά τη διαδικασία που ακολουθούμε για να αποκτήσεις ένα ανταγωνιστικό προφίλ στο LinkedIn.

Συλλέγουμε τις πληροφορίες που χρειαζόμαστε για το LinkedIn σου αποστέλλοντας στο mail σου ένα εξειδικευμένο ερωτηματολόγιο της LeadCompass. Σε περίπτωση που έχεις ήδη ένα βιογραφικό, μας το προωθείς και συμπληρώνεις στο ερωτηματολόγιο μόνο τα επιπλέον στοιχεία που ζητάμε. Επιπλέον, μας αποστέλεις φωτογραφία προφίλ και ο,τι φωτογραφικό υλικό έχεις που σχετίζεται με το βιογραφικό σου.

Αν χρειαστούμε επιπλέον πληροφορίες, έρχεται σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί σου ο προσωπικός σου σύμβουλος, όπου συζητάτε λεπτομέρειες και διευκρινίσεις.

Μόλις λάβουμε τις απαντήσεις του ερωτηματολογίου μαζί με την φωτογραφία προφίλ και πιθανό φωτογραφικό υλικό, θα προχωρήσουμε στη δημιουργία και διαμόρφωση του LinkedIn σου.

Σε περίπτωση που διατηρείς account στο LinkedIn χρειαζόμαστε επιπλέον login email & password.

Σου στέλνουμε τους κωδικούς με το διαμορφωμένο LinkedIn και σου δίνουμε τη δυνατότητα να ζητήσεις Δωρεάν τυχόν διορθωτικές αλλαγές ή επί μέρους προσθήκες, ώστε να είσαι 100% ικανοποιημένος με το τελικό αποτέλεσμα.

Ολοκληρώνοντας την τελειοποίηση του προφίλ σου σε ενημερώνουμε ότι πλέον είναι έτοιμο για χρήση και ζητάμε να αλλάξεις τους αρχικούς κωδικούς προκειμένου να τους γνωρίζεις μόνο εσύ.

Πλέον είσαι έτοιμος να ανακαλύψεις τις αμέτρητες δυνατότητες του LinkedIn!

Συνδύασε την Δημιουργία LinkedIn με επιπλέον υπηρεσίες Επαγγελματικής Συμβουλευτικής

Πρόσθεσε στην φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος τις υπηρεσίες που επιθυμείς και λάβε αναλυτική ενημέρωση και προσφορά από εξειδικευμένο σύμβουλο

Εκπαίδευση στο LinkedIn

Εκπαίδευση στις δυνατότητες που προσφέρει η πλατφόρμα όσο αναφορά την αναζήτηση εργασίας, την επαγγελματική σου ανάπτυξη, τη δικτύωση με επαγγελματίες και την εύρεση νέων συνεργασιών.

Σύνταξη Βιογραφικού

Αναλαμβάνουμε εξ’ ολοκλήρου τη σύνταξη του βιογραφικού σου χρησιμοποιώντας εξατομικευμένα πρότυπα βιογραφικών. Το πολυτιμότερο εργαλείο για να αναδείξεις τον εαυτό σου.

Συνοδευτική Επιστολή​
Σύνταξη συνοδευτικής επιστολής σε προσεγμένο και ομοιόμορφο σχεδιασμό με το πρότυπο του βιογραφικού σου. Η υπηρεσία παρέχεται σε Ελληνικά, Αγγλικά και Γερμανικά.
Αναζήτηση Εργασίας​

Οι υποψήφιοι μαθαίνουν μόνο το 10 με 15% των πραγματικών ανοιχτών θέσεων εργασίας. Εδώ θα μάθεις τεχνικές αναζήτησης εργασίας για Ελλάδα και εξωτερικό.

Συχνές Ερωτήσεις (FAQ)

Ποιος θα μου δημιουργήσει το LinkedIn προφίλ μου;

Αφού εκδηλώσεις ενδιαφέρον ερχόμαστε σε επικοινωνία μαζί σου και ένας επαγγελματίας σύμβουλος καριέρας της LeadCompass αναλαμβάνει τη δημιουργία και διαμόρφωση του λογαριασμού σου.

Πόσο κοστίζει η δημιουργία ενός LinkedIn προφίλ;
Το κόστος για τη δημιουργία ενός LinkedIn προφίλ υπολογίζεται με βάσει τον όγκο των πληροφοριών που ο σύμβουλος καλείτε να επιμεληθεί. Για να λάβεις προσφορά παρακαλούμε συμπλήρωσε τη φόρμα ενδιαφέροντος ή επικοινώνησε μαζί μας στο 2313068480 / [email protected]
Πώς πραγματοποιείται η πληρωμή της αξιολόγησης του βιογραφικού;

Η πληρωμή της υπηρεσίας  πραγματοποιείται πριν τη δημιουργία του προφίλ στο LinkedIn από το σύμβουλο καριέρας. 

Διαθέτουμε 3 διαφορετικούς τρόπους εξόφλησης ανάλογα τις ανάγκες σου:

  • Κατάθεση ή Μεταφορά χρημάτων σε Τράπεζα (Πειραιώς)
  • Πληρωμή μέσω Revolut 
  • Πληρωμή μέσω Paypal
Ποια η διαφορά μεταξύ των υπηρεσιών δημιουργίας, αξιολόγησης και εκπαίδευσης στη χρήση του LinkedIn;

Στη δημιουργία του LinkedIn προφίλ ο προσωπικός σου σύμβουλος αναλαμβάνει τόσο το άνοιγμα του λογαριασμού σου όσο και τη διαμόρφωση ολόκληρου του προφίλ σου με σκοπό να στο παραδώσει έτοιμο προς χρήση.

 

Στην αξιολόγηση του LinkedIn ο προσωπικός σου σύμβουλος αναλαμβάνει να σου παραδώσει μια αναλυτική αναφορά με χρήσιμες συμβουλές και στοχευμένες παρεμβάσεις σε ένα ήδη υπάρχον LinkedIn προφίλ που διαθέτεις, ώστε να το βελτιστοποιήσεις και να γίνει πιο ανταγωνιστικό.

 

Στην εκπαίδευση στη χρήση του LinkedIn ο προσωπικός σου σύμβουλος αναλαμβάνει να πραγματοποιήσει μια εξατομικευμένη εκπαίδευση πάνω στις δυνατότητες και τα εργαλεία του LinkedIn, ώστε να μπορέσεις να αξιοποιήσεις ευκαιρίες ανάπτυξης, να δικτυωθείς και να βρεις εργασία.

Σε πόσες μέρες θα λάβω το LinkedIn προφίλ μου;
Ανάλογα τις ανάγκες σου μπορείς να επιλέξεις παράδοση του LinkedIn προφίλ σου σε 1 ημέρα, σε 3-5 μέρες ή σε 10-15 ημέρες.  Η ταχύτητα στη παράδοση επηρεάζει και τη τελική αξία της υπηρεσίας, συνεπώς αν δεν είναι επιτακτική ανάγκη να παραλάβεις το LinkedIn σου άμεσα, τότε μπορείς να εξασφαλίσεις μια πολύ καλή προσφορά σε παράδοση μέσα σε 2 εβδομάδες.

Με επιτυχίες σε πάνω από 30 χώρες και 1.000 υποψήφιους που κέρδισαν μια θέση εργασίας, είμαστε έτοιμοι να σε βοηθήσουμε!

ΦΟΡΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ