Υπηρεσία εκπαίδευσης στη χρήση του LinkedIn

Εκπαιδεύσου στα εργαλεία και τις δυνατότητες του LinkedIn, ώστε να αξιοποιήσεις στο έπακρο ευκαιρίες ανάπτυξης, δικτύωσης και θέσεων εργασίας που προσφέρει.  Εμπιστεύσου το LinkedIn σου στους ειδικούς.

linkedin-training-service-hero
Θ. Αξιολόγηση LinkedIn - Εκπαίδευση χρήσης LinkedIn

Ο Μάρκος είναι ένας εξαιρετικός Σύμβουλος Καριέρας και LinkedIn Branding Coach professional. Η καθοδήγησή του και οι καταπληκτικές του συμβουλές, με βοήθησαν να δημιουργήσω ένα σύγχρονο, ενημερωμένο βιογραφικό και LinkedIn Profile. Η ικανότητά του να εξηγεί τα πάντα τόσο ξεκάθαρα, με έκανε να καταλάβω πλήρως πώς λειτουργεί η αγορά εργασίας στην Ελλάδα.

Απόστολος Θ.

Business Developer & Partnerships Manager

Θ. Αξιολόγηση LinkedIn - Εκπαίδευση χρήσης LinkedIn

Απόστολος Θ.

Business Developer & Partnerships Manager

Ο Μάρκος είναι ένας εξαιρετικός Σύμβουλος Καριέρας και LinkedIn Branding Coach professional. Η καθοδήγησή του και οι καταπληκτικές του συμβουλές, με βοήθησαν να δημιουργήσω ένα σύγχρονο, ενημερωμένο βιογραφικό και LinkedIn Profile. Η ικανότητά του να εξηγεί τα πάντα τόσο ξεκάθαρα, με έκανε να καταλάβω πλήρως πώς λειτουργεί η αγορά εργασίας στην Ελλάδα.

LinkedIn LeadCompass Website - Εκπαίδευση χρήσης LinkedIn

Πώς θα με βοηθήσει η εκπαίδευση στη χρήση του LinkedIn;

Μέσα από μια κλήση διάρκειας 120-150 λεπτών ένας πιστοποιημένος σύμβουλος καριέρας θα σε εκπαιδεύσει στη χρήση του LinkedIn εστιάζοντας στις παρακάτω σημαντικές θεματικές:

Πώς κάνω αιτήσεις σε αγγελίες εργασίας στο LinkedIn;

Πολύτιμες συμβουλές που θα σε βοηθήσουν να μάθεις πως να αναζητάς στοχευμένες θέσεις εργασίας μέσα στο LinkedIn και πως να στέλνεις τις αιτήσεις στις εκάστοτε αγγελίες, ώστε να ξεχωρίζεις από το πλήθος.

Πώς χρησιμοποιώ το LinkedIn για δικτύωση;

Θα μάθεις όλα τα μυστικά για το πως μπορείς να αυξήσεις το επαγγελματικό σου δίκτυο στο LinkedIn με σκοπό να γνωρίσεις μέντορες, HR managers, Recruiters και άλλους επαγγελματίες, ώστε να ανταλλάξετε γνώσεις, να συνάψετε συνεργασίες και να διεκδικήσεις θέσεις εργασίας.

Πώς ενισχύω το Personal Brand μου μέσω του LinkedIn

Θα ενημερωθείς για όλα τα εργαλεία του LinkedIn μέσω των οποίων μπορείς να ενισχύσεις την επαγγελματική σου εικόνα (Personal Brand). Στα πλαίσια αυτά, θα διδαχθείς μεθοδολογίες που θα σε βοηθήσουν να απογειώσουν τη δυναμικότητα του προφίλ σου.

Γιατί είναι σημαντικό το Search Engine Optimization;

Σε αυτή τη θεματική θα μάθεις ποια είναι τα πεδία του LinkedIn και πως χρειάζεται να τα χρησιμοποιήσεις σωστά από την οπτική πλευρά του SEO – Search Engine Optimization, ώστε να σε βρίσκουν άλλοι χρήστες με τα σωστά Keywords (Λέξεις-Κλειδιά).

Ποιά στρατηγική περιεχομένου χρησιμοποιείς;

Σε αυτή τη θεματική μαθαίνεις πως να χρησιμοποιείς το LinkedIn για though leadership (στρατηγική περιεχομένου). Προτεινόμενο πρόγραμμα αναρτήσεων, συμβουλές για καλύτερη απόδοση και λάθη προς αποφυγή με σκοπό την αύξηση της απήχησης των αναρτήσεων σου.

Απέκτησε Δωρεάν το LinkedIn Guide - eBook μετά την εκπαίδευση

Στο ebook θα βρεις χρήσιμες συμβουλές και οδηγίες για τη διαχείριση του προσωπικού σου προφίλ στο LinkedIn.

LinkedIn Εκπαίδευση ebook - Εκπαίδευση χρήσης LinkedIn
ΠΛΑΝΟ ΔΡΑΣΗΣ

Πώς σε εκπαιδεύουμε στη χρήση του LinkedIn σου;

∆ες αναλυτικά τη διαδικασία που ακολουθούμε για να αποκτήσεις ένα ανταγωνιστικό προφίλ στο LinkedIn.

Συμπληρώνεις τη φόρμα ενδιαφέροντος και άμεσα ένας υπεύθυνος της LeadCompass έρχεται σε επικοινωνία μαζί σου για να σε ενημερώσει για το πρόγραμμα και την αξία της εκπαίδευσης. 

Αφού πραγματοποιήσεις την εξόφληση του προγράμματος καθορίζεις σε συνεργασία με τον προσωπικό σου σύμβουλο καριέρας τη διαθέσιμη ημερομηνία και ώρα για να πραγματοποιήσετε την εκπαίδευση.

Η εκπαίδευση είναι ατομική και γίνεται υπό τη μορφή online βιντεοκλήσης με τη χρήση zoom. Σε περίπτωση που επιθυμείς διαφορετική εφαρμογή βιντεοκλήσης διαθέτουμε επιπλέον και Skype, Viber, WhatsApp, Hangouts και Messenger.

Πραγματοποιείς την εκπαίδευση διάρκειας 120-150 λεπτών με τον προσωπικό σου σύμβουλο στην ημερομηνία και ώρα που έχετε ορίσει.

Υπάρχει η δυνατότητα να πραγματοποιηθεί και ομαδική εκπαίδευση αν είστε περισσότερα άτομα. Ανάλογα τον αριθμό των ατόμων που θα συμμετάσχουν ορίζεται μια προνομιακή τιμή.

Μετά το πέρας της εκπαίδευσης θα λάβεις έναν αναλυτικό ebook με χρήσιμες συμβουλές για τη διαχείριση του προσωπικού σου προφίλ στο Linkedin. Επιπλέον, σου δίνεται η δυνατότητα να επικοινωνήσεις με τον προσωπικό σου σύμβουλο για να λύσεις ενδεχόμενες απορίες που μπορεί να προκύψουν τους πρώτους 3 μήνες που χρησιμοποιείς τη πλατφόρμα.

Συνδύασε την Εκπαίδευση στη χρήση του LinkedIn με επιπλέον υπηρεσίες Επαγγελματικής Συμβουλευτικής

Πρόσθεσε στην φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος τις υπηρεσίες που επιθυμείς και λάβε αναλυτική ενημέρωση και προσφορά από εξειδικευμένο σύμβουλο

Σύνταξη Βιογραφικού​
Αναλαμβάνουμε εξ’ ολοκλήρου τη σύνταξη του βιογραφικού σου χρησιμοποιώντας εξατομικευμένα πρότυπα βιογραφικών. Το πολυτιμότερο εργαλείο για να αναδείξεις τον εαυτό σου.
Τεχνικές Αναζήτησης Εργασίας

Οι υποψήφιοι μαθαίνουν μόνο το 10 με 15% των πραγματικών ανοιχτών θέσεων εργασίας. Εδώ θα μάθεις τεχνικές αναζήτησης εργασίας για Ελλάδα και εξωτερικό.

Συχνές Ερωτήσεις (FAQ)

Ποιος θα με εκπαιδεύση στη χρήση του LinkedIn;

Η εκπαίδευση σου στη χρήση του LinkedIn θα γίνει από τον κ. Μάρκο Κορβέση Career Coach της LeadCompass και Master NLP Practitioner. 

Πόσο κοστίζει η εκπαίδευση στη χρήση του LinkedIn;;

Κόστος υπηρεσίας για 1 άτομο και πραγματοποίηση της εκπαίδευσης σε 10-15 ημέρες από την ημέρα εξόφλησης: 180€

Κόστος υπηρεσίας για 2+ άτομα και πραγματοποίηση της εκπαίδευσης σε 10-15 ημέρες από την ημέρα εξόφλησης: 120€ / άτομο

Πώς πραγματοποιείται η εξόφληση της εκπαίδευσης;

Η εξόφληση της υπηρεσίας  θα πρέπει να έχει πραγματοποιηθεί πριν τον καθορισμό της ημερομηνίας και ώρας της εκπαίδευσης. 

Διαθέτουμε 3 διαφορετικούς τρόπους εξόφλησης ανάλογα τις ανάγκες σου:

  • Κατάθεση ή Μεταφορά χρημάτων σε Τράπεζα (Πειραιώς)
  • Πληρωμή μέσω Revolut 
  • Πληρωμή μέσω Paypal
Ποια η διαφορά μεταξύ των υπηρεσιών δημιουργίας, αξιολόγησης και εκπαίδευσης στη χρήση του LinkedIn;

Στη δημιουργία του LinkedIn προφίλ ο προσωπικός σου σύμβουλος αναλαμβάνει τόσο το άνοιγμα του λογαριασμού σου όσο και τη διαμόρφωση ολόκληρου του προφίλ σου με σκοπό να στο παραδώσει έτοιμο προς χρήση.

 

Στην αξιολόγηση του LinkedIn ο προσωπικός σου σύμβουλος αναλαμβάνει να σου παραδώσει μια αναλυτική αναφορά με χρήσιμες συμβουλές και στοχευμένες παρεμβάσεις σε ένα ήδη υπάρχον LinkedIn προφίλ που διαθέτεις, ώστε να το βελτιστοποιήσεις και να γίνει πιο ανταγωνιστικό.

 

Στην εκπαίδευση στη χρήση του LinkedIn ο προσωπικός σου σύμβουλος αναλαμβάνει να πραγματοποιήσει μια εξατομικευμένη εκπαίδευση πάνω στις δυνατότητες και τα εργαλεία του LinkedIn, ώστε να μπορέσεις να αξιοποιήσεις ευκαιρίες ανάπτυξης, να δικτυωθείς και να βρεις εργασία.

Με επιτυχίες σε πάνω από 30 χώρες και 1.000 υποψήφιους που κέρδισαν μια θέση εργασίας, είμαστε έτοιμοι να σε βοηθήσουμε!

ΦΟΡΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ