Εύρεση Προσωπικού (Υπηρεσία Recruiting)

Η LeadCompass αναλαμβάνει για λογαριασμό σας τη διαδικασία εύρεσης, επιλογής και αξιολόγησης των καταλληλότερων υποψηφίων που θα στελεχώσουν την εταιρεία σας.

τεχνικές-εύρεσης-εργασίας-job-searching-strategies-service-hero

Εκτός από recruitment agency, είμαστε αποδεδειγμένα το Νο.1 online γραφείο συμβουλευτικής καριέρας στην Ελλάδα. Έχουμε μια μεγάλη βάση υποψηφίων, πλούσια σε δεδομένα, που μας επιτρέπει να βρίσκουμε τους υποψήφιους που ψάχνετε, τη στιγμή που τους θέλετε.

ΓΙΑΤΙ LEADCOMPASS

Η διαδικασία πρόσληψης έγινε εύκολη.

Σας εξοικονομούμε χρόνο και πόρους

Συνεχίστε να κάνετε ό,τι ξέρετε καλύτερα και αφήστε τη διαδικασία εύρεσης του επόμενου ταλέντου πάνω μας. Αναλαμβάνουμε τα πάντα!

Ολοκληρωμένη διαδικασία πρόσληψης

Δημοσιεύουμε αγγελίες, επικοινωνούμε τη δική μας βάση υποψηφίων, αξιολογούμε βιογραφικά, κάνουμε συνεντεύξεις και σας στέλνουμε μόνο τους καλύτερους!

Ευρεία βάση δικών μας υποψηφίων

Σύνδεση με ένα ευρύ δίκτυο υψηλά καταρτισμένων υποψηφίων μας, εξασφαλίζοντας την καλύτερη δυνατή επιλογή για την επιχείρησή σας.

Εξειδικευμένοι σύμβουλοι πρόσληψης

Ομάδα συμβούλων με εξειδίκευση στον τομέα σας, γνώση που εγγυάται επιτυχημένες προσλήψεις

Ιστορικό επιτυχημένων προσλήψεων

Οι υποψήφιοι μας έχουν κερδίσει θέσεις σε κορυφαίες εταιρείες. Έχουν τις δεξιότητες και εμπειρία που ψάχνετε.

Εργαζόμαστε ακατάπαυστα για σας

Αναζητούμε και προτείνουμε συνεχώς υποψηφίους μέχρι να εξασφαλίσουμε ότι ικανοποιούν τις ανάγκες σας.

Πληρωνόμαστε κυρίως με τα αποτελέσματα

Σας επιστρέφουμε το 70% της συμφωνίας μας αν δεν καταφέρουμε να βρούμε μετά από πολλούς κύκλους συνεντεύξεων και διαλογής υποψηφίων, το άτομο που ψάχνατε.

ΠΛΑΝΟ ΔΡΑΣΗΣ

Πώς σας βοηθάμε με την επιλογή προσωπικού

Προσδιορισμός Αναγκών

Ερχόμαστε σε επαφή μαζί σας για να αναλύσουμε τις ανάγκες της θέσης εργασίας. Αναλαμβάνουμε να δημιουργήσουμε για λογαριασμό σας μια περιγραφή θέσης με βάσει τις ανάγκες σας.

Ανάρτηση Αγγελίας

Αναλαμβάνουμε τη σύνταξη και τη δημοσιεύση της αγγελίας σας σε στοχευμένες πλατφόρμες εύρεσης προσωπικού (job portals & online groups) ανάλογα με το background των υποψηφίων που αναζητούμε.

Αναζήτηση Υποψηφίων

Αξιοποιούμε τη μεγάλη βάση των βιογραφικών που διαθέτουμε, το ευρύ επαγγελματικό μας δίκτυο και φυσικά κάνουμε προσωπική αναζήτηση και headhunting υποψηφίων μέσω LinkedIn.

Αξιολόγηση Βιογραφικών

(Screening & Shortlisting)

Αξιολογούμε όλα τα βιογραφικά των υποψηφίων σύμφωνα με τα κριτήρια επιλογής σας και ερχόμαστε σε επικοινωνία μαζί τους προκειμένου να πραγματοποιήσουμε μια τηλεφωνική συνέντευξη γνωριμίας.

Συνέντευξη με Recruiter

Οι recruiters (υπεύθυνοι πρόσληψης) της LeadCompass πραγματοποιούν μια συνέντευξη με τους επικρατέστερους υποψηφίους, ώστε να αξιολογήσουμε την εμπειρία και τις δεξιότητες τους. 

Επιλογή Υποψηφίων

Σας προτείνουμε τους 3-5 καταλληλότερους υποψηφίους. Δημιουργούμε αναλυτικές αναφορές για τον καθένα ξεχωριστά και τις μοιραζόμαστε μαζί σας μαζί με το βιογραφικό του κάθε προφίλ.

Τελική Συνέντευξη

Γνωρίζουμε πόσο σημαντικό είναι να έχετε τον τελευταίο λόγο για τους ανθρώπους που θέλετε να προσλάβετε. Συνεπώς, στο τελευταίο στάδιο σας δίνουμε τη δυνατότητα να αξιολογήσετε τους υποψήφιους που θα σας προτείνουμε και επιλέγετε ποιος ή ποια είναι ο καταλληλότερος/η για τη θέση.

Πρόσληψη ή νέος κύκλος συνεντεύξεων

Βρήκατε το επόμενο ταλέντο για την ομάδα σας; Τέλεια! Το έργο μας σταματά εδώ και εσείς προχωράτε κανονικά με τις διαδικασίες πρόσληψης. Σε περίπτωση που δεν σας καλύψουν οι προτάσεις μας, επαναλαμβάνουμε τη διαδικασία μέχρις ότου να μείνετε ικανοποιημένοι.

Απόρριψη Υποψηφίων

Η εταιρική σας εικόνα είναι πολύ σημαντικό ζήτημα για εμάς. Γι’αυτό επικοινωνήσουμε εκ μέρους σας όλους τους υποψηφίους παρέχοντας τους feedback και για ποιον λόγο απορρίφθηκαν και επιπλέον επιλύουμε οποιαδήποτε απορία έχουν καθ’ όλη τη διάρκεια της διαδικασίας.

Γιατί οι πελάτες μας μάς εμπιστεύονται!

Βρίσκουν άτομο
20% πιο γρήγορα

+70% Διατήρηση εργαζομένων

90% βαθμός ικανοποίησης

Είστε έτοιμοι να βετιώσετε τη διαδικασία πρόσληψης και να εξασφαλίσετε ταλέντα υψηλού επιπέδου; Εκδηλώστε το ενδιαφέρον σας στην παρακάτω φόρμα για να προγραμματίσουμε μια συνάντηση γνωριμίας και να συζητήσουμε τους στόχους σας. Ελάτε να δημιουργήσουμε μαζί την ομάδα που θα αναδείξει το μέλλον της επιχείρησής σας.

ΦΟΡΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Recruiting

ΑΛΛΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ