Υπηρεσία Εύρεσης και Επιλογής Προσωπικού

Η LeadCompass αναλαμβάνει για λογαριασμό σας τη διαδικασία εύρεσης και αξιολόγησης των καταλληλότερων υποψηφίων που θα στελεχώσουν την εταιρεία σας.

τεχνικές-εύρεσης-εργασίας-job-searching-strategies-service-hero

Γιατί να επιλέξετε τη LeadCompass για την επιλογή του προσωπικού σας

Αναλαμβάνουμε εξ ολοκλήρου τη διαδικασία επιλογής προσωπικού για λογαριασμό σας
market know - επιλογή προσωπικού

Γνωρίζουμε την παγκόσμια αγορά

Έχουμε σημειώσει επιτυχίες με προσλήψεις υποψηφίων μας σε περισσότερες από 30 χώρες σε Ευρώπη, Αμερική και Ασία.

professionals - επιλογή προσωπικού

Είμαστε επαγγελματίες

Όντας το #1 online γραφείο συμβουλευτικής καριέρας στην Ελλάδα γνωρίζουμε πως να αξιολογούμε υποψήφιους.

love customers - επιλογή προσωπικού

Αγαπάμε τους πελάτες μας

Αναζητούμε και προτείνουμε συνεχώς υποψηφίους μέχρι να εξασφαλίσουμε ότι ικανοποιούν τις ανάγκες σας.

ΠΛΑΝΟ ΔΡΑΣΗΣ

Πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε με την επιλογή προσωπικού;

Η μεθοδολογία που χρησιμοποιούμε για να επιλέξουμε τους κατάλληλους υποψήφίους για λογαριασμό σας

Ερχόμαστε σε επαφή μαζί σας για να αναλύσουμε τις ανάγκες της θέσης εργασίας. Δεν χρειάζεται να έχετε καταγεγραμένη την περιγραφή καθηκόντων. Αναλαμβάνουμε να δημιουργήσουμε για λογαριασμό σας μια περιγραφή θέσης με βάσει τις ανάγκες σας.

Αναλαμβάνουμε τη σύνταξη και τη δημοσιεύση της αγγελίας σας σε στοχευμένες πλατφόρμες εύρεσης προσωπικού (job portals, career portals, online groups) ανάλογα το background των υποψηφίων που αναζητούμε. 

Πέρα από την ανάρτηση αγγελιών, χρησιμοποιούμε εναλλακτικές μεθόδους ανεύρεσης υποψηφίων αξιοποιώντας τη μεγάλη βάση των βιογραφικών που διαθέτουμε, το ευρύ επαγγελματικό μας δίκτυο, τη δυναμική των social media μας και φυσικά την προσωπική αναζήτηση υποψηφίων μέσω headhunting.

Αξιολογούμε όλα τα βιογραφικά των υποψηφίων σύμφωνα με τα κριτήρια επιλογής και ερχόμαστε σε επικοινωνία με τους επικρατέστερους προκειμένουμε να πραγματοποιήσουμε μια τηλεφωνική συνέντευξη γνωριμίας. 

Οι recruiters (υπεύθυνοι πρόσληψης) της LeadCompass πραγματοποιούν μια συνέντευξη με τους επικρατέστερους υποψηφίους, ώστε να αξιολογήσουμε την εμπειρία και τις δεξιότητες τους. 

Επιλέγουμε και σας προτείνουμε 3 ως 5 επιλαχόντες και δημιουργούμε αναλυτικές αναφορές για τον/την καθένα, ώστε να τις παραδώσουμε στη συνέχεια στην εταιρεία σας.

Γνωρίζουμε πόσο σημαντικό είναι να έχετε το τελευταίο λόγο για τους ανθρώπους που θέλετε να προσλάβετε. Συνεπώς, στο τελευταίο στάδιο σας δίνουμε τη δυνατότητα να αξιολογήσετε τους υποψήφιους που θα σας προτείνουμε και επιλέγετε ποιος ή ποια είναι ο καταλληλότερος/η για τη θέση. Σε περίπτωση που δεν σας καλύψουν οι προτάσεις μας επαναλαμβάνουμε τη διαδικασία μέχρι να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες σας.

Η εταιρική σας εικόνα είναι πολύ σημαντικό ζήτημα για εμάς. Για αυτό το λόγο αναλαμβάνουμε για λογαριασμό σας να επικοινωνήσουμε όλους υποψηφίους που γνωρίσαμε στις συνεντεύξεις μας παρέχοντας τους feedback για το λόγο της απόρριψης τους και επιπλέον επιλύουμε οποιαδήποτε απορία των υποψηφίων καθ' όλη τη διαδικασία που πραγματοποιούμε.

Με επιτυχίες σε πάνω από 30 χώρες και 1.000 υποψήφιους που κέρδισαν μια θέση εργασίας, είμαστε έτοιμοι να σε βοηθήσουμε!

ΦΟΡΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ