Διαπραγματεύσου σωστά μια αύξηση μισθού.

Ανακάλυψε τη κρυφή αγορά εργασίας και γνώρισε τεχνικές αναζήτησης εργασίας τόσο για την Ελλάδα όσο και για το εξωτερικό. 

προαγωγή-διαπραγμάτευση-μισθού-salary-negotiation-service-hero
Μ αξιολόγηση -
Αν θέλετε να κάνετε τη διαφορά στην αγορά εργασίας, τότε η LeadCompass είναι η μόνη λύση. Θα σας δώσουν τις απαραίτητες συμβουλές για να μεγιστοποιήσετε τις πιθανότητες να βρείτε την κατάλληλη εργασία. Αξίζει!

Κώστας Μ.

Owner & Director | Michalopoulos School

Μ αξιολόγηση -

Κώστας Μ.

Owner & Director | Michalopoulos School

Αν θέλετε να κάνετε τη διαφορά στην αγορά εργασίας, τότε η LeadCompass είναι η μόνη λύση. Θα σας δώσουν τις απαραίτητες συμβουλές για να μεγιστοποιήσετε τις πιθανότητες να βρείτε την κατάλληλη εργασία. Αξίζει!
Εργασίας LeadCompass -

Εκπαίδευση στην αναζήτηση εργασίας για Ελλάδα και Εξωτερικό

Οι περισσότεροι υποψήφιοι γνωρίζουν μόνο τις δημοσιευμένες αγγελίες, ωστόσο αυτές είναι μόλις το 10-15% των πραγματικών ανοιχτών θέσεων στην αγορά και η πιθανότητα να βρεις εργασία μόνο από αγγελίες είναι μόλις 2%. Στην εκπαίδευση μας θα μάθεις:

Πώς επιλέγουν οι εργοδότες προσωπικό;

Ποια είναι τα 10 βήματα που ακολουθούν οι εργοδότες για να επιλέξουν προσωπικό; Η δημοσίευση αγγελιών είναι το 0ο βήμα που ακολουθούν οι εργοδότες και για αυτός αντιπροσωπεύουν μόνο το 10-15% των πραγματικών ανοιχτών θέσεων εργασίας.

Πώς να προσεγγίσω εργοδότες χωρίς να υπάρχει αγγελία;

Μαθαίνεις όλες τις επιλογές και τις εναλλακτικούς μεθόδους για να προσεγγίσεις πιθανούς εργοδότες πάνω στο αντικείμενο που σε ενδιαφέρει χωρίς να υπάρχει απαραίτητα κάποια ανοιχτή θέση εργασίας.

Πώς να ενημερωθώ για τα πακέτα αποδοχών;

Μαθαίνεις εργαλεία που θα σε βοηθήσουν να προσεγγίσεις τα πακέτα αποδοχών που προσφέρει η κάθε εταιρεία στο αντικείμενο που σε ενδιαφέρει, ώστε να εξετάσεις ποια επιλογή μοιάζει πιο ελκυστική με βάσει τις ανάγκες σου.

Πώς να οργανώσω τη διαδικασία αναζήτησης εργασίας;

Πως οργανώνω τη διαδικασία αναζήτησης εργασίας και πως διαχειρίζομαι τις αιτήσεις μου για όλα τα πιθανά στάδια  πρόσληψης που μπορεί να έχει η εκάστοτε εταιρεία και θέση εργασίας που με ενδιαφέρει.

Οδηγός προετοιμασίας και επιπλέον βοηθητικό υλικό

Θα λάβεις στο email σου οδηγούς προετοιμασίας, βοηθητικό υλικό και ό,τι πιστεύουμε ότι μπορεί να σε βοηθήσει. Αυτά θα είναι το στήριγμά σου για να προετοιμαστείς σωστά, ώστε να αυξήσεις κατακόρυφα τις ευκαιρίες να διεκδικήσεις τη θέση εργασίας που επιθυμείς

Δωρεάν βοηθητικό υλικό
για να σε βοηθήσουμε στις αιτήσεις σου

Μετά το πέρας της εκπαίδευσης θα λάβεις ένα ολοκληρωμένο πακέτο βοηθητικού υλικού με οδηγούς και εργαλεία, ώστε να προετοιμαστείς κατάλληλα και να αυξήσεις κατακόρυφα τις ευκαιρίες να διεκδικήσεις τη θέση εργασίας που επιθυμείς.

εργασίας βοηθητικό υλικό leadcompass -
ΠΛΑΝΟ ΔΡΑΣΗΣ

Πώς σε εκπαιδεύουμε σε τεχνικές αναζήτησης εργασίας ;

∆ες αναλυτικά τη διαδικασία που ακολουθούμε για να σε εκπαιδευσύοεμ στις τεχνικές αναζήτησης εργασίας. 

Συμπληρώνεις τη φόρμα ενδιαφέροντος και άμεσα ένας υπεύθυνος της LeadCompass έρχεται σε επικοινωνία μαζί σου για να σε ενημερώσει για το πρόγραμμα και την αξία της εκπαίδευσης.

Αφού πραγματοποιήσεις την εξόφληση του προγράμματος καθορίζεις σε συνεργασία με τον προσωπικό σου σύμβουλο καριέρας τη διαθέσιμη ημερομηνία και ώρα για να πραγματοποιήσετε την εκπαίδευση.

Η εκπαίδευση είναι ατομική και γίνεται υπό τη μορφή online βιντεοκλήσης με τη χρήση zoom. Σε περίπτωση που επιθυμείς διαφορετική εφαρμογή βιντεοκλήσης διαθέτουμε επιπλέον και Skype, Viber, WhatsApp, Hangouts και Messenger.

Πραγματοποιείς την εκπαίδευση διάρκειας 120-150 λεπτών με τον προσωπικό σου σύμβουλο στην ημερομηνία και ώρα που έχετε ορίσει.

✱ Υπάρχει η δυνατότητα να πραγματοποιηθεί και ομαδική εκπαίδευση αν είστε περισσότερα άτομα. Ανάλογα τον αριθμό των ατόμων που θα συμμετάσχουν ορίζεται μια προνομιακή τιμή.

Μετά τη συνάντηση θα λάβεις στο email σου οδηγούς προετοιμασίας, βοηθητικό υλικό και ό,τι πιστεύουμε ότι μπορεί να σε βοηθήσει, αυτά θα είναι το στήριγμά σου για να προετοιμαστείς σωστά, ώστε να αυξήσεις κατακόρυφα τις ευκαιρίες να διεκδικήσεις τη θέση εργασίας που επιθυμείς. Παρέχεται δωρεάν υποστήριξη για απορίες που μπορεί να προκύψουν στην πορεία.

Συνδύασε την Εκπαίδευση στις Τεχνικές Αναζήτησης Εργασίας με επιπλέον υπηρεσίες Επαγγελματικής Συμβουλευτικής

Πρόσθεσε στην φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος τις υπηρεσίες που επιθυμείς και λάβε αναλυτική ενημέρωση και προσφορά από εξειδικευμένο σύμβουλο

Σύνταξη Βιογραφικού​​
Αναλαμβάνουμε εξ’ ολοκλήρου τη σύνταξη του βιογραφικού σου χρησιμοποιώντας εξατομικευμένα πρότυπα βιογραφικών. Το πολυτιμότερο εργαλείο για να αναδείξεις τον εαυτό σου.
Δημιουργία LinkedIn
Δημιουργία ανταγωνιστικού προφίλ στο LinkedIn αναδεικνύοντας σωστά την εμπειρία, τις δεξιότητες και τις γνώσεις σου. Το περιεχόμενο του προφίλ γράφεται στα Αγγλικά.
Εκπαίδευση στο LinkedIn
Εκπαίδευση στις δυνατότητες που προσφέρει η πλατφόρμα όσο αναφορά την αναζήτηση εργασίας, την επαγγελματική σου ανάπτυξη, τη δικτύωση με επαγγελματίες και την εύρεση νέων συνεργασιών.
Συνοδευτική Επιστολή
Σύνταξη συνοδευτικής επιστολής σε προσεγμένο και ομοιόμορφο σχεδιασμό με το πρότυπο του βιογραφικού σου. Η υπηρεσία παρέχεται σε Ελληνικά, Αγγλικά και Γερμανικά.
Προετοιμασία Συνέντευξης
Μαθαίνεις τα μυστικά της συνέντευξης απαντώντας στις πιο απαιτητικές ερωτήσεις, ώστε να προετοιμαστείς κατάλληλα και να κερδίζεις τη θέση εργασίας που επιθυμείς.
Προσομοίωση Συνέντευξης​

Προσομοίωση πραγματικού περιβάλλοντος συνέντευξης ώστε να εξετάσουμε διεξοδικά τις απαντήσεις σου και να σου προσφέρουμε στοχευμένες συμβουλές. Η απόλυτη προετοιμασία!

Συχνές Ερωτήσεις (FAQ)

Ποιος θα με εκπαιδεύση σε τεχνικές αναζήτησης εργασίας;

Η εκπαίδευση σου θα γίνει από πιστοποιημένο career coach της LeadCompass όπως ο κ. Μάρκος Κορβέσης, Career Coach και Master NLP Practitioner ή η κ. Ελένη Παπαδάκη, Career Coach

Πόσο κοστίζει η εκπαίδευση σε τεχνικές αναζήτησης εργασίας;

Κόστος υπηρεσίας για 1 άτομο και πραγματοποίηση της εκπαίδευσης σε 10-15 ημέρες από την ημέρα εξόφλησης: 180€

Κόστος υπηρεσίας για 2+ άτομα και πραγματοποίηση της εκπαίδευσης σε 10-15 ημέρες από την ημέρα εξόφλησης: 120€ / άτομο

Πώς πραγματοποιείται η εξόφληση της εκπαίδευσης;

Η εξόφληση της υπηρεσίας  θα πρέπει να έχει πραγματοποιηθεί πριν τον καθορισμό της ημερομηνίας και ώρας της εκπαίδευσης. 

Διαθέτουμε 3 διαφορετικούς τρόπους εξόφλησης ανάλογα τις ανάγκες σου:

  • Κατάθεση ή Μεταφορά χρημάτων σε Τράπεζα (Πειραιώς)
  • Πληρωμή μέσω Revolut 
  • Πληρωμή μέσω Paypal

Με επιτυχίες σε πάνω από 30 χώρες και 1.000 υποψήφιους που κέρδισαν μια θέση εργασίας, είμαστε έτοιμοι να σε βοηθήσουμε!

ΦΟΡΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ