Υπηρεσία σύνταξης συνοδευτικής επιστολής

Ενδυνάμωσέ την αίτηση σου με ένα cover letter (συνοδευτική επιστολή). Tόνισε τα πιο ενδιαφέροντα στοιχεία του εαυτού σου και τις μεγαλύτερες σου επιτυχίες.

σύνταξη-συνοδευτικής-επιστολής-cover-letter-writing-service-hero
αξιολόγηση leadcompass - σύνταξη συνοδευτικής επιστολής
Ποιοτική εξυπηρέτηση με άμεσα αποτελέσματα! Συνιστώ ανεπιφύλακτα την LeadCompass καθώς είναι στην πλέον αρμόζουσα θέση να προσφέρει υψηλής ποιότητας παροχές στο πλέον σύγχρονο ανταγωνιστικό περιβάλλον εργασίας.

Βασίλης Δ.

Business Development Associate

αξιολόγηση leadcompass - σύνταξη συνοδευτικής επιστολής

Βασίλης Δ.

Business Development Associate

Ποιοτική εξυπηρέτηση με άμεσα αποτελέσματα! Συνιστώ ανεπιφύλακτα την LeadCompass καθώς είναι στην πλέον αρμόζουσα θέση να προσφέρει υψηλής ποιότητας παροχές στο πλέον σύγχρονο ανταγωνιστικό περιβάλλον εργασίας.
coverletter before leadcompass - σύνταξη συνοδευτικής επιστολής coverletter after leadcompass - σύνταξη συνοδευτικής επιστολής

Κάνε τη διαφορά με ένα αξιομνημόνευτο Cover Letter

Δημιουργούμε τη συνοδευτική σου επιστολή αναδεικνύοντας τα ανταγωνιστικά σου πλεονεκτήματα, ώστε να σε βοηθήσουμε να διεκδικήσεις τη θέση εργασίας που επιθυμείς.

Γενική συνοδευτική επιστολή για Θέση Εργασίας

Στη γενική συνοδευτική επιστολή δημιουργούμε ένα πρότυπο προσαρμοσμένο στις ανάγκες και τις δεξιότητες σου το οποίο μπορείς να χρησιμοποιείς σε κάθε σου αίτηση αλλάζοντας απλά την εταιρεία που απευθύνεσαι και τη θέση εργασίας που ενδιαφέρεσαι.

Στοχευμένη συνοδευτική επιστολή για Θέση Εργασίας

Η στοχευμένη συνοδευτική επιστολή απευθύνεται σε συγκεκριμένη αγγελία στην οποία αξιοποιούμε τις δεξιότητες και την εμπειρία σου σε σχέση με τα ζητούμενα της αγγελίας και την κουλτούρα της εταιρείας, ώστε να αναδειχθείς ως ιδανικός υποψήφιος και να κερδίσεις μια συνέντευξη.

Συνοδευτική Επιστολή για Μεταπτυχιακό

Η συνοδευτική επιστολή για μεταπτυχιακό μπορεί να έχει και τη μορφή του application essay, όπου συνδυάζουμε τις ακαδημαϊκές σου επιδόσεις, τα επιτεύγματα σου, τις επαγγελματικές σου εμπειρίες, τους στόχους σου και φυσικά το πανεπιστήμιο και το τίτλο του μεταπτυχιακού που ενδιαφέρεσαι.

ΠΛΑΝΟ ΔΡΑΣΗΣ

Πώς σχεδιάζουμε τη συνοδευτική σου επιστολή;

∆ες αναλυτικά τη διαδικασία που ακολουθούμε για να δημιουργήσουμε τη συνοδευτική σου επιστολή.

Συλλέγουμε τις πληροφορίες που χρειαζόμαστε αποστέλλοντας στο email σου ένα εξειδικευμένο ερωτηματολόγιο της LeadCompass. Με την σειρά σου μας στέλνεις το τωρινό σου βιογραφικό και τη συνοδευτική σου επιστολή, αν έχεις, και συμπληρώνεις στο ερωτηματολόγιο τα επιπλέον στοιχεία. Αν χρειαστούμε επιπλέον πληροφορίες, έρχεται σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί σου ο προσωπικός σου σύμβουλος, όπου συζητάτε λεπτομέρειες και διευκρινίσεις. Αν επιθυμείς στοχευμένη συνοδευτική επιστολή, χρειάζεται να μας στείλεις και την αγγελία ή το μεταπτυχιακό που σε ενδιαφέρει.

Αφού λάβουμε τις απαντήσεις του ερωτηματολογίου και το βιογραφικό σου, οι σύμβουλοι μας διαμορφώνουν τη δομή και το περιεχόμενο της συνοδευτικής επιστολής και οι Γραφίστες μας την σχεδιάζουν.

Σου στέλνουμε διαμορφωμένη τη συνοδευτική σου επιστολή στο mail σου και σου δίνουμε τη δυνατότητα να ζητήσεις Δωρεάν τυχόν διορθωτικές αλλαγές ή επί μέρους προσθήκες, ώστε να είσαι 100% ικανοποιημένος με το τελικό αποτέλεσμα.

Σου αποστέλλουμε τη συνοδευτική επιστολή σε μορφή PDF και 100% επεξεργάσιμη μορφή Microsoft PowerPoint ή Word, ώστε να μπορείς να κάνεις και εσύ προσθήκες στο μέλλον και να την προσαρμόζεις κάθε φορά ανάλογα την περιγραφή της αγγελίας ή του μεταπτυχιακού που επιθυμείς να κάνεις αίτηση.

Συνδύασε τη Συνοδευτική σου Επιστολή με επιπλέον υπηρεσίες Επαγγελματικής Συμβουλευτικής

Πρόσθεσε στην φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος τις υπηρεσίες που επιθυμείς και λάβε αναλυτική ενημέρωση και προσφορά από εξειδικευμένο σύμβουλο

Σύνταξη Βιογραφικού

Αναλαμβάνουμε εξ’ ολοκλήρου τη σύνταξη του βιογραφικού σου χρησιμοποιώντας εξατομικευμένα πρότυπα βιογραφικών. Το πολυτιμότερο εργαλείο για να αναδείξεις τον εαυτό σου.

Δημιουργία LinkedIn
Δημιουργία ανταγωνιστικού προφίλ στο LinkedIn αναδεικνύοντας σωστά την εμπειρία, τις δεξιότητες και τις γνώσεις σου. Το περιεχόμενο του προφίλ γράφεται στα Αγγλικά.
Εκπαίδευση στο LinkedIn
Εκπαίδευση στις δυνατότητες που προσφέρει η πλατφόρμα όσο αναφορά την αναζήτηση εργασίας, την επαγγελματική σου ανάπτυξη, τη δικτύωση με επαγγελματίες και την εύρεση νέων συνεργασιών.
Προετοιμασία Συνέντευξης
Μαθαίνεις τα μυστικά της συνέντευξης απαντώντας στις πιο απαιτητικές ερωτήσεις, ώστε να προετοιμαστείς κατάλληλα και να κερδίζεις τη θέση εργασίας που επιθυμείς.
Προσομοίωση Συνέντευξης
Προσομοίωση πραγματικού περιβάλλοντος συνέντευξης ώστε να εξετάσουμε διεξοδικά τις απαντήσεις σου και να σου προσφέρουμε στοχευμένες συμβουλές. Η απόλυτη προετοιμασία!
Αναζήτηση Εργασίας
Οι υποψήφιοι μαθαίνουν μόνο το 10 με 15% των πραγματικών ανοιχτών θέσεων εργασίας. Εδώ θα μάθεις τεχνικές αναζήτησης εργασίας για Ελλάδα και εξωτερικό.

Συχνές Ερωτήσεις (FAQ)

Ποιος μπορεί να μου φτιάξει τη συνοδευτική μου επιστολή;

Αφού εκδηλώσεις ενδιαφέρον ερχόμαστε σε επικοινωνία μαζί σου και ένας επαγγελματίας σύμβουλος καριέρας της LeadCompass αναλαμβάνει τη δημιουργία της συνοδευτικής σου επιστολής. Καθ’ όλη τη διάρκεια της διαδικασίας ο προσωπικός σου σύμβουλος είναι έτοιμος να σε εξυπηρετήσει και να απαντήσεις στις ερωτήσεις σου. 

Για να εκδηλώσεις ενδιαφέρον συμπλήρωσε τη φόρμα εδώ. Εναλλακτικά, κάλεσε μας στο 23130 68 480 ή στείλε μας το ενδιαφέρον σου στο [email protected] 

Πόσο κοστίζει η δημιουργία συνοδευτικής επιστολής;;

Το κόστος της σύνταξης της συνοδευτικής σου επιστολής ποικίλει και διαμορφώνεται ανάλογα τη προϋπηρεσία του ενδιαφερομένου, του όγκου των πληροφοριών που θα κληθεί ο σύμβουλος καριέρας να επιμεληθεί και την ημερομηνία παράδοσης του.

Στην LeadCompass παρέχουμε στον ενδιαφερόμενο τη δυνατότητα να επιλέξει παράδοση Συνοδευτικής Επιστολής σε 10-15 εργάσιμες μέρες προσφέροντας εκπτώσεις ως 40% της αρχικής αξίας της υπηρεσίας.

Πώς πραγματοποιείται η πληρωμή της υπηρεσίας;

Η πληρωμή της υπηρεσίας  πραγματοποιείται πριν την έναρξη του σχεδιασμού της συνοδευτικής επιστολής από το σύμβουλο καριέρας. 

Διαθέτουμε 3 διαφορετικούς τρόπους εξόφλησης ανάλογα τις ανάγκες σου:

  • Κατάθεση ή Μεταφορά χρημάτων σε Τράπεζα (Πειραιώς)
  • Πληρωμή μέσω Revolut 
  • Πληρωμή μέσω Paypal
Ποια η διαφορά μεταξύ αξιολόγησης και σύνταξης συνοδευτικής επιστολής;

Στην αξιολόγηση συνοδευτικής επιστολής ο σύμβουλος αναλαμβάνει να μελετήσει μια υπάρχουσα επιστολή που έχει συντάξει ο υποψήφιος και να δώσει στοχευμένες συμβουλές για τη βελτίωση της.

Στη σύνταξη συνοδευτικής επιστολής ο σύμβουλος αναλαμβάνει τόσο το σχεδιασμό της (design, δομή, οργάνωση) όσο και τη συγγραφή και επιμέλεια του περιεχομένου της, ώστε ο υποψήφιος να τη λάβει έτοιμη.

Μπορώ να επεξεργαστώ τη συνοδευτική επιστολή που θα λάβω;

Η συνοδευτική επιστολή που θα λάβεις θα είναι 100%  επεξεργάσιμη σε μορφή Microsoft PowerPoint ή Word ανάλογα το πρότυπο που έχει επιλεχθεί. Συνεπώς, μπορείς να κάνεις όσες τροποποιήσεις ή ανανεώσεις στο μέλλον θελήσεις χωρίς επιβάρυνση.

Σε πόσες ημέρες μπορώ να έχω έτοιμη τη συνοδευτική μου επιστολή;

Ανάλογα τις ανάγκες σου μπορείς να επιλέξεις παράδοση της συνοδευτικής σου επιστολής σε 1 ημέρα, σε 3-5 μέρες ή σε 10-15 ημέρες. Η ταχύτητα στη παράδοση επηρεάζει και τη τελική αξία της υπηρεσίας, συνεπώς αν δεν είναι επιτακτική ανάγκη να παραλάβεις τη συνοδευτική σου επιστολή άμεσα, τότε μπορείς να εξασφαλίσεις μια πολύ καλή προσφορά με παράδοση μέσα σε 2 εβδομάδες.

Με επιτυχίες σε πάνω από 30 χώρες και 1.000 υποψήφιους που κέρδισαν μια θέση εργασίας, είμαστε έτοιμοι να σε βοηθήσουμε!

ΦΟΡΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ


    ΑΛΛΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΓΙΑ COVER LETTER