Υπηρεσίες Outplacement

Επανένταξη εργαζομένων

Στη LeadCompass προσφέρουμε ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα 3 ενοτήτων που στοχεύει στην πετυχημένη επανένταξη εργαζομένων στην αγορά εργασίας, στην ενίσχυση της εταιρικής σας ευθύνης και στην αναγνώριση της εταιρικής σας εικόνας.

douleia-entos-ektos-elladas

Γιατί να επιλέξετε τη LeadCompass

Η αξιοπιστία μας δημιουργείται από τον αντίκτυπο μας

0

Άτομα έχουν παρακολουθήσει τα εκπαιδευτικά μας προγράμματα  και είχαμε τη δυνατότητα να αλληλοεπιδράσουμε μαζί τους

0 +

Εκπαιδεύσεις σε επιχειρήσεις, εκπαιδευτικούς φορείς, εθελοντικούς οργανισμούς και δημόσιους φορείς

0 %

Ο βαθμός ικανοποίησης των ατόμων που παρακολούθησαν ατομικά ή ομαδικά εκπαιδευτικά μας προγράμματα 

0 +

Αξιολογήσεις 5 αστέρων σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης από συμμετέχοντες των προγραμμάτων μας

Χαρακτηριστικά Προγράμματος

interview preparation simulation - επανένταξη εργαζομένων

Εξατομικευμένες Υπηρεσίες

Παρέχουμε σε κάθε εργαζόμενο σας το προσωπικό του σύμβουλο καριέρας όπου αναλμβάνει να προσαρμόσει το πρόγραμμα μας στις ανάγκες και τους στόχους του.

career allagi karieras - επανένταξη εργαζομένων

Αναγνωρισμένοι Σύμβουλοι

Οι σύμβουλοι καριέρας της LeadCompass είναι πιστοποιημένοι και εξειδικεύονται στην προετοιμασία υποψηφίων για να διεκδικήσουν θέσεις εργασίας σε Ελλάδα και εξωτερικό.

cv writing - επανένταξη εργαζομένων

Υποστηρικτικό Υλικο & Έτοιμες Λύσεις

Αναλαμβάνουμε να παραδώσουμε έτοιμα Βιογραφικό, Συνοδευτική Επιστολή, LinkedIn και πέρα των εκπαιδεύσεων αποστέλλουμε επιπλέον υποστηρικτικό υλικό (ebooks, guides).

Ενότητες Προγράμματος

1η Ενότητα: Συμβουλευτική Καριέρας

Εξερευνούμε τις ανάγκες του κάθε εργαζομένου

Μέσα από ατομικές συνεδρίες συμβουλευτικής καριέρας αναλύουμε τις ανάγκες του κάθε εργαζόμενου και εξερευνούμε εναλλακτικά επαγγελλματικά μονοπάτια προσδιορίζοντας τα κίνητρα, τα εφόδια και τους στόχους του.

προετοιμασία-συνέντευξης-interview-preparation-service-hero

Ο εργαζόμενος έρχεται σε επαφή με τον προσωπικό του σύμβουλο και αρχίζουν την οικοδόμηση μιας σχέση εμπιστοσύνης παρέχοντας ψυχολογική υποστήριξη για την αντιμετώπιση της απόλυσης.

Οι προσωπικές αξίες και τα κίνητρα διαδραματίζουν καθοριστικό ρόλο στον προσδιορισμό των επαγγελματικών στόχων. Σε αυτή τη συνεδρία θα εντοπίσουμε και θα αναλύσουμε τις αξίες του κάθε εργαζομένου, καθώς και τα κίνητρα που τον/την κινητοποιούν να πετύχει τους στόχους του/της.

Στη αυτή τη συνεδρία θα εμβαθύνουμε σε χαρακτηριστικά, δεξιότητες, ικανότητες και συμπεριφορές. Με τη μεθοδολογία της SWOT Analysis θα είναι ξεκάθαρο ποια είναι τα ανταγωνιστικά του/της  πλεονεκτήματα ως άτομο, ποια σημειά χρήζουν προς βελτίωση, ποιους κινδύνους πρέπει να υπολογίσει και ποιες ευκαιρίες μπορεί να αξιοποιήσει.

Σε αυτή τη συνεδρία θα συζητήσουμε τι κριτήρια χρησιμοποιούμε για να θέσουμε στόχους και έπειτα τι μεθοδολογίες χρησιμοποιούμε για να αφοσιωθούμε σε αυτούς και να τους πετύχουμε. Οι στόχοι είναι απαραίτητοι στη ζωή μας, γιατί έτσι δεσμευόμαστε να πετύχουμε κάτι, νιώθουμε ευθύνη ως προς τον εαυτό, καθορίζουν τις κινήσεις μας, και φυσικά μας εξελίσσουν.

2η Ενότητα: Ενίσχυση Επαγγελματικής Ταυτότητας

Δημιουργούμε ανταγωνιστικούς υποψηφίους

Η επαγγελματική ταυτότητα είναι το παν στη διαδικασία πρόσληψης ενός εργαζομένου. Αναλαμβάνουμε να χτίσουμε μια ολοκληρωμένη επαγγελματική ταυτότητα για κάθε εργαζόμενο σας, ώστε να τραβήξει την προσοχή εργοδοτών και recruiters και να κερδίσει τη θέση εργασίας που επιθυμεί!

protypa biografikou image - επανένταξη εργαζομένων

Χρησιμοποιούμε εξατομικευμένα πρότυπα βιογραφικών ειδικά σχεδιασμένα από designers της LeadCompass και αναλαμβάνουμε εξ ολοκλήρου τη σύνταξη του βιογραφικού αναδεικνύοντας σωστά την εμπειρία και τις γνώσεις του κάθε υποψηφίου. 

Δημιουργούμε στοχευμένη ή γενικού τύπου συνοδευτική επιστολή φροντίζοτνας να αναδείξουμε τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα του κάθε υποψήφιου, ώστε να τον/την βοηθήσουμε να διεκδικήσει τη θέση εργασίας που επιθυμεί.

Αναλαμβάνουμε εξ’ ολοκλήρου τη δημιουργία και τη διαμόρφωση του λογαριασμού του υποψηφίου στο LinkedIn στα Αγγλικά. Φροντίζουμε να συντάξουμε ένα ανταγωνιστικό προφίλ που να ανταποκρίνεται στις ανάγκες του.

Προετοιμάζουμε τον κάθε υποψήφιο σε όλα τα είδη των συνεντεύξεων καθώς και στις 30 πιο συνχές ερωτήσεις, ώστε να είναι σε θέση να προωθήσει αποτελεσματικά τον ευατό του.

3η Ενότητα: Αναζήτηση Θέσης Εργασίας

Εκπαιδεύουμε τους υποψηφίους σε τεχνικές αναζήτησης εργασίας

Οι περισσότεροι υποψήφιοι γνωρίζουν μόνο τις δημοσιευμένες αγγελίες, ωστόσο αυτές είναι μόλις το 10-15% των πραγματικών ανοιχτών θέσεων στην αγορά και η πιθανότητα να βρει κάποιος/α εργασία μόνο από αγγελίες είναι μόλις 2%. Σε αυτή την ενότητα ο κάθε υποψήφιος θα λάβει: 

τεχνικές-εύρεσης-εργασίας-job-searching-strategies-service-hero

Μαθαίνει να διαχειρίζεται ελληνικά και γνωστά ξένα job portals για να αναζητεί θέσεις εργασίας σχετικές με το αντικείμενο του/της. Επιπλέον, εκπαιδεύεται σε εναλλακτικές μεθόδους αναζήτησης εργασίας με σκοπό να διεκδικήσει θέσεις που ανήκουν ακόμα και στην κρυφή αγορά εργασίας ( μη δημοσιευμένες θέσεις εργασίας).

Εκπαιδεύεται σε εναλλακτικές μεθόδους προσέγγισης πιθανών εργοδοτών και recruiters ανάλογα το αντικείμενο που τον/την ενδιαφέρει, χωρίς να υπάρχει απαραίτητα κάποια ανοιχτή θέση εργασίας, και επιπλέον μαθαίνει πως να αξιοποιεί τα social media για δικτύωση.

Εκπαιδεύεται στο πώς να οργανώνει τη διαδικασία αναζήτησης εργασίας και πώς να διαχειρίζεται τις αιτήσεις του για όλα τα πιθανά στάδια  πρόσληψης που μπορεί να έχει η εκάστοτε εταιρεία και θέση εργασίας που τον/την ενδιαφέρει.

The only thing worse than training your employees and having them leave is not training them and having them stay. — Henry Ford!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

ΦΟΡΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ