Υπηρεσία σύνταξης βιογραφικού

Το πολυτιμότερο εργαλείο για να
αναδείξεις τον εαυτό σου είναι το
βιογραφικό σου. Σχεδίασέ το με έναν
επαγγελματία.

σύνταξη-βιογραφικού-cv-writing-υπηρεσία-hero
Dimitris review leadcompass - σύνταξη βιογραφικού
Η εταιρεία LeadCompass είναι εξαιρετική, προσφέρουν υψηλού επιπέδου υπηρεσίες που αποτελούν μια σίγουρη λύση για την πρόσληψη. Το βιογραφικό μου επιλέχτηκε μέσα στο 20% των καλύτερων βιογραφικών που στάλθηκαν σε μια εταιρεία και εν τέλη πήρα τη δουλειά. Συστήνω την LeadCompass ανεπιφύλακτα!
 
 

Δημήτρης N.

Programming - Electronics - Math Professor

Dimitris review leadcompass - σύνταξη βιογραφικού

Δημήτρης N.

Programming - Electronics - Math Professor

Η εταιρεία LeadCompass είναι εξαιρετική, προσφέρουν υψηλού επιπέδου υπηρεσίες που αποτελούν μια σίγουρη λύση για την πρόσληψη. Το βιογραφικό μου επιλέχτηκε μέσα στο 20% των καλύτερων βιογραφικών που στάλθηκαν σε μια εταιρεία και εν τέλη πήρα τη δουλειά. Συστήνω την LeadCompass ανεπιφύλακτα!
 
 
before - σύνταξη βιογραφικού CV After 3 - σύνταξη βιογραφικού

Ό,τι είδος βιογραφικού και αν θέλεις, θα το βρεις εδώ!

Χρησιμοποιούμε εξατομικευμένα πρότυπα βιογραφικού και αναδεικνύουμε σωστά την εμπειρία και τις γνώσεις σου. Επίλεξε το βιογραφικό που ταιριάζει στις ανάγκες σου:

Προσεγμένο Βιογραφικό

Χρησιμοποιούμε εξειδικευμένα πρότυπα βιογραφικών που σχεδιάζουν επαγγελματίες designers της LeadCompass στοχευμένα στις ανάγκες σου και τη θέση εργασίας που επιθυμείς, ώστε να αναδείξουμε την εμπειρία σου και να κερδίσεις τη συνέντευξη.

Βιογραφικό Europass

Προτείνουμε το Βιογραφικό Europass, που σχεδιάζεται σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά πρότυπα, σε περίπτωση που η θέση εργασίας σχετίζεται με δημόσιους φορείς ή Ευρωπαϊκούς οργανισμούς που το χρησιμοποιούν ως προϋπόθεση.

Ακαδημαϊκό Βιογραφικό

Ιδανικό βιογραφικό αν στοχεύεις σε αιτήσεις για ένα μεταπτυχιακό – διδακτορικό τίτλο ή για να εργαστείς σε ένα ερευνητικό τομέα. Το ακαδημαϊκό βιογραφικό θα ενισχύσει την ακαδημαϊκή σου εμπειρία καθιστώντας σε ανταγωνιστικό υποψήφιο.

Βιογραφικό Portfolio

Εξαιρετική επιλογή αν ανήκεις σε επαγγέλματα που θέλεις μέσα από το βιογραφικό σου να τονίσεις, επιτεύγματα, διακρίσεις, διπλώματα, σημαντικές στιγμές της καριέρας σου και να χρησιμοποιήσεις οπτικοακουστικό υλικό. 

Βιογραφικό Έκθεση

Μπορεί να το έχεις ακούσει και ως αυτοβιογραφική έκθεση ή Bio. Μπορεί να γίνει σύντομο (100-300 λέξεις) ή αναλυτικό (600-1000 λέξεις), και το χρησιμοποιείς για ανάρτηση σε websites, social media ή αποστολή σε οργανισμούς όπως επιμελητήρια. Απευθύνεται σε επιχειρηματίες, Ιατρούς, Δικηγόρους, Life Coach, Career Coach, Business Coach, Executive Coach, Εκπαιδευτές ιδιωτικού τομέα και άλλες ειδικότητες.

ΠΛΑΝΟ ΔΡΑΣΗΣ

Πώς σχεδιάζουμε το βιογραφικό σου;

∆ες αναλυτικά τη διαδικασία που ακολουθούμε για να δημιουργήσουμε ένα επαγγελματικό και ανταγωνιστικό βιογραφικό.

Συλλέγουμε τις πληροφορίες που χρειαζόμαστε αποστέλλοντας στο email σου ένα εξειδικευμένο ερωτηματολόγιο της LeadCompass. Σε περίπτωση που έχεις ήδη ένα βιογραφικό, μας το προωθείς και συμπληρώνεις στο ερωτηματολόγιο μόνο τα επιπλέον στοιχεία που ζητάμε. Αν χρειαστούμε επιπλέον πληροφορίες, έρχεται σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί σου ο προσωπικός σου σύμβουλος, όπου συζητάτε λεπτομέρειες και διευκρινίσεις.

Μόλις λάβουμε τις απαντήσεις του ερωτηματολογίου, θα προχωρήσουμε στη σύνταξη του βιογραφικού σε ένα κατάλληλο πρότυπο για το αντικείμενο και την εμπειρία σου.
 

Ο προσωπικός σου σύμβουλος επιλέγει ένα από τα επαγγελματικά πρότυπα βιογραφικών της LeadCompass, που έχουν σχεδιαστεί από Designers μας και διαμορφώνει τη δομή και το περιεχόμενο στοχευμένο στις ανάγκες σου.

Το βιογραφικό που θα σου σχεδιάσουμε θα είναι ATS friendly, ώστε να περνάει με επιτυχία από τα προγράμματα Applicant Tracking Systems που χρησιμοποιούν οι μεγάλες εταιρείες για αξιολόγηση βιογραφικών με λέξεις κλειδιά.

Σου στέλνουμε διαμορφωμένο το βιογραφικό σου με mail και σου δίνουμε τη δυνατότητα να ζητήσεις Δωρεάν τυχόν διορθωτικές αλλαγές ή επί μέρους προσθήκες, ώστε να είσαι 100% ικανοποιημένος με το τελικό αποτέλεσμα.

Σου αποστέλλουμε το βιογραφικό σε 2 μορφές. Σε PDF μορφή για να χρησιμοποιείς στις αιτήσεις σου και σε 100% επεξεργάσιμη μορφή Microsoft PowerPoint ή Word, ώστε να μπορείς να κάνεις και εσύ προσθήκες στο μέλλον και να το προσαρμόζεις κάθε φορά ανάλογα την περιγραφή της αγγελίας, την εταιρεία και τη χώρα που κάνεις αίτηση.

Συνδύασε το Βιογραφικό σου με επιπλέον υπηρεσίες Επαγγελματικής Συμβουλευτικής

Πρόσθεσε στην φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος τις υπηρεσίες που επιθυμείς και λάβε αναλυτική ενημέρωση και προσφορά από εξειδικευμένο σύμβουλο

Συνοδευτική Επιστολή
Σύνταξη συνοδευτικής επιστολής σε προσεγμένο και ομοιόμορφο σχεδιασμό με το πρότυπο του βιογραφικού σου. Η υπηρεσία παρέχεται σε Ελληνικά, Αγγλικά και Γερμανικά.
Δημιουργία LinkedIn
Δημιουργία ανταγωνιστικού προφίλ στο LinkedIn αναδεικνύοντας σωστά την εμπειρία, τις δεξιότητες και τις γνώσεις σου. Το περιεχόμενο του προφίλ γράφεται στα Αγγλικά.
Εκπαίδευση στο LinkedIn
Εκπαίδευση στις δυνατότητες που προσφέρει η πλατφόρμα όσο αναφορά την αναζήτηση εργασίας, την επαγγελματική σου ανάπτυξη, τη δικτύωση με επαγγελματίες και την εύρεση νέων συνεργασιών.
Προετοιμασία Συνέντευξης
Μαθαίνεις τα μυστικά της συνέντευξης απαντώντας στις πιο απαιτητικές ερωτήσεις, ώστε να προετοιμαστείς κατάλληλα και να κερδίζεις τη θέση εργασίας που επιθυμείς.
Προσομοίωση Συνέντευξης
Προσομοίωση πραγματικού περιβάλλοντος συνέντευξης ώστε να εξετάσουμε διεξοδικά τις απαντήσεις σου και να σου προσφέρουμε στοχευμένες συμβουλές. Η απόλυτη προετοιμασία!
Αναζήτηση Εργασίας
Οι υποψήφιοι μαθαίνουν μόνο το 10 με 15% των πραγματικών ανοιχτών θέσεων εργασίας. Εδώ θα μάθεις τεχνικές αναζήτησης εργασίας για Ελλάδα και εξωτερικό.

Συχνές Ερωτήσεις (FAQ)

Ποιος μπορεί να μου φτιάξει ένα βιογραφικό;

Αναρωτιέσαι ποιος μπορεί να σου φτιάξει ένα βιογραφικό και που μπορείς να το κάνεις; Είσαι στο σωστό σημείο. Η LeadCompass είναι γραφείο σύνταξης βιογραφικού με δραστηριότητα σε όλη την Ελλάδα. Αφού εκδηλώσεις ενδιαφέρον σου στη φόρμα παρακάτω, ερχόμαστε σε επικοινωνία μαζί σου και ένας επαγγελματίας σύμβουλος καριέρας αναλαμβάνει τη δημιουργία του Βιογραφικού σου.

Πόσο κοστίζει ένα βιογραφικό; Τι τιμή έχει;

Το κόστος της σύνταξης ενός βιογραφικού ποικίλει ανάλογα την προϋπηρεσία του ενδιαφερομένου, του όγκου των πληροφοριών που θα κληθεί ο σύμβουλος καριέρας να επιμεληθεί και την ημερομηνία παράδοσης του. Στην LeadCompass παρέχουμε στον ενδιαφερόμενο τη δυνατότητα να επιλέξει παράδοση Βιογραφικού σε 1, 3 ή 7 εργάσιμες μέρες. Εκδήλωσε το ενδιαφέρον σου και λάβε άμεση προσφορά.

Πώς πραγματοποιείται η πληρωμή του βιογραφικού;

Η πληρωμή της υπηρεσίας  πραγματοποιείται πριν την έναρξη του σχεδιασμού του Βιογραφικού από το σύμβουλο καριέρας. 

Διαθέτουμε 3 διαφορετικούς τρόπους εξόφλησης ανάλογα τις ανάγκες σου:

  • Κατάθεση ή Μεταφορά χρημάτων σε Τράπεζα (Πειραιώς)
  • Πληρωμή μέσω Revolut 
  • Πληρωμή μέσω Paypal
Σε πόσες ημέρες μπορώ να παραλάβω έτοιμο το βιογραφικό μου;

Στην LeadCompass παρέχουμε στον ενδιαφερόμενο τη δυνατότητα να επιλέξει παράδοση Βιογραφικού σε 1, 3 ή 7 εργάσιμες μέρες. 

Μπορώ να επεξεργαστώ το βιογραφικό που θα λάβω;
Το βιογραφικό που θα λάβεις θα είναι 100% επεξεργάσιμο σε μορφή Microsoft PowerPoint ή Word ανάλογα το πρότυπο που έχει επιλεχθεί. Συνεπώς, μπορείς να κάνεις όσες τροποποιήσεις ή ανανεώσεις στο μέλλον θελήσεις χωρίς επιβάρυνση.
Μπορούν να γίνουν αλλαγές αφού παραλάβω το βιογραφικό μου;

Η απάντηση είναι φυσικά! Αρχικά σε κάθε μας πελάτη προσφέρουμε τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουμε δωρεάν αλλαγές και διορθώσεις στο βιογραφικό τους μέσα σε 15 μέρες από την παράδοση του.

Επιπλέον, σου προσφέρουμε το βιογραφικό σου και σε επεξεργάσιμη μορφή Microsoft PowerPoint ή Word, ώστε να μπορείς να κάνεις αλλαγές στο μέλλον και μόνος σου αν το θελήσεις.

Τέλος, αν θελήσεις κάποια στιγμή στο μέλλον να σου ανανεώσουμε το Βιογραφικό που σου φτιάξαμε προσθέτοντας νέα στοιχεία και εμπειρίες τότε το κόστος κυμαίνεται από 15€ ως 25€ ανάλογα τον όγκο της πληροφορίας.

Ποια διαφορά μεταξύ αξιολόγησης, επιμέλειας και σύνταξης βιογραφικού;

Στην αξιολόγηση Βιογραφικού ο σύμβουλος αναλαμβάνει να μελετήσει ένα υπάρχον βιογραφικό του υποψηφίου και να δώσει στοχευμένες συμβουλές για τη βελτίωση του.

Στην επιμέλεια βιογραφικού ο σύμβουλος αναλαμβάνει ο ίδιος να διορθώσει και να βελτιώσει το περιεχόμενο ενός προηγούμενου βιογραφικού του υποψηφίου.

 

Στη σύνταξη βιογραφικού ο σύμβουλος αναλαμβάνει τόσο το σχεδιασμό του Βιογραφικού (design, δομή, οργάνωση) όσο και τη συγγραφή και επιμέλεια του περιεχομένου, ώστε ο υποψήφιος να λάβει έτοιμο το βιογραφικό του.

Μπορώ να διαλέξω εγώ το πρότυπο του βιογραφικού μου

Έχεις τη δυνατότητα να διαλέξεις ανάμεσα σε δεκάδες ειδικά διαμορφωμένα πρότυπα από designers της LeadCompass. Έπειτα, ο σύμβουλος καριέρας αναλαμβάνει να το προσαρμόσει στις απαιτήσεις σου, για να αναδείξει τις δεξιότητες και την εμπειρία σου.  Δεν υπάρχει καμιά επιπλέον επιβάρυνση για την επιλογή του προτύπου Βιογραφικού καθώς συμπεριλαμβάνεται στη τιμή της υπηρεσίας.

 

Σε περίπτωση που επιθυμείς να λάβεις το βιογραφικό σου σε ένα διαφορετικό πρότυπο από τα προσφερόμενα της LeadCompass, τότε θα ετοιμάσουμε μια οικονομική προσφορά που είμαστε σίγουροι ότι δεν θα μπορέσεις να αρνηθείς.

Με τη σωστή προετοιμασία & διαμόρφωση βιογραφικού μπορείτε σίγουρα να βρείτε δουλειά;

Η LeadCompass δεν είναι γραφείο ευρέσεως εργασίας. Στόχος μας είναι να δώσουμε όλα τα απαραίτητα εφόδια στους πελάτες μας (Βιογραφικό, LinkedIn, Συνοδευτική Επιστολή, Συνέντευξη, Συμβουλευτική),  ώστε να τους προετοιμάσουμε και να διεκδικήσουν την καριέρα που επιθυμούν.

Ωστόσο,  λόγω του μεγάλου δικτύου, που έχουμε σε όλους τους επιχειρηματικούς κλάδους, φροντίζουμε να προωθήσουμε σε εργοδότες υποψήφιους, που έχουμε προετοιμάσει χωρίς επιπλέον επιβάρυνση για τους πελάτες μας.

Με επιτυχίες σε πάνω από 30 χώρες και 1.000 υποψήφιους που κέρδισαν μια θέση εργασίας, είμαστε έτοιμοι να σε βοηθήσουμε!

ΦΟΡΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ