Ενίσχυση επαγγελματικής ταυτότητας

Απέκτησε τα εφόδια που χρειάζεσαι για να διεκδικήσεις τηv καριέρα των ονείρων σου. Σχεδιάζουμε για εσένα το Βιογραφικό, τη Συνοδευτική Επιστολή και το LinkedIn σου.

επαγγελματική-εικόνα-personal-branding-service-hero
Μ αξιολόγηση - personal branding
Αν θέλετε να κάνετε τη διαφορά στην αγορά εργασίας, τότε η LeadCompass είναι η μόνη λύση. Θα σας δώσουν τις απαραίτητες συμβουλές για να μεγιστοποιήσετε τις πιθανότητες να βρείτε την κατάλληλη εργασία. Αξίζει!

Κώστας Μ.

Owner & Director | Michalopoulos School

Μ αξιολόγηση - personal branding

Κώστας Μ.

Owner & Director | Michalopoulos School

Αν θέλετε να κάνετε τη διαφορά στην αγορά εργασίας, τότε η LeadCompass είναι η μόνη λύση. Θα σας δώσουν τις απαραίτητες συμβουλές για να μεγιστοποιήσετε τις πιθανότητες να βρείτε την κατάλληλη εργασία. Αξίζει!
before - personal branding CV After 3 - personal branding
ΣΚΕΛΟΣ 1: ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Σχεδιάζουμε το Βιογραφικό που θα απογειώσει τη καριέρα σου

Χρησιμοποιούμε εξατομικευμένα πρότυπα βιογραφικού και αναδεικνύουμε σωστά την εμπειρία και τις γνώσεις σου. Επίλεξε το βιογραφικό που ταιριάζει στις ανάγκες σου:

Προσεγμένο Βιογραφικό

Χρησιμοποιούμε εξειδικευμένα πρότυπα βιογραφικών που σχεδιάζουν επαγγελματίες designers της LeadCompass στοχευμένα στις ανάγκες σου και τη θέση εργασίας που επιθυμείς, ώστε να αναδείξουμε την εμπειρία σου και να κερδίσεις τη συνέντευξη.

Βιογραφικό Europass

Προτείνουμε το Βιογραφικό Europass, που σχεδιάζεται σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά πρότυπα, σε περίπτωση που η θέση εργασίας σχετίζεται με δημόσιους φορείς ή Ευρωπαϊκούς οργανισμός που το χρησιμοποιούν ως προϋπόθεση.

Ακαδημαϊκό Βιογραφικό

Ιδανικό βιογραφικό αν στοχεύεις σε αιτήσεις για ένα μεταπτυχιακό – διδακτορικό τίτλο ή για να εργαστείς σε ένα ερευνητικό τομέα. Το ακαδημαϊκό βιογραφικό θα ενισχύσει την ακαδημαϊκή σου εμπειρία καθιστώντας σε ανταγωνιστικό υποψήφιο.

Βιογραφικό Portfolio

Εξαιρετική επιλογή αν ανήκεις σε επαγγέλματα που θέλεις μέσα από το βιογραφικό σου να τονίσεις, επιτεύγματα, διακρίσεις, διπλώματα, σημαντικές στιγμές της καριέρας σου και να χρησιμοποιήσεις οπτικοακουστικό υλικό.

Βιογραφικό Έκθεση

Μπορεί να το έχεις ακούσει και ως αυτοβιογραφική έκθεση ή Bio. Μπορεί να γίνει σύντομο (100-300 λέξεις) ή αναλυτικό (600-1000 λέξεις), και το χρησιμοποιείς για ανάρτηση σε websites, social media ή αποστολή σε οργανισμούς όπως επιμελητήρια. Απευθύνεται σε επιχειρηματίες, Ιατρούς, Δικηγόρους, Life Coach, Career Coach, Business Coach, Executive Coach, Εκπαιδευτές ιδιωτικού τομέα και άλλες ειδικότητες.

ΣΚΕΛΟΣ 2: ΣΥΝΟΔΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Συντάσσουμε τη Συνοδευτική σου Επιστολή

Δημιουργούμε τη συνοδευτική σου επιστολή αναδεικνύοντας τα ανταγωνιστικά σου πλεονεκτήματα και εναρμονίζουμε το σχεδιαστικό της με το βιογραφικό σου ενισχύοντας την επαγγελματική σου εικόνα.

coverletter before leadcompass - personal branding coverletter after leadcompass - personal branding
Γενική συνοδευτική επιστολή για Θέση Εργασίας

Στη γενική συνοδευτική επιστολή δημιουργούμε ένα πρότυπο προσαρμοσμένο στις ανάγκες και τις δεξιότητες σου το οποίο μπορείς να χρησιμοποιείς σε κάθε σου αίτηση αλλάζοντας απλά την εταιρεία που απευθύνεσαι και τη θέση εργασίας που ενδιαφέρεσαι.

Στοχευμένη συνοδευτική επιστολή για Θέση Εργασίας

Η στοχευμένη συνοδευτική επιστολή απευθύνεται σε συγκεκριμένη αγγελία στην οποία αξιοποιούμε τις δεξιότητες και την εμπειρία σου σε σχέση με τα ζητούμενα της αγγελίας και την κουλτούρα της εταιρείας, ώστε να αναδειχθείς ως ιδανικός υποψήφιος και να κερδίσεις μια συνέντευξη.

Συνοδευτική επιστολή για Μεταπτυχιακό

Η συνοδευτική επιστολή για μεταπτυχιακό μπορεί να έχει και τη μορφή του application essay, όπου συνδυάζουμε τις ακαδημαϊκές σου επιδόσεις, τα επιτεύγματα σου, τις επαγγελματικές σου εμπειρίες, τους στόχους σου και φυσικά το πανεπιστήμιο και το τίτλο του μεταπτυχιακού που ενδιαφέρεσαι.

coverletter before leadcompass - personal branding coverletter after leadcompass - personal branding
LinkedIn Profile Creation LeadCompass - personal branding
ΣΚΕΛΟΣ 3: LINKEDIN

Διαμορφώνουμε το προφίλ σου στο LinkedIn

Αναλαμβάνουμε εξ’ ολοκλήρου τη δημιουργία και τη διαμόρφωση του λογαριασμού σου στο LinkedIn στα Αγγλικά. Φροντίζουμε να συντάξουμε ένα ανταγωνιστικό προφίλ που να ανταποκρίνεται στις ανάγκες σου.

Δημιουργία λογαριασμού και ρυθμίσεις

Ο προσωπικός σου σύμβουλος δημιουργεί το λογαριασμό σου στο LinkedIn με τα στοιχεία επικοινωνίας σου και παραμετροποιεί τις ρυθμίσεις του λογαριασμού σου σύμφωνα με τα αναγνωρισμένα πρότυπα. Έπειτα σε ενημερώνει για να αλλάξεις το κωδικό σου.

Δημιουργία λογαριασμού και ρυθμίσεις

Συνθέτουμε ένα στοχευμένο τίτλο (headline) και συντάσσουμε μια εισαγωγική παράγραφο που περιγράφουν τα ανταγωνιστικά σου πλεονεκτήματα και παράλληλα σε βοηθάνε να εμφανίζεσαι στις αναζητήσεις των υπεύθυνων πρόσληψης.

Σύνταξη και επιμέλεια κειμένων

Αναλαμβάνουμε την επαγγελματική σύνταξη όλου τοτ περιεχομένου του προφίλ σου από την εκπαίδευση και την επαγγελματική σου εμπειρία μέχρι τις πιστοποιήσεις, τις δεξιότητες και τις ενδεχόμενες διακρίσεις σου.

Προτεινόμενες λέξεις-κλειδιά

Κάνουμε έρευνα και χρησιμοποιούμε λέξεις-κλειδιά (keywords) που ζητούνται στο κλάδο και το αντικείμενο σου, ώστε να απαντήσουμε στις ανάγκες που έχει ο κάθε υπεύθυνος πρόσληψης που αξιολογεί το προφίλ σου.

Προσθήκη υλικού και δεξιοτήτων

Προσθέτουμε σε κάθε πεδίο που δύναται φωτογραφικό υλικό και συνδέσμους για να παρουσιάσουμε καλύτερα την εμπειρία σου. Επιπλέον, προσθέτουμε όλες τις δεξιότητες που απαιτούνται με βάσει το αντικείμενο, τις ανάγκες και τις ικανότητες σου

ΣΚΕΛΟΣ 4: ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Σε εκπαιδεύουμε στο πώς να προωθείς τον εαυτό σου

Μέσα από μια ατομική συνεδρία διάρκειας 120-150 λεπτών μαθαίνεις να επικοινωνείς αποτελεσματικά την επαγγελματική σου ταυτότητα στο δίκτυο σου, σε εν δυνάμει συνεργάτες και σε εν δυνάμει εργοδότες.

Εργασίας LeadCompass - personal branding
Τι είναι το Self-Branding;

To Self-Brand είναι το σύνολο των εντυπώσεων, προσδοκιών και συσχετισμών που κάνουν οι άνθρωποι για εμάς, δηλαδή τι σκέφτονται οι άλλοι για εμάς όταν ακούνε το όνομα μας. Ο προσωπικός σου σύμβουλος θα σε βοηθήσει να χτίσεις το δικό σου.

Τι είναι το Personal Branding Canvas;

Χαρτογράφησε τα χαρακτηριστικά, τις δεξιότητες, τις ικανότητες και τα ανταγωνιστικά σου πλεονεκτήματα, ώστε να διαμορφώσεις την επαγγελματική σου ταυτότητα και να μάθεις να τη διαχειρίζεσαι.

Τι είναι το Elevator pitch;

Μαθαίνεις να προωθείς αποτελεσματικά τον εαυτό σου σε μόλις 1 λεπτό. Το elevator pitch είναι ένας πολύ σύντομος και περιεκτικός λόγος που λέει πολλά σε αυτόν που το ακούει, με λίγα και απλά λόγια αφήνοντας θετική πρώτη εντύπωση.

Εργασίας LeadCompass - personal branding
ΠΛΑΝΟ ΔΡΑΣΗΣ

Πώς ενισχύουμε την επαγγελματική σου ταυτότητα;

∆ες αναλυτικά τη διαδικασία που ακολουθούμε για να ενισχύσουμε την επαγγελματική σου ταυτότητα. 

Συλλέγουμε τις πληροφορίες που χρειαζόμαστε προκειμένου να συντάξουμε το Βιογραφικό, τη Συνοδευτική Επιστολή και το LinkedIn σου αποστέλλοντας στο mail σου ένα εξειδικευμένο ερωτηματολόγιο της LeadCompass. Αν χρειαστούμε επιπλέον πληροφορίες, έρχεται σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί σου ο προσωπικός σου σύμβουλος, όπου συζητάτε λεπτομέρειες και διευκρινίσεις.

Μόλις λάβουμε τις απαντήσεις του ερωτηματολογίου, θα προχωρήσουμε στη σύνταξη του Bιογραφικού και της Συνοδευτικής Επιστολής σου σε ένα κατάλληλο πρότυπο για το αντικείμενο και την εμπειρία σου. Ο προσωπικός σου σύμβουλος διαμορφώνει τη δομή και το περιεχόμενο στοχευμένο στις ανάγκες σου και έπειτα οι έμπειροι Γραφίστες μας το σχεδιάζουν. Επιπλέον, δημιουργούμε και διαμορφώνουμε το προφίλ σου στο LinkedIn. 

Σου στέλνουμε έτοιμο το Βιογραφικό τη Συνοδευτική Επιστολή και το LinkedIn σου για να τα ελέγξεις.  Σου παρέχουμε τη δυνατότητα να ζητήσεις Δωρεάν τυχόν διορθωτικές αλλαγές ή επί μέρους προσθήκες, ώστε να είσαι 100% ικανοποιημένος με το τελικό αποτέλεσμα.

Μετά το τελικό έλεγχο σου αποστέλλουμε το βιογραφικό και τη Συνοδευτική Επιστολή σου σε 2 μορφές. Σε PDF μορφή για να τα χρησιμοποιείς στις αιτήσεις σου και σε 100% επεξεργάσιμη μορφή Microsoft PowerPoint ή Word, ώστε να μπορείς να κάνεις και εσύ αλλαγές στο μέλλον. Επιπλέον, σου στέλνουμε τους κωδικούς για το νέο LinkedIn προφίλ σου

Καθορίζεις σε συνεργασία με τον προσωπικό σου σύμβουλο καριέρας τη διαθέσιμη ημερομηνία και ώρα για να πραγματοποιήσετε την εκπαίδευση “Πως να προωθείς αποτελεσματικά τον εαυτό σου (personal branding)”. Η εκπαίδευση έχει διάρκεια 120-150 λεπτά, είναι ατομική και γίνεται υπό τη μορφή online βιντεοκλήσης με τη χρήση zoom. Σε περίπτωση που επιθυμείς διαφορετική εφαρμογή βιντεοκλήσης διαθέτουμε επιπλέον και Skype, Viber, WhatsApp, Hangouts και Messenger.

Συχνές Ερωτήσεις (FAQ)

Ποιος θα συντάξει το Βιογραφικό, τη Συνοδευτική Επιστολή και το LinkedIn μου;

Αφού εκδηλώσεις ενδιαφέρον ερχόμαστε σε επικοινωνία μαζί σου και ένας επαγγελματίας σύμβουλος καριέρας αναλαμβάνει τη δημιουργία του Βιογραφικού, της Συνοδευτικής Επιστολής και του LinkedIn σου. Καθ’ όλη τη διάρκεια της διαδικασίας προσωπικός σου σύμβουλος είναι έτοιμος να σε εξυπηρετήσει και να απαντήσεις στις ερωτήσεις σου. 

Για να εκδηλώσεις ενδιαφέρον σου συμπλήρωσε τη φόρμα εδώ. Εναλλακτικά, κάλεσε μας στο 23130 68 480 ή στείλε μας το ενδιαφέρον σου στο [email protected] 

Μπορώ να επεξεργαστώ το Βιογραφικό και τη Συνοδευτική Επιστολή που θα λάβω;

Τόσο το βιογραφικό όσο και η Συνοδευτική Επιστολή που θα λάβεις θα είναι 100% επεξεργάσιμά σε μορφή Microsoft PowerPoint ή Word ανάλογα το πρότυπο που έχει επιλεχθεί. Συνεπώς, μπορείς να κάνεις όσες τροποποιήσεις θελήσεις χωρίς επιπλέον επιβάρυνση.

Σε πόσες ημέρες μπορώ να παραλάβω έτοιμα Βιογραφικό, Συνοδευτική Επιστολή, LinkedIn και να κάνω την εκπαίδευση;

Ανάλογα τις ανάγκες σου μπορείς να επιλέξεις παράδοση υπηρεσιών σε 1 ημέρα, σε 3-5 μέρες ή σε 10-15 ημέρες. Η ταχύτητα στη παράδοση επηρεάζει και τη τελική αξία της υπηρεσίας, συνεπώς αν δεν είναι επιτακτική ανάγκη να παραλάβεις π.χ. το Βιογραφικό σου άμεσα, τότε μπορείς να εξασφαλίσεις μια πολύ καλή προσφορά Βιογραφικού με παράδοση μέσα σε 2 εβδομάδες.

Πόσο κοστίζουν οι υπηρεσίες;

Το κόστος των υπηρεσιών διαμορφώνεται ανάλογα τη προϋπηρεσία του ενδιαφερομένου, του όγκου των πληροφοριών που θα κληθεί ο σύμβουλος καριέρας να επιμεληθεί και την ημερομηνία παράδοσης του. Στην LeadCompass παρέχουμε στον ενδιαφερόμενο τη δυνατότητα να επιλέξει παράδοση υπηρεσιών σε 10-15 εργάσιμες μέρες προσφέροντας εκπτώσεις ως 40% της αρχικής αξίας των υπηρεσιών.

Πώς πραγματοποιείται η εξόφληση των υπηρεσιών;

Διαθέτουμε 3 διαφορετικούς τρόπους εξόφλησης ανάλογα τις ανάγκες σου:

  • Κατάθεση ή Μεταφορά χρημάτων σε Τράπεζα (Πειραιώς)
  • Πληρωμή μέσω Revolut 
  • Πληρωμή μέσω Paypal

Με επιτυχίες σε πάνω από 30 χώρες και 1.000 υποψήφιους που κέρδισαν μια θέση εργασίας, είμαστε έτοιμοι να σε βοηθήσουμε!

ΦΟΡΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ