Υπηρεσία προετοιμασίας συνέντευξης

Μαθαίνεις τα μυστικά της συνέντευξης απαντώντας στις πιο απαιτητικές ερωτήσεις. Επιπλέον, προσομοιάζουμε ένα πραγματικό περιβάλλον συνέντευξης και σου προσφέρουμε στοχευμένες συμβουλές για μια ολοκληρωμένη προετοιμασία.

προετοιμασία-συνέντευξης-interview-preparation-service-hero
παιδράκη leadcompass - προετοιμασία συνέντευξης
Η καλύτερη επιλογή όχι μόνο για τη δημιουργία ανταγωνιστικού βιογραφικού σημειώματος, αλλά και για για τις εκπαιδεύσεις πάνω στη συνέντευξη! Ποιοτική εξυπηρέτηση, άμεση ανταπόκριση, υποστήριξη και σε επόμενο χρόνο, και πάντα με ευγένεια!
 
 

Χρύσα Π.

Certified & Licensed Insurance Agent

παιδράκη leadcompass - προετοιμασία συνέντευξης

Χρύσα Π.

Certified & Licensed Insurance Agent

Η καλύτερη επιλογή όχι μόνο για τη δημιουργία ανταγωνιστικού βιογραφικού σημειώματος, αλλά και για για τις εκπαιδεύσεις πάνω στη συνέντευξη! Ποιοτική εξυπηρέτηση, άμεση ανταπόκριση, υποστήριξη και σε επόμενο χρόνο, και πάντα με ευγένεια!
 
 
interview service call photo - προετοιμασία συνέντευξης
ΣΚΕΛΟΣ 1: ΒΑΣΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Η καλύτερη προετοιμασία για να πετύχεις στη συνέντευξη

Το 74% των υποψηφίων αδυνατούν να επικοινωνήσουν αποτελεσματικά και να αναδείξουν τον εαυτό τους κατά τη διαδικασία της συνέντευξης.  Προετοιμάσου με την βοήθεια των ειδικών:

Ποια είναι τα είδη της συνέντευξης;

Μαθαίνεις πως να προετοιμάζεσαι για όλους τους εναλλακτικούς τύπους συνέντευξης που μπορεί να σου τύχουν, είτε πρόκειται για μια παραδοσιακή ατομική συνέντευξη, είτε για συνέντευξη με πάνελ στελεχών είτε ακόμα και για συνέντευξη εξ’ αποστάσεως.

Τι χρειάζεται να γνωρίζεις πριν από κάθε συνέντευξη;

Πως γίνεται η προετοιμασία για κάθε συνέντευξη. Ποιες πληροφορίες πρέπει να μάθεις και τι διαδικασίες ακολουθείς προκειμένου να εξασφαλίσεις ότι θα έχεις μια πετυχημένη συνέντευξη;

Ποιες είναι οι 5 κατηγορίες ερωτήσεων ;

Μάθε να ξεχωρίζεις τα είδη των ερωτήσεων που θα σου θέτονται, ώστε να γνωρίζεις που στοχεύει η κάθε μια και να μπορέσεις να προσαρμόζεις τις απαντήσεις ανάλογα εντυπωσιάζοντας τον συνεντευξιαστή.

Πώς να απαντήσεις στις 30 πιο συχνές ερωτήσεις;

Γνώρισε τις πιο σημαντικές ερωτήσεις σε μια συνέντευξη και μεθοδολογίες για να τις προσεγγίσεις. Οργάνωσε την εμπειρία σου και μάθε πως μπορείς να ανταποκριθείς στη κάθε μια προετοιμάζοντας τις απαντήσεις σου. 

Πρότυπα ευχαριστήριου mail μετά τη συνέντευξη

Απέκτησε έτοιμα πρότυπα ευχαριστήριου mail για να αποστείλεις στους εν δυνάμει εργοδότες σου μετά τη συνέντευξη. Η παραπάνω τακτική θα σε βοηθήσει να αναδειχθείς δείχνοντας επαγγελματισμό και θέληση για τη συγκεκριμένη θέση.

ΣΚΕΛΟΣ 2: ΠΡΟΣΟΜΟΙΩΣΗ

Δοκιμάσου σε πραγματικές συνθήκες συνέντευξης

Ορίζουμε ένα σενάριο συνέντευξης, τρέχουμε μια πραγματική προσομοίωση και σου παρέχουμε στοχευμένο feedback με συμβουλές επιτυχίας.  Το πρόγραμμα περιλαμβάνει:

Εξατομικευμένο σενάριο

Δημιουργούμε ένα σενάριο υποθετικής συνέντευξης στα Ελληνικά/Αγγλικά για συγκεκριμένη θέση, π.χ. Συνένεντευξη για θέση Υπευθύνου Πωλήσεων στην εταιρεία ΑΒΓ. Το σενάριο ορίζεται σύμφωνα με τον κλάδο σου και τους πιθανούς εργοδότες που σε ενδιαφέρουν.

Προετοιμασία Συνέντευξης

Για να πραγματοποιήσεις μια προσομοίωση συνέντευξης είναι απαραίτητο να έχεις παρακολουθήσει πρώτα την εκπαίδευση «Προετοιμασία για συνέντευξη» που παρέχουμε. Σου δίνουμε ένα χρονικό διάστημα για να προετοιμαστείς σύμφωνα με τις μεθόδους που προτείνουμε στην υπηρεσία «Προετοιμασία για συνέντευξη»

Προσομοίωση συνέντευξης

Θα τρέξουμε μια πραγματική προσομοίωση αναλαμβάνοντας το ρόλο του συνεντευξιαστή και εσύ του συνεντευξιαζόμενου. Θα σου θέσουμε τις πιο συχνές και απαιτητικές ερωτήσεις που μπορεί να σου τύχουν σε μια συνέντευξη.

Στοχευμένο feedback

 Θα σου παρέχουμε στοχευμένο feedback και χρήσιμες συμβουλές που θα σε βοηθήσουν να βελτιώσεις την απόδοση σου στη διαδικασία της συνέντευξης, ώστε να καταφέρεις να κλέψεις τις εντυπώσεις όταν βρεθείς σε μια πραγματική συνέντευξη.

Βιντεοσκοπημένη προσομοίωση

Θα λάβεις βιντεοσκοπημένη την προσομοίωση της συνέντευξης για να μπορείς να μελετήσεις στο χρόνο που θέλεις την απόδοση σου, να εντοπίσεις και μόνος/η τα αδύναμα στοιχεία σου και να βελτιωθείς.

interview simulation leadcompass - προετοιμασία συνέντευξης
Interview Simulation disc leadcompass - προετοιμασία συνέντευξης

Λάβε δωρεάν το βιντεοσκοπημένο απόσπασμα από τη συνέντευξη σου

Μετά το πέρας της προσομοίωσης και της εκπαίδευσης σου στέλνουμε το βιντεοσκοπημένο απόσπασμα της συνέντευξης σου, ώστε δεις τις εκφράσεις κατά τη διάρκεια της προσομοίωσης και να ακούσεις τις απαντήσεις που έδωσες με σκοπό να εντοπίσεις πιθανές αδυναμίες και μαζί με τις συμβουλές μας να βελτιωθείς.

Α - προετοιμασία συνέντευξης
Εξαιρετικές υπηρεσίες, που παρέχονται από άψογους επαγγελματίες! Απόλυτα ικανοποιημένος από την προετοιμασία και την προσομοίωση συνέντευξης αλλά και την επαγγελματική συμβουλευτική που ακολούθησε. Προτείνω τη LeadCompass ανεπιφύλακτα!

Γρηγόρης Α.

Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας

Α - προετοιμασία συνέντευξης

Γρηγόρης Α.

Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας

Εξαιρετικές υπηρεσίες, που παρέχονται από άψογους επαγγελματίες! Απόλυτα ικανοποιημένος από την προετοιμασία και την προσομοίωση συνέντευξης αλλά και την επαγγελματική συμβουλευτική που ακολούθησε. Προτείνω τη LeadCompass ανεπιφύλακτα!
ΠΛΑΝΟ ΔΡΑΣΗΣ

Πώς σε προετοιμάζουμε για μια συνέντευξη;

Δες αναλυτικά τη διαδικασία που ακολουθούμε για να σε προετοιμάσουμε για τη πιο απαιτητική συνέντευξη.

Συμπληρώνεις τη φόρμα ενδιαφέροντος και άμεσα ένας υπεύθυνος της LeadCompass έρχεται σε επικοινωνία μαζί σου για να σε ενημερώσει για το πρόγραμμα και την αξία της εκπαίδευσης.

Αφού πραγματοποιήσεις την εξόφληση του προγράμματος καθορίζεις σε συνεργασία με τον προσωπικό σου σύμβουλο καριέρας τη διαθέσιμη ημερομηνία και ώρα για να πραγματοποιήσετε την εκπαίδευση.

Η εκπαίδευση είναι ατομική και γίνεται υπό τη μορφή online βιντεοκλήσης με τη χρήση zoom. Σε περίπτωση που επιθυμείς διαφορετική εφαρμογή βιντεοκλήσης διαθέτουμε επιπλέον και Skype, Viber, WhatsApp, Hangouts και Messenger.

Πραγματοποιείς την εκπαίδευση διάρκειας 120-150 λεπτών με τον προσωπικό σου σύμβουλο στην ημερομηνία και ώρα που έχετε ορίσει.

Στην κλήση δίνουμε μεγαλύτερη έμφαση στα είδη ερωτήσεων και τις πιο συχνές ερωτήσεις. Οποιαδήποτε απορία έχεις μας ρωτάς κατά τη διάρκεια της κλήσης ή και μετά μέσω email. Το περιεχόμενο της εκπαίδευσης προσαρμόζεται στον κλάδο σου και στη χώρα που στοχεύεις.

✱ Υπάρχει η δυνατότητα να πραγματοποιηθεί και ομαδική εκπαίδευση αν είστε περισσότερα άτομα. Ανάλογα με τον αριθμό των ατόμων που θα συμμετάσχουν, ορίζεται και μια πιο προνομιακή τιμή.

Πρόσθετη υπηρεσία εφόσον επιθυμείς μια ολοκληρωμένη προετοιμασία συνέντευξης. Η συνολική διάρκεια της βιντεοκλήσης θα είναι 90-120 λεπτά. Τα πρώτα 60-90 λεπτά θα πραγματοποιηθεί το σενάριο που έχει οριστεί όπου ο σύμβουλος θα έχει το ρόλο του συνεντευξιαστή και εσύ του συνεντευξιαζόμενου. Στον υπόλοιπο χρόνο συζητάμε βελτιώσεις:

– Feedback: Επικοινωνία με τεχνικές NLP για δημόσια ομιλία

– Αναλυτική αξιολόγηση και σε επίπεδο λεξιλογίου, timing κλπ.

Μετά το πέρας της εκπαίδευσης θα λάβεις ένα πρότυπο ευχαριστήριου mail για να χρησιμοποιήσεις μετά τις συνεντεύξεις σου και χρήσιμα αρχεία προετοιμασίας. Επιπλέον, σου δίνεται η δυνατότητα να επικοινωνήσεις με τον προσωπικό σου σύμβουλο για να λύσεις ενδεχόμενες απορίες που μπορεί να προκύψουν.

Συνδύασε την Προετοιμασία Συνέντευξης
με επιπλέον υπηρεσίες Επαγγελματικής Συμβουλευτικής

Πρόσθεσε στην φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος τις υπηρεσίες που επιθυμείς και λάβε αναλυτική ενημέρωση και προσφορά από εξειδικευμένο σύμβουλο

Σύνταξη Βιογραφικού​​
Αναλαμβάνουμε εξ’ ολοκλήρου τη σύνταξη του βιογραφικού σου χρησιμοποιώντας εξατομικευμένα πρότυπα βιογραφικών. Το πολυτιμότερο εργαλείο για να αναδείξεις τον εαυτό σου.
Δημιουργία LinkedIn
Δημιουργία ανταγωνιστικού προφίλ στο LinkedIn αναδεικνύοντας σωστά την εμπειρία, τις δεξιότητες και τις γνώσεις σου. Το περιεχόμενο του προφίλ γράφεται στα Αγγλικά.
Εκπαίδευση στο LinkedIn
Εκπαίδευση στις δυνατότητες που προσφέρει η πλατφόρμα όσο αναφορά την αναζήτηση εργασίας, την επαγγελματική σου ανάπτυξη, τη δικτύωση με επαγγελματίες και την εύρεση νέων συνεργασιών.
Συνοδευτική Επιστολή
Σύνταξη συνοδευτικής επιστολής σε προσεγμένο και ομοιόμορφο σχεδιασμό με το πρότυπο του βιογραφικού σου. Η υπηρεσία παρέχεται σε Ελληνικά, Αγγλικά και Γερμανικά.
Προσομοίωση Συνέντευξης
Προσομοίωση πραγματικού περιβάλλοντος συνέντευξης ώστε να εξετάσουμε διεξοδικά τις απαντήσεις σου και να σου προσφέρουμε στοχευμένες συμβουλές. Η απόλυτη προετοιμασία!
Τεχνικές Αναζήτησης Εργασίας
Οι υποψήφιοι μαθαίνουν μόνο το 10 με 15% των πραγματικών ανοιχτών θέσεων εργασίας. Εδώ θα μάθεις τεχνικές αναζήτησης εργασίας για Ελλάδα και εξωτερικό.

Συχνές Ερωτήσεις (FAQ)

Ποιος θα με προετοιμάσει για τη Συνέντευξη;

Η προετοιμασία συνέντευξης θα γίνει από πιστοποιημένο career coach της LeadCompass.

Πόσο κοστίζει η υπηρεσία προετοιμασίας συνέντευξης;

Για να ενημερωθείς για το πρόγραμμα και την αξία του μπορείς είτε να συμπληρώσεις την παρακάτω φόρμα ενδιαφέροντος είτε να επικοινωνήσεις μαζί μας στο 2313 068 480. Ένας σύμβουλος θα έρθει άμεσα σε επικοινωνία μαζί σου, ώστε να σε ενημερώσει πλήρως και να λύσει ό,τι άλλη απορία έχεις.

Πώς πραγματοποιείται η εξόφληση;

Η εξόφληση της υπηρεσίας  θα πρέπει να έχει πραγματοποιηθεί πριν τον καθορισμό της ημερομηνίας και ώρας της συνάντησης με το σύμβουλο καριέρας. 

Διαθέτουμε 3 διαφορετικούς τρόπους εξόφλησης ανάλογα τις ανάγκες σου:

  • Κατάθεση ή Μεταφορά χρημάτων σε Τράπεζα (Πειραιώς)
  • Πληρωμή μέσω Revolut 
  • Πληρωμή μέσω Paypal

Με επιτυχίες σε πάνω από 30 χώρες και 1.000 υποψήφιους που κέρδισαν μια θέση εργασίας, είμαστε έτοιμοι να σε βοηθήσουμε!

ΦΟΡΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ