Υπηρεσία μετάφρασης συνοδευτικής επιστολής

Μετάφρασε τη συνοδευτική σου επιστολή στη γλώσσα που επιθυμείς ή απαιτείται από την εκάστοτε θέση εργασίας ή αίτηση για μεταπτυχιακό. 

μετάφραση-συνοδευτικής-επιστολής-cover-letter-translation-service-hero
Elif G αξιολόγηση leadcompass - μετάφραση συνοδευτικής επιστολής
LeadCompass team is an expert and working with them is a remarkable experience. If you are wishing for a successful start to your career, LeadCompass is the only name I would suggest!

Elif G.

Zerowaste Consultant - Sociologist

Cover Letter Μετάφραση afterjpg - μετάφραση συνοδευτικής επιστολής Cover Letter Μετάφραση before - μετάφραση συνοδευτικής επιστολής

Επαγγελματική μετάφραση Συνοδευτικής Επιστολής

Οι σύμβουλοι καριέρα μας συνεργάζονται με ειδικούς μεταφραστές, ώστε να εξασφαλίσουν ότι θα λάβεις μια επαγγελματική μετάφραση που θα ανταποκρίνεται στις ανάγκες σου.

Μετάφραση στα Ελληνικά

Ο προσωπικός σου σύμβουλος αναλαμβάνει να μεταφράσει τη συνοδευτική σου επιστολή από τα Αγγλικά, Γερμανικά ή Γαλλικά στα Ελληνικά.

Μετάφραση στα Αγγλικά

Ο προσωπικός σου σύμβουλος αναλαμβάνει να μεταφράσει τη συνοδευτική σου επιστολή από τα Ελληνικά, Γερμανικά ή Γαλλικά στα Αγγλικά.

Μετάφραση στα Γερμανικά

Ο προσωπικός σου σύμβουλος αναλαμβάνει να μεταφράσει τη συνοδευτική σου επιστολή από τα Ελληνικά, Αγγλικά ή Γαλλικά στα Γερμανικά.

Μετάφραση στα Γαλλικά

Ο προσωπικός σου σύμβουλος αναλαμβάνει να μεταφράσει τη συνοδευτική σου επιστολή από τα Ελληνικά, Αγγλικά ή Γερμανικά στα Γαλλικά.

ΠΛΑΝΟ ΔΡΑΣΗΣ

Πώς μεταφράζουμε τη συνοδευτική σου επιστολή;

∆ες αναλυτικά τη διαδικασία που ακολουθούμε για να μεταφράσουμε τη συνοδευτική σου επιστολή.

Μας στέλνεις μέσω email τη συνοδευτική σου επιστολή που θέλεις να μεταφράσουμε σε μορφή word, power point ή pdf και μας ενημερώνεις σε τι γλώσσα το θέλεις μεταφρασμένο.

Ο προσωπικός σου σύμβουλος αναλαμβάνει να μεταφράση τη συνοδευτική σου επιστολή στην γλώσσα που επιθυμείς σε διάστημα 1-15 ημερών ανάλογα με τις ανάγκες σου.

Αφού ολοκληρωθεί η μετάφραση, ο προσωπικός σου σύμβουλος αποστέλλει τη μεταφρασμένη συνοδευτική σου επιστολή στο mail σου, για να μπορέσεις να τη χρησιμοποιήσεις.

Συχνές Ερωτήσεις (FAQ)

Πόσο κοστίζει η μετάφραση της συνοδευτικής επιστολής; Τι τιμή έχει;
Το κόστος της μετάφρασης της συνοδευτικής επιστολής υπολογίζεται με βάσει τον αριθμό των λέξεων που καλείται ο ειδικός σύμβουλος να μεταφράσει και τη σχετική γλώσσα που επιθυμεί να τη μεταφράσει.
Πώς πραγματοποιείται η εξόφληση της υπηρεσίας;

Η εξόφληση της υπηρεσίας  θα πρέπει να έχει πραγματοποιηθεί πριν τον καθορισμό της ημερομηνίας και ώρας της εκπαίδευσης. 

Διαθέτουμε 3 διαφορετικούς τρόπους εξόφλησης ανάλογα τις ανάγκες σου:

  • Κατάθεση ή Μεταφορά χρημάτων σε Τράπεζα (Πειραιώς)
  • Πληρωμή μέσω Revolut 
  • Πληρωμή μέσω Paypal
Μπορώ να επεξεργαστώ τη μεταφρασμένη συνοδευτική επιστολή που θα λάβω;

Το μεταφρασμένο βιογραφικό που θα λάβεις θα είναι 100% επεξεργάσιμο σε μορφή Microsoft PowerPoint ή Word. Συνεπώς, μπορείς να κάνεις από μόνος σου όσες τροποποιήσεις ή ανανεώσεις στο μέλλον θελήσεις χωρίς οικονομική επιβάρυνση.

Μπορεί να γίνει η μετάφραση της συνοδευτικής μου επιστολής σε ένα νέο πρότυπο;
Μπορούμε να μεταφράσουμε τη συνοδευτική σου επιστολή και να τοποθετήσουμε όλες τις πληροφορίες σου σε ένα νέο δικό σου πρότυπο ή αξιοποιώντας ένα από τα πρότυπα συνοδευτικής επιστολής (cover letter) που παρέχει η LeadCompass. Η παραπάνω υπηρεσία περιέχει επιπλέον οικονομική επιβάρυνση για την οποία μπορείς να ενημερωθείς δηλώνοντας το ενδιαφέρον σου και εξετάζοντας τις ανάγκες σου.

Με επιτυχίες σε πάνω από 30 χώρες και 1.000 υποψήφιους που κέρδισαν μια θέση εργασίας, είμαστε έτοιμοι να σε βοηθήσουμε!

ΦΟΡΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ


    ΑΛΛΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΓΙΑ COVER LETTER