Ανακάλυψε το πάθος σου, βρες το Ikigai σου

Βρες μια εργασία που αγαπάς, την κάνεις καλά, την χρειάζεται ο κόσμος και θα ανταμείβεσαι γι’ αυτή.

Αναπαραγωγή Βίντεο
Τ. LeadCompass review - ikigai

Η κάθε συνάντηση μας με έκανε να αναθεωρήσω για πολλές πτυχές στην καριέρα μου και να μάθω τι είναι αυτό που πραγματικά θέλω να κάνω. Πλέον νιώθω πιο σίγουρη για τη νέα καριέρα που θέλω να ακολουθήσω και έχω ξεκάθαρους στόχους.

Αγγελική Τ.

Υπεύθυνη Τμήματος Προμηθειών

Τ. LeadCompass review - ikigai

Αγγελική Τ.

Υπεύθυνη Τμήματος Προμηθειών

Η κάθε συνάντηση μας με έκανε να αναθεωρήσω για πολλές πτυχές στην καριέρα μου και να μάθω τι είναι αυτό που πραγματικά θέλω να κάνω. Πλέον νιώθω πιο σίγουρη για τη νέα καριέρα που θέλω να ακολουθήσω και έχω ξεκάθαρους στόχους.

ikigai εικόνα

Βρες την καριέρα που σου φέρνει πραγματική ευτυχία

Το ikigai είναι μια Ιαπωνική μέθοδος που σε βοηθάει να έχεις μια ζωή με νόημα και μια εργασία που σου φέρνει ευτυχία. Η μέθοδος ξεκίνησε από την Ιαπωνία και πλέον εκατομμύρια άτομα σε όλο τον κόσμο την εφαρμόζουν στη ζωή τους. Βρες και εσύ:

ΤΙ ΑΓΑΠΑΣ

Βρίσκεις μια εργασία που σου προσφέρει καθημερινά ενέργεια και αισθάνεσαι όμορφα όταν εργάζεσαι. Αν θες να ζεις την κάθε ημέρα με χαρά και ηρεμία, τότε χρειάζεται να ανακαλύψεις το Ikigai σου. 

ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΛΑ

Βρίσκεις μια εργασία που την κάνεις αποδοτικά και φέρνεις τα επιθυμητά αποτελέσματα. Μπορεί να είναι και μια εργασία που έχεις κλίση σε αυτή και μπορείς να την κάνεις εξαιρετικά καλά με επιπλέον εκπαίδευση και εξάσκηση!

ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ

Βρίσκεις μια εργασία που κάνει τον κόσμο καλύτερο. Μια εργασία που μπορείς να προσφέρεις άμεσο ή έμμεσο θετικό αντίκτυπο στην κοινωνία ή ακόμα και σε μια συγκεκριμένη κοινωνική ομάδα!

ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΝΤΑΜΕΙΦΘΕΙΣ

Βρίσκεις μια εργασία που σε ανταμείβει με χρηματικές απολαβές, ηθικές απολαβές, αναγνώριση, ή κάτι άλλο που σε ευχαριστεί.

Χαρακτηριστικά προγράμματος

Ποιος ειναι ο Στόχος;

Ο στόχος μας είναι να ανακαλύψουμε το ikigai σου σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο. Είμαστε και αξίζουμε πολλά παραπάνω από το επάγγελμά μας. Έχουμε την οικογένειά μας, σχέσεις, φίλους, χόμπι, ενδιαφέροντα και στόχους. Το πακέτο ikigai είναι διαμορφωμένο με τέτοιο τρόπο που λαμβάνουμε υπόψιν μας όλα τα «συστήματα» ενός ανθρώπου.

Είναι για εσένα;

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε άτομα που
- θέλουν να κάνουν αλλαγή καριέρας,
- γνωρίζουν τις επιλογές τους και θέλουν να αποφασίσουν ποια θα ακολουθήσουν,
- ή θέλουν να μάθουν καλύτερα τον εαυτό τους έχοντας ένα ξεκάθαρο όραμα και στόχους που θέλουν να πετύχουν στη ζωή τους. Προτείνεται ειδικά σε άτομα που έχουν αποκτήσει εμπειρίες στη ζωή τους.

Πόσο διαρκεί;

Συνήθως, το πρόγραμμα διαρκεί 1-2 μήνες στο σύνολο. Συνήθως κάνουμε 1-2 συνεδρίες την εβδομάδα και χρειάζεται να ολοκληρώσεις 1-2 ασκήσεις μέχρι την επόμενη συνεδρία. Οι κλήσεις στο ikigai έχουν διάρκεια 60-90 λεπτά και ο χρόνος που χρειάζεται για τις ασκήσεις συνήθως είναι 15-30 λεπτά ανά άσκηση.

Κλείσε μια συνάντηση γνωριμίας

Συζήτησε τις προσωπικές και επαγγελματικές σου ανησυχίες μαζί μας.
Μάθε πώς μπορούμε να σε βοηθήσουμε να εκπληρώσεις τους στόχους σου.

ΠΛΑΝΟ ΔΡΑΣΗΣ

Όλες οι συνεδρίες, αναλυτικά!

Κατηγορίες ζωής

Διάρκεια: 60-90 λεπτά

Σε αυτή τη συνεδρία θα απαντήσεις ερωτήσεις για 8 κατηγορίες της ζωής σου με σκοπό ο σύμβουλος να σε γνωρίσει καλύτερα και να προσαρμόσει το πρόγραμμα ikigai αποκλειστικά πάνω στις ανάγκες σου. Επιπλέον, θα έχεις τη δυνατότητα και εσύ να γνωρίσεις το προσωπικό σου σύμβουλο προκειμένου να αρχίσετε να χτίζετε μια σχέση εμπιστοσύνης.

Εύρεση και προτεραιοποίηση αξιών και κινήτρων

Διάρκεια: 60-90 λεπτά

Οι προσωπικές αξίες και κίνητρα διαδραματίζουν καθοριστικό ρόλο προκειμένου να προσεγγίσουμε το Ikigai μας καθώς επηρεάζουν τους στόχους που θέτουμε, τις σχέσεις μας και τις καθημερινές μας συμπεριφορές. Σε αυτή τη συνεδρία θα εντοπίσουμε και θα αναλύσουμε τις αξίες σου και τα κίνητρα που σε κινητοποιούν να πετύχεις τους στόχους σου. 

Επιθυμητές εργασιακές συνθήκες και ενδιαφέροντα

Διάρκεια: 60-90 λεπτά

Σε αυτή τη συνεδρία κάνουμε μια άσκηση με 100 σύντομες ερωτήσεις όπου βλέπουμε πώς συμπεριφέρεσαι σε διάφορες καταστάσεις, επαγγελματικά ενδιαφέροντα και ποιες είναι οι επιθυμητές παροχές και εργασιακές συνθήκες που θα ήθελες να έχεις. Είναι εξίσου σημαντικό τόσο το να βρούμε το αντικείμενο που σου ταιριάζει, όσο και να δούμε και με ποιον τρόπο σου ταιριάζει να το κάνεις, όπως με ποια άτομα και σε τι εργασιακό περιβάλλον.

Ανάλυση Δυνατών - Αδύναμων σημείων

Διάρκεια: 60-90 λεπτά
Likes/Dislikes & SWOT Analysis

Σε αυτή τη συνεδρία θα εμβαθύνουμε σε χαρακτηριστικά, δεξιότητες, ικανότητες και συμπεριφορές. Με τη μεθοδολογία της SWOT Analysis και το online game/test της Owiwi για τις 11 προσωπικές δεξιότητες, θα σου είναι ξεκάθαρο ποια είναι τα ανταγωνιστικά σου πλεονεκτήματα ως άτομο και ποια σημεία χρήζουν προς βελτίωση. Παράλληλα θα εμβαθύνουμε στο τι σου αρέσει σε ένα εργασιακό περιβάλλον ώστε να έρθουμε ακόμα πιο κοντά στο αντικείμενο που σου ταιριάζει.

Προσωπικοί & Επαγγελματικοί στόχοι

Διάρκεια: 60-90 λεπτά

Οι στόχοι είναι απαραίτητοι στη ζωή μας, μας κρατάνε σε εγρήγορση και συγκεντρωμένους στο τι επιδιώκουμε να πετύχουμε, νιώθουμε ευθύνη ως προς τον εαυτό μας να συνεχίσουμε τα όνειρά μας, καθορίζουν τις κινήσεις μας και φυσικά μας εξελίσσουν. Σε αυτή τη συνεδρία, θα θέσουμε προσωπικούς και επαγγελματικούς στόχους, χρησιμοποιώντας S.M.A.R.T και NLP μεθοδολογίες. Αναζητούμε ευκαιρίες για νέες γνώσεις και εμπειρίες σε Ελλάδα, εξωτερικό και online.

Ανανέωση στόχων και Vision board

Διάρκεια: 60-90 λεπτά

Σε αυτή τη συνεδρία θα ανανεώσουμε τους στόχους για να είναι ξεκάθαροι στο μυαλό μας, θα συζητήσουμε για το ποιοι είναι οι 5 πιο σημαντικοί από όλους και τι σημαίνει αυτό. Θα κάνουμε και άλλη μια σχετική άσκηση, ένα visionboard, κολάζ φωτογραφιών που εκπροσωπεί τους στόχους μας και οπτικά, ώστε η σκέψη να πάρει μορφή εικόνας.

Ανακεφαλαίωση, αποτελέσματα ikigai και επόμενα βήματα

Διάρκεια: 60 λεπτά

Έστω κι αν έχουμε βρει το πάθος μας, είναι σημαντικό να σχεδιάσουμε ένα στρατηγικό πλάνο για τα επόμενα βήματα. Ο προσωπικός σου σύμβουλός θα σε βοηθήσει να οργανώσει τις σκέψεις σου και να καθορίσεις βήματα, τόσο βραχυπρόθεσμα όσο και μακροπρόθεσμα. Στην τελευταία συνεδρία, θα ανασκοπήσουμε το πρόγραμμα, θα συζητήσουμε αποτελέσματα και επόμενα βήματα, λύνοντας απορίες και στοχασμούς. Το ταξίδι για το ikigai μας μόλις ξεκίνησε.

OWIWI LEAD CERTIFIED 700 min - ikigai

Πιστοποιημένη Αξιολόγηση Προσωπικών Δεξιοτήτων

Με τη συμμετοχή σου στο πρόγραμμα Ikigai θα αξιολογηθείς και θα πιστοποιηθείς σε 11 πολύ σημαντικές προσωπικές δεξιότητες (soft skills), τις οποίες αργότερα μπορείς να χρησιμοποιήσεις επίσημα στο βιογραφικό, τη συνοδευτική επιστολή και το LinkedIn σου.

Η πιστοποίηση παρέχεται από την Owiwi και αξιολογείσαι στις παρακάτω δεξιότητες: Accountability, Adaptability, Decision Making, Willingness to Change, Integrity, Learning, Agility, Resilience, Teamwork, Entrepreneurship, Project Management, People Support.

Σύμβουλος Καριέρας

markos korvesis career caoch leadcompass - ikigai

Ο Μάρκος Κορβέσης βοηθάει άτομα σε όλο τον κόσμο να βρουν το ikigai τους: μια εργασία που αγαπούν, την κάνουν καλά, τη χρειάζεται ο κόσμος και ανταμείβονται για αυτή.

Είναι Σύμβουλος Καριέρας και συνιδιοκτήτης της LeadCompass με 5000+ ώρες εκπαίδευση σε 16 χώρες από κοντά και online. Εξειδικεύεται σε Αλλαγή Καριέρας, Εργασία εξ αποστάσεως, Ίδρυση και ανάπτυξη online επιχείρησης, Digital Nomadism, LinkedIn, Βιογραφικό, Συνέντευξη και Τεχνικές Αναζήτησης Εργασίας για Ελλάδα και εξωτερικό.

Παρακολουθεί τις τελευταίες εξελίξεις στην παγκόσμια αγορά εργασίας, όπως αξιολόγηση υποψηφίων με εικονική πραγματικότητα και συνέντευξη με πρόγραμμα τεχνητής νοημοσύνης και ρομπότ.

Έχει βοηθήσει πάνω από 1500 άτομα, 50+ εθνικοτήτων με επιτυχίες σε 30+ χώρες να βρουν την εργασία που επιθυμούν σε εταιρείες όπως Google, Amazon και Microsoft, καθώς και να δημιουργήσουν τη δική τους επιχείρηση. Ο στόχος του είναι να βοηθήσει εκατομμύρια άτομα με την καριέρα τους παγκοσμίως.

Αξία Προγράμματος & Πακέτα

ΕΦΑΠΑΞ ΕΞΟΦΛΗΣΗ

Πρόγραμμα Αυτογνωσίας & Αλλαγής Καριέρας
1580
790
 • 1 x μη δεσμευτική, κλήση γνωριμίας με καταρτισμένο σύμβουλο
 • 6 x online συνεδρίες συμβουλευτικής με διαδραστικές ασκήσεις
 • 1 x αναλυτικό πλάνο καριέρας με ξεκάθαρους στόχους & πλάνο δράσης
-790€ ΕΚΠΤΩΣΗ

ME 7 ΔΟΣΕΙΣ

Πρόγραμμα Αυτογνωσίας & Αλλαγής Καριέρας
1580
889
 • 1 x μη δεσμευτική, κλήση γνωριμίας με καταρτισμένο σύμβουλο
 • 6 x online συνεδρίες συμβουλευτικής με διαδραστικές ασκήσεις
 • 1 x αναλυτικό πλάνο καριέρας με ξεκάθαρους στόχους & πλάνο δράσης
-691€ ΕΚΠΤΩΣΗ

Συχνές Ερωτήσεις (FAQ)

Τι είναι το Ikigai;

Το ikigai προέρχεται από την Ιαπωνία και σημαίνει ο σκοπός της ζωής. Στην Ευρώπη έχει συνδυαστεί με τα επαγγελματικά και σημαίνει μια εργασία που αγαπάς, την κάνεις καλά, τη χρειάζεται ο κόσμος και ανταμείβεσαι για αυτή.

Ποια μεθοδολογία ακολουθείται στο πρόγραμμα Ikigai;
Ο σύμβουλός μας Μάρκος Κορβέσης έχει δημιουργήσει μια δική του μοναδική μεθοδολογία συνδυάζοντας γνώσεις και εμπειρίες από τις εκπαιδεύσεις που έχει κάνει δια ζώσης σε 16 χώρες, όπως και μέσα από αρκετά online εκπαιδευτικά προγράμματα. Κάποιες από τις τεχνικές που χρησιμοποιεί είναι οι εξής: Master NLP Coaching, Systemic Coaching και Provocative Coaching, Embodied Coaching.
Πότε πραγματοποιούνται οι συνεδρίες για το πρόγραμμα Ikigai;
Οι 7 συνεδρίες του προγράμματος ikigai είναι ατομικές και συνήθως πραγματοποιούνται μέσα σε 1-2 μήνες προγραμματίζοντας 1-2 συναντήσεις την εβδομάδα. Ωστόσο, τόσο η ημερομηνία όσο και η ώρα της υλοποίηση της κάθε συνεδρίας γίνεται έπειτα από κοινού συνεννόηση με τον προσωπικό σου σύμβουλο. Ακόμα και αν έχεις βεβαρημένο καθημερινό πρόγραμμα, θα βρούμε διαθέσιμες ώρες να υλοποιήσουμε τις συνεδρίες μας.
Πόσο γρήγορα γίνεται η αλλαγή καριέρας;

Εξαρτάται από τις τωρινές γνώσεις, δεξιότητες, εμπειρία του κάθε ατόμου και το τι χρειάζεται το νέο αντικείμενο. Σε κάποια αντικείμενα εργασίας όπως αυτά που μπορούν να γίνουν και 100% εξ αποστάσεως, πολλές φορές η αλλαγή καριέρας επιτυγχάνεται μέσα σε λίγους μήνες. Σε άλλα επαγγέλματα μπορεί να απαιτούνται σπουδές αρκετών ετών

Μπορούμε να συνεχίσουμε τη συνεργασία μας μετά το πρόγραμμα ikigai;

Πολλά άτομα που ολοκληρώνουν το πρόγραμμα ikigai, επιλέγουν να συνεχίσουν με το πρόγραμμα Super Candidate για να εκτελέσουν το πλάνο καριέρας του ikigai ή συνεχίζουν πιο ευέλικτα με μεμονωμένες συνεδρίες συμβουλευτικής πάνω σε θεματικές που τους ενδιαφέρουν.

Πόσο κοστίζει το πρόγραμμα Ikigai;

Η αξία του Ikigai ανέρχεται στα 1580€. Ωστόσο, κάποια διαστήματα τρέχουν εκπτώσεις και η τελική αξία διαμορφώνεται στα 790€ (για εφάπαξ εξόφληση) ή 900€ (με 6 δόσεις).

Πώς πραγματοποιείται η εξόφληση του προγράμματος;

Η εξόφληση της υπηρεσίας θα πρέπει να έχει πραγματοποιηθεί πριν τον καθορισμό της ημερομηνίας και ώρας της συμβουλευτικής συνεδρίας. Διαθέτουμε 3 διαφορετικούς τρόπους εξόφλησης ανάλογα τις ανάγκες σου:

 • Κατάθεση ή Μεταφορά χρημάτων σε Τράπεζα (Πειραιώς)
 • Πληρωμή μέσω Revolut
 • Πληρωμή μέσω Paypal

Εκατομμύρια άτομα στην Ιαπωνία και σε όλο το κόσμο έχουν βρει το δικό τους ikigai. Εσύ;

Κλείσε μια δωρεάν συνάντηση μαζί μου.
BHMA 1/2

  ΕΠΟΜΕΝΑ ΒΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΚΑΡΙΕΡΑΣ