Υπηρεσίες Επαγγελματικής Συμβουλευτικής

Ειδικά διαμορφωμένα προγράμματά συμβουλευτικής καριέρας που σε βοηθάνε να βελτιώσεις την επαγγελματική σου ζωή και ευημερία, είτε αν βρίσκεσαι στο ξεκίνημά σου, είτε αν έχεις κάνει αρκετά βήματα στην καριέρα σου.
ΑΛΛΑΞΕ ΚΑΡΙΕΡΑ

Αγάπησε πάλι τη δουλειά σου

Ξέχνα τι θα πουν οι άλλοι, μετρίασε το άγχος της αποτυχίας με ένα στρατηγικό πλάνο και τόλμησε να δεις τη ζωή και τη διάθεση σου να αλλάζει. Είμαστε εδώ για το επόμενο βήμα σου.

ΑΛΛΑΞΕ ΚΑΡΙΕΡΑ ΣΕ 3 ΑΠΛΑ ΒΗΜΑΤΑ
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑΣ - IKIGAI

Βρες τι αγαπάς, σε τι είσαι καλός, τι χρειάζεται ο κόσμος και πώς μπορείς να ανταμοιφθείς από αυτό. Μάθε πώς η αυτογνωσία θα κάνει τη ζωή σου καλύτερη. Βρες το Ikigai σου!

ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΜΕΝΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ

Λάβε καθοδήγηση από τον προσωπικό σου σύμβουλο για το πώς θα μείνεις αφοσιωμένος στους στόχους που έχεις θέσει και πώς να πάρεις σημαντικές επαγγελματικές και προσωπικές αποφάσεις. ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ

Είσαι έτοιμος/η να διεκδικήσεις τη νέα σου καριέρα; Απέκτησε όλα τα εφόδια που χρειάζεσαι για να χτίσεις την επαγγελματική σου ταυτότητα (Βιογραφικό, Συνοδευτική Επιστολή, LinkedIn) 

ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

επαγγελματική-εικόνα-personal-branding-service-hero
Personal branding
τεχνικές-εύρεσης-εργασίας-job-searching-strategies-service-hero
Job searching strategies
ΒΡΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑ

Ψάξου & προετοιμάσου σωστά για Δουλειά

Όταν δεν έχεις δουλειά στο αντικείμενο σου, πολλές φορές πιέζεσαι και ενεργείς παρορμητικά χωρίς να βλέπεις τα ανάλογα αποτελέσματα. Θέλει και κόπο και τρόπο!

ΒΡΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΕ 3 ΑΠΛΑ ΒΗΜΑΤΑ
ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ

Είναι η επαγγελματική σου ταυτότητα ξεκάθαρη και αξιομνημόνευτη; Μάθε πώς να προβάλλεις τον εαυτό σου μέσα από το Βιογραφικό, τη Συνοδευτική Επιστολή και το LinkedIn σου.

ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ & ΠΡΟΣΟΜΟΙΩΣΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ

Το βιογραφικό σου μπορεί να κέρδισε τη συνέντευξη. Η συνέντευξη, όμως, θα κερδίσει τη θέση εργασίας. Μάθε πώς σε προετοιμάζουμε για να ξεχωρίσεις απ’όλους τους υποψηφίους. ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Μάθε πώς να προσεγγίζεις εργοδότες χωρίς αγγελίες, να κάνεις έρευνα για πακέτα αποδοχών και να οργανώνεις καλύτερα την αναζήτησή σου.

ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕ ΠΡΟΑΓΩΓΗ

Πώς να ζητήσεις αύξηση & να την πάρεις

Αύξηση παίρνεις είτε σε μισθό, είτε σε τίτλο ή κάποιες φορές και στα δυο. Μένει να το διεκδικήσεις έξυπνα και με τα σωστά επιχειρήματα. Μάθε πώς με το πρόγραμμά μας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΑΓΩΓΗ
ΑΛΛΑΓΗ ΤΜΗΜΑΤΟΣ/ΘΕΣΗΣ

Η αλλαγή θέσης, εντός ή εκτός εταιρείας, κρύβει αβεβαιότητα και ρίσκο. Μάθε πώς μπορείς να κάνεις μια ήρεμη και πετυχημένη μετάβαση στην καριέρα σου. ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ ΠΑΚΕΤΟΥ ΑΠΟΔΟΧΩΝ

…και φτάνει η στιγμή της διαπραγμάτευσης μισθού σε μια συνέντευξη ή με τον προϊστάμενο σου. Πόσα παραπάνω χρήματα ζητάς; Πώς ακριβώς το ζητάς; Άστο πάνω μας! ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

προαγωγή-αλλαγή-θέσης-title-promotion-service-hero
Title promotion

Συχνές Ερωτήσεις (FAQ)

Τι είναι η επαγγελματική συμβουλευτική;

Επαγγελματική συμβουλευτική είναι η καθοδήγηση και υποστήριξη του ατόμου στην προσπάθεια του να επιλέξει το επάγγελμα που του ταιριάζει. 

Μπορώ να κάνω αλλαγή καριέρας σε μεγάλη ηλικία;

Φυσικά και μπορείς! Στην Leadcompass είμαστε πάντα δίπλα σου και πάντα έτοιμοι να σε βοηθήσουμε να πάρεις την καλύτερη δυνατή απόφαση σε οποιοδήποτε επαγγελματικό δίλημμα έρχεσαι αντιμέτωπος στη ζωή σου.

Βοηθάει να κάνω ένα ατομικό πλάνο καριέρας;

Το ατομικό πλάνο καριέρας είναι το πιο σημαντικό πράγμα που πρέπει να κάνουμε κατά τη διάρκεια της επαγγελματικής μας ζωής. Με στρατηγική στοχοθεσία και τη βοήθεια ενός καταρτισμένου συμβούλου, χαράζεις μια σωστή κατεύθυνση στην καριέρα σου και κατακτάς εμπειρίες που σε βοηθούν συνεχώς να εξελίσσεσαι.

Με την υπηρεσία προετοιμασίας συνέντευξης, θα μπορώ να απαντήσω ό,τι ερώτηση μου γίνει;

Με την ολοκληρωμένη υπηρεσία μας και τη σωστή προετοιμασία από τη δική σου πλευρά, δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα στη συνέντευξη. Θα μπορείς να απαντάς με αυτοπεποίθηση και σιγουριά ό,τι ερώτηση σου γίνει.

Πόσο αύξηση μισθού να ζητήσω;

Εξαρτάται. Μεγάλο ρόλο παίζει η εμπειρία που έχεις στον κλάδο σου, αλλά και η ψυχολογία, ο χαρακτήρας και η στρατηγική που θα έχεις. Ένας σύμβουλος της Leadcompass μπορεί να σε βοηθήσει να διεκδικήσεις τις αποδοχές που σου αξίζουν.

ΦΟΡΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ