Γίνε Super Candidate

Διεκδίκησε την καριέρα των ονείρων σου! Πιστοποιημένοι και έμπειροι σύμβουλοι καριέρας αναλαμβάνουν να σε προετοιμάσουν για να γίνεις ο ιδανικός υποψήφιος και να πετύχεις στις πιο απαιτητικές συνθήκες πρόσληψης.

super ypopsifios - super candidate

ΕΧΟΥΜΕ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ

Περιγραφή Προγράμματος

Στη LeadCompass προσφέρουμε ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα συμβουλευτικής καριέρας το οποίο απαρτίζεται από 7 ενοτήτες. Στόχος του εξατομικευμένου προγράμματος είναι η προετοιμασία του υποψηφίου, ώστε να ανταπεξέλθει στις πιο απαιτητικές συνθήκες πρόσληψης και να να διεκδικήσει τη θέση εργασίας που επιθυμεί.

σύνταξη-βιογραφικού-(cv-writing-service)

Ενότητα 1
Σύνταξη Βιογραφικού

συνοδευτικής επιστολής cover letter writing service - super candidate

Ενότητα 2
Σύνταξη Συνοδευτικής Επιστολής

δημιουργία-προφίλ-linkedin-(create-linkedin-profile-service)

Ενότητα 3
Δημιουργία LinkedIn 

εκπαίδευση-χρήσης-linkedin-(linkedin-training-service)

Ενότητα 4
Εκπαίδευση LinkedIn

προετοιμασία-συνέντευξης-(interview-preparation-service)

Ενότητα 5
Προετοιμασία Συνέντευξης 

προσομοίωση-συνέντευξης-(interview-simulation-service)

Ενότητα 6
Προσομοίωση Συνέντευξης

εύρεσης εργασίαςjob searching strategies service1 - super candidate

Ενότητα 7
Τεχνικές Αναζήτησης Εργασίας

ΣΤΟΧΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

Σε ποιους απευθύνεται

Έαν ανήκεις σε κάποιες από τις παρακάτω περιπτώσεις, τότε αυτό το πρόγραμμα είναι για εσένα!

graduating student - super candidate
Φοιτητές και Τελειοφοιτοί

Έχεις 0 – 3 χρόνια προϋπηρεσία και βρίσκεσαι στα πρώτα βήματα της καριέρας σου

manager 1 - super candidate
Mid-Senior Υποψήφιοι

Έχεις 3-10 χρόνια προϋπηρεσία και θέλεις να διεκδικήσεις ηγετικές θέσεις στην καριέρα σου

businessman - super candidate
Διοικητικά Στελέχη

Έχεις 10+ χρόνια προϋπηρεσία και θέλεις να διεκδικήσεις διοικητικές θέσεις στην καριέρα σου

- super candidate
CEO / Γιατροί / Καθηγητές

Είσαι επαγγελματίας και θέλεις να χτίσεις ένα επαγγελματικό προφίλ ανάλογο της εμπειρίας σου

Μ αξιολόγηση - super candidate
Αν θέλετε να κάνετε τη διαφορά στην αγορά εργασίας, τότε η LeadCompass είναι η μόνη λύση. Θα σας δώσουν τις απαραίτητες συμβουλές για να μεγιστοποιήσετε τις πιθανότητες να βρείτε την κατάλληλη εργασία. Αξίζει!

Κώστας Μ.

Owner & Director | Michalopoulos School

Μ αξιολόγηση - super candidate

Κώστας Μ.

Owner & Director | Michalopoulos School

Αν θέλετε να κάνετε τη διαφορά στην αγορά εργασίας, τότε η LeadCompass είναι η μόνη λύση. Θα σας δώσουν τις απαραίτητες συμβουλές για να μεγιστοποιήσετε τις πιθανότητες να βρείτε την κατάλληλη εργασία. Αξίζει!
ΕΝΟΤΗΤΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

Πώς σε προετοιμάζουμε

Γίνε Super Candidate και διεκδικήσε τη θέση εργασίας των ονειρων σου

before - super candidate CV After 3 - super candidate
ΣΚΕΛΟΣ 1: ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Σχεδιάζουμε το Βιογραφικό σου στα Ελληνικά και Αγγλικά

Χρησιμοποιούμε εξατομικευμένα πρότυπα βιογραφικού και αναδεικνύουμε σωστά την εμπειρία και τις γνώσεις σου. Επίλεξε το βιογραφικό που ταιριάζει στις ανάγκες σου:

Προσεγμένο Βιογραφικό

Χρησιμοποιούμε εξειδικευμένα πρότυπα βιογραφικών που σχεδιάζουν επαγγελματίες designers της LeadCompass στοχευμένα στις ανάγκες σου και τη θέση εργασίας που επιθυμείς, ώστε να αναδείξουμε την εμπειρία σου και να κερδίσεις τη συνέντευξη.

Βιογραφικό Europass

Προτείνουμε το Βιογραφικό Europass, που σχεδιάζεται σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά πρότυπα, σε περίπτωση που η θέση εργασίας σχετίζεται με δημόσιους φορείς ή Ευρωπαϊκούς οργανισμός που το χρησιμοποιούν ως προϋπόθεση.

Ακαδημαϊκό Βιογραφικό
Ιδανικό βιογραφικό αν στοχεύεις σε αιτήσεις για ένα μεταπτυχιακό – διδακτορικό τίτλο ή για να εργαστείς σε ένα ερευνητικό τομέα. Το ακαδημαϊκό βιογραφικό θα ενισχύσει την ακαδημαϊκή σου εμπειρία καθιστώντας σε ανταγωνιστικό υποψήφιο.
Βιογραφικό Portfolio
Εξαιρετική επιλογή αν ανήκεις σε επαγγέλματα που θέλεις μέσα από το βιογραφικό σου να τονίσεις, επιτεύγματα, διακρίσεις, διπλώματα, σημαντικές στιγμές της καριέρας σου και να χρησιμοποιήσεις οπτικοακουστικό υλικό.
Βιογραφικό Έκθεση
Μπορεί να το έχεις ακούσει και ως αυτοβιογραφική έκθεση ή Bio. Μπορεί να γίνει σύντομο (100-300 λέξεις) ή αναλυτικό (600-1000 λέξεις), και το χρησιμοποιείς για ανάρτηση σε websites, social media ή αποστολή σε οργανισμούς όπως επιμελητήρια. Απευθύνεται σε επιχειρηματίες, Ιατρούς, Δικηγόρους, Life Coach, Career Coach, Business Coach, Executive Coach, Εκπαιδευτές ιδιωτικού τομέα και άλλες ειδικότητες.
ΣΚΕΛΟΣ 2: ΣΥΝΟΔΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Συντάσσουμε τη Συνοδευτική σου Επιστολή

Δημιουργούμε τη συνοδευτική σου επιστολή αναδεικνύοντας τα ανταγωνιστικά σου πλεονεκτήματα και εναρμονίζουμε το σχεδιαστικό της με το βιογραφικό σου ενισχύοντας την επαγγελματική σου εικόνα.

Γενική συνοδευτική επιστολή για Θέση Εργασίας

Στη γενική συνοδευτική επιστολή δημιουργούμε ένα πρότυπο προσαρμοσμένο στις ανάγκες και τις δεξιότητες σου το οποίο μπορείς να χρησιμοποιείς σε κάθε σου αίτηση αλλάζοντας απλά την εταιρεία που απευθύνεσαι και τη θέση εργασίας που ενδιαφέρεσαι.

Στοχευμένη συνοδευτική επιστολή για Θέση Εργασίας

Η στοχευμένη συνοδευτική επιστολή απευθύνεται σε συγκεκριμένη αγγελία στην οποία αξιοποιούμε τις δεξιότητες και την εμπειρία σου σε σχέση με τα ζητούμενα της αγγελίας και την κουλτούρα της εταιρείας, ώστε να αναδειχθείς ως ιδανικός υποψήφιος και να κερδίσεις μια συνέντευξη.

Συνοδευτική επιστολή για Μεταπτυχιακό

Η συνοδευτική επιστολή για μεταπτυχιακό μπορεί να έχει και τη μορφή του application essay, όπου συνδυάζουμε τις ακαδημαϊκές σου επιδόσεις, τα επιτεύγματα σου, τις επαγγελματικές σου εμπειρίες, τους στόχους σου και φυσικά το πανεπιστήμιο και το τίτλο του μεταπτυχιακού που ενδιαφέρεσαι.

coverletter before leadcompass - super candidate coverletter after leadcompass - super candidate
LinkedIn Profile Creation LeadCompass - super candidate
ΣΚΕΛΟΣ 3: LINKEDIN

Διαμορφώνουμε το προφίλ σου στο LinkedIn

Αναλαμβάνουμε εξ’ ολοκλήρου τη δημιουργία και τη διαμόρφωση του λογαριασμού σου στο LinkedIn στα Αγγλικά. Φροντίζουμε να συντάξουμε ένα ανταγωνιστικό προφίλ που να ανταποκρίνεται στις ανάγκες σου.

Δημιουργία λογαριασμού και ρυθμίσεις

Ο προσωπικός σου σύμβουλος δημιουργεί το λογαριασμό σου στο LinkedIn με τα στοιχεία επικοινωνίας σου και παραμετροποιεί τις ρυθμίσεις του λογαριασμού σου σύμφωνα με τα αναγνωρισμένα πρότυπα. Έπειτα σε ενημερώνει για να αλλάξεις το κωδικό σου.

Δημιουργία λογαριασμού και ρυθμίσεις

Συνθέτουμε ένα στοχευμένο τίτλο (headline) και συντάσσουμε μια εισαγωγική παράγραφο που περιγράφουν τα ανταγωνιστικά σου πλεονεκτήματα και παράλληλα σε βοηθάνε να εμφανίζεσαι στις αναζητήσεις των υπεύθυνων πρόσληψης.

Σύνταξη και επιμέλεια κειμένων

Αναλαμβάνουμε την επαγγελματική σύνταξη όλου τοτ περιεχομένου του προφίλ σου από την εκπαίδευση και την επαγγελματική σου εμπειρία μέχρι τις πιστοποιήσεις, τις δεξιότητες και τις ενδεχόμενες διακρίσεις σου.

Προτεινόμενες λέξεις-κλειδιά

Κάνουμε έρευνα και χρησιμοποιούμε λέξεις-κλειδιά (keywords) που ζητούνται στο κλάδο και το αντικείμενο σου, ώστε να απαντήσουμε στις ανάγκες που έχει ο κάθε υπεύθυνος πρόσληψης που αξιολογεί το προφίλ σου.

Προσθήκη υλικού και δεξιοτήτων

Προσθέτουμε σε κάθε πεδίο που δύναται φωτογραφικό υλικό και συνδέσμους για να παρουσιάσουμε καλύτερα την εμπειρία σου. Επιπλέον, προσθέτουμε όλες τις δεξιότητες που απαιτούνται με βάσει το αντικείμενο, τις ανάγκες και τις ικανότητες σου

ΣΚΕΛΟΣ 4: LINKEDIN ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Εξέλιξε την καριέρα σου αξιοποιώντας το LinkedIn

Μέσα από μια κλήση διάρκειας 120-150 λεπτών ένας πιστοποιημένος σύμβουλος καριέρας θα σε εκπαιδεύσει στη χρήση του LinkedIn εστιάζοντας στις παρακάτω σημαντικές θεματικές:

Πώς κάνω αιτήσεις σε αγγελίες εργασίας στο LinkedIn;

Πολύτιμες συμβουλές που θα σε βοηθήσουν να μάθεις πως να αναζητάς στοχευμένες θέσεις εργασίας μέσα στο LinkedIn και πως να στέλνεις τις αιτήσεις στις εκάστοτε αγγελίες, ώστε να ξεχωρίζεις από το πλήθος.

Πώς χρησιμοποιώ το LinkedIn για δικτύωση;

Θα μάθεις όλα τα μυστικά για το πως μπορείς να αυξήσεις το επαγγελματικό σου δίκτυο στο LinkedIn με σκοπό να γνωρίσεις μέντορες, HR managers, Recruiters και άλλους επαγγελματίες, ώστε να ανταλλάξετε γνώσεις, να συνάψετε συνεργασίες και να διεκδικήσεις θέσεις εργασίας.

Πώς ενισχύω το Personal Brand μου μέσω του LinkedIn

Θα ενημερωθείς για όλα τα εργαλεία του LinkedIn μέσω των οποίων μπορείς να ενισχύσεις την επαγγελματική σου εικόνα (Personal Brand). Στα πλαίσια αυτά, θα διδαχθείς μεθοδολογίες που θα σε βοηθήσουν να απογειώσουν τη δυναμικότητα του προφίλ σου.

Γιατί είναι σημαντικό το Search Engine Optimization;

Σε αυτή τη θεματική θα μάθεις ποια είναι τα πεδία του LinkedIn και πως χρειάζεται να τα χρησιμοποιήσεις σωστά από την οπτική πλευρά του SEO – Search Engine Optimization, ώστε να σε βρίσκουν άλλοι χρήστες με τα σωστά Keywords (Λέξεις-Κλειδιά).

Ποιά στρατηγική περιεχομένου χρησιμοποιείς;

Σε αυτή τη θεματική μαθαίνεις πως να χρησιμοποιείς το LinkedIn για though leadership (στρατηγική περιεχομένου). Προτεινόμενο πρόγραμμα αναρτήσεων, συμβουλές για καλύτερη απόδοση και λάθη προς αποφυγή με σκοπό την αύξηση της απήχησης των αναρτήσεων σου.

LinkedIn LeadCompass Website - super candidate
interview service call photo - super candidate
ΣΚΕΛΟΣ 5: ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ

Η καλύτερη προετοιμασία για να πετύχεις στη συνέντευξη

Το 74% των υποψηφίων αδυνατούν να επικοινωνήσουν αποτελεσματικά και να αναδείξουν τον εαυτό τους κατά τη διαδικασία της συνέντευξης. Προετοιμάσου με την βοήθεια των ειδικών:

Ποια είναι τα είδη της συνέντευξης;

Μαθαίνεις πως να προετοιμάζεσαι για όλους τους εναλλακτικούς τύπους συνέντευξης που μπορεί να σου τύχουν, είτε πρόκειται για μια παραδοσιακή ατομική συνέντευξη, είτε για συνέντευξη με πάνελ στελεχών είτε ακόμα και για συνέντευξη εξ’ αποστάσεως.

Τι χρειάζεται να γνωρίζεις πριν από κάθε συνέντευξη;

Πως γίνεται η προετοιμασία για κάθε συνέντευξη. Ποιες πληροφορίες πρέπει να μάθεις και τι διαδικασίες ακολουθείς προκειμένου να εξασφαλίσεις ότι θα έχεις μια πετυχημένη συνέντευξη;

Ποιες είναι οι 5 κατηγορίες ερωτήσεων ;

Μάθε να ξεχωρίζεις τα είδη των ερωτήσεων που θα σου θέτονται, ώστε να γνωρίζεις που στοχεύει η κάθε μια και να μπορέσεις να προσαρμόζεις τις απαντήσεις ανάλογα εντυπωσιάζοντας τον συνεντευξιαστή.

Πώς να απαντήσεις στις 30 πιο συχνές ερωτήσεις;

Γνώρισε τις πιο σημαντικές ερωτήσεις σε μια συνέντευξη και μεθοδολογίες για να τις προσεγγίσεις. Οργάνωσε την εμπειρία σου και μάθε πως μπορείς να ανταποκριθείς στη κάθε μια προετοιμάζοντας τις απαντήσεις σου.

ΣΚΕΛΟΣ 6: ΠΡΟΣΟΜΟΙΩΣΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ

Δοκιμάσου σε πραγματικές συνθήκες συνέντευξης

Ορίζουμε ένα σενάριο συνέντευξης, τρέχουμε μια πραγματική προσομοίωση και σου παρέχουμε στοχευμένο feedback με συμβουλές επιτυχίας. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει:

Εξατομικευμένο σενάριο

Δημιουργούμε ένα σενάριο υποθετικής συνέντευξης στα Ελληνικά/Αγγλικά για συγκεκριμένη θέση, π.χ. Συνένεντευξη για θέση Υπευθύνου Πωλήσεων στην εταιρεία ΑΒΓ. Το σενάριο ορίζεται σύμφωνα με τον κλάδο σου και τους πιθανούς εργοδότες που σε ενδιαφέρουν.

Προσομοίωση συνέντευξης

Θα τρέξουμε μια πραγματική προσομοίωση αναλαμβάνοντας το ρόλο του συνεντευξιαστή και εσύ του συνεντευξιαζόμενου. Θα σου θέσουμε τις πιο συχνές και απαιτητικές ερωτήσεις που μπορεί να σου τύχουν σε μια συνέντευξη.

Στοχευμένο feedback
Θα σου παρέχουμε στοχευμένο feedback και χρήσιμες συμβουλές που θα σε βοηθήσουν να βελτιώσεις την απόδοση σου στη διαδικασία της συνέντευξης, ώστε να καταφέρεις να κλέψεις τις εντυπώσεις όταν βρεθείς σε μια πραγματική συνέντευξη.
Βιντεοσκοπημένη προσομοίωση
Θα λάβεις βιντεοσκοπημένη την προσομοίωση της συνέντευξης για να μπορείς να μελετήσεις στο χρόνο που θέλεις την απόδοση σου, να εντοπίσεις και μόνος/η τα αδύναμα στοιχεία σου και να βελτιωθείς.
interview simulation leadcompass - super candidate
Εργασίας LeadCompass - super candidate
ΣΚΕΛΟΣ 7: ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Εκπαίδευση στην αναζήτηση εργασίας για Ελλάδα και Εξωτερικό

Οι περισσότεροι υποψήφιοι γνωρίζουν μόνο τις δημοσιευμένες αγγελίες, ωστόσο αυτές είναι μόλις το 10-15% των πραγματικών ανοιχτών θέσεων στην αγορά και η πιθανότητα να βρεις εργασία μόνο από αγγελίες είναι μόλις 2%. Στην εκπαίδευση μας θα μάθεις:

Πώς επιλέγουν οι εργοδότες προσωπικό;

Ποια είναι τα 10 βήματα που ακολουθούν οι εργοδότες για να επιλέξουν προσωπικό; Η δημοσίευση αγγελιών είναι το 1ο βήμα που ακολουθούν οι εργοδότες και για αυτός αντιπροσωπεύουν μόνο το 10-15% των πραγματικών ανοιχτών θέσεων εργασίας.

Πώς να προσεγγίσω εργοδότες χωρίς να υπάρχει αγγελία;

Μαθαίνεις όλες τις επιλογές και τις εναλλακτικούς μεθόδους για να προσεγγίσεις πιθανούς εργοδότες πάνω στο αντικείμενο που σε ενδιαφέρει χωρίς να υπάρχει απαραίτητα κάποια ανοιχτή θέση εργασίας.

Πώς να οργανώσω τη διαδικασία αναζήτησης εργασίας;
Πως οργανώνω τη διαδικασία αναζήτησης εργασίας και πως διαχειρίζομαι τις αιτήσεις μου για όλα τα πιθανά στάδια πρόσληψης που μπορεί να έχει η εκάστοτε εταιρεία και θέση εργασίας που με ενδιαφέρει.
Οδηγός προετοιμασίας και επιπλέον βοηθητικό υλικό
Θα λάβεις στο email σου οδηγούς προετοιμασίας, βοηθητικό υλικό και ό,τι πιστεύουμε ότι μπορεί να σε βοηθήσει. Αυτά θα είναι το στήριγμά σου για να προετοιμαστείς σωστά, ώστε να αυξήσεις κατακόρυφα τις ευκαιρίες να διεκδικήσεις τη θέση εργασίας που επιθυμείς

Συχνές Ερωτήσεις (FAQ)

Ποιο ειναι το κόστος του προγράμματος;

Το πρόγραμμα Super Candidate έχει διαφορετικά πακέτα ανάλογα το μέγεθος της προϋπηρεσίας του εκάστοτε υποψηφίου. Η αξία του προγράμματος διαμορφώνεται ανάλογα με την εμπειρία του συμμετέχοντα καθώς  διαμορφώνει και την εξειδίκευση που απαιτεί για το πρόγραμμα. Υπάρχει η δυνατότητα έως και 50% έκπτωσης. Μπορείτε να επικοινωνήστε μαζί μας στο 2313 068 480 για να μάθετε περισσότερα.

Ποιος ειναι ο χρόνος παράδοσης ολόκληρου του προγράμματος;

Η συνολική διάρκεια του προγράμματος ορίζεται με βάσει τη διαθεσιμότητα του συμβούλου σε συνδυασμό με τη αναγκαιότητα του ενδιαφερόμενου. Το πρόγραμμα μπορεί να ολοκληρωθεί μέσα σε 1 έως 3 εβδομάδες.

Δικαιούμαι έκπτωση αν έχω κάνει ήδη κάποια από τις ενότητες μαζί σας;

Ναι, αν έχετε κάνει ήδη μαζί μας κάποια από τις υπηρεσίες μας δικαιούστε επιπλέον έκπτωση. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 2313 068 480 για να σας ενημερώσουμε για την επιπλέον έκπτωση που δικαιούστε.

Πόσο κοστίζουν οι υπηρεσίες;

Προτείνουμε να κάνετε όλες τις υπηρεσίες του προγράμματος για τα μέγιστα αποτελέσματα! Ωστόσο αν επιθυμείτε μόνο συγκεκριμένες υπηρεσίες μπορούμε να διαμορφώσουμε ένα εξειδικευμένο πακέτο αποκλειστικά για τις ανάγκες σας καλώντας στο 2313 068 480.

Μπορώ να αλλάξω τη σειρά των ενοτήτων ανάλογα με τις ανάγκες μου;

Προτείνουμε να κάνετε τις ενότητες του προγράμματος με τη σειρά που τις έχουμε οργανώσει για τα καλύτερα αποτελέσματα. Αν ωστόσο σας επείγει π.χ. η σύνταξη του βιογραφικού σας, γιατί θέλετε να κάνετε μια αίτηση, τότε μπορούμε να τα βάλουμε τις ενότητες σε προτεραιότητα.

Πώς παραδίδονται οι ενότητες που αναφέρονται στο πρόγραμμα;

Όλες οι εκπαιδεύσεις μας παρέχονται εξ αποστάσεως με κλήση Zoom, είναι εφικτό να γίνουν και με εφαρμογή της προτίμησής σας. Στις υπηρεσίες που προσφέρουμε βοηθητικό υλικό μετά την κλήση, σας το στέλνουμε στο email σας και σας υποστηρίζουμε σε ό,τι απορία προκύψει.

Πώς παραδίδεται το βιογραφικό, η συνοδευτική και το LinkedIn μου;

Μας στέλνετε το τωρινό σας βιογραφικό αν έχετε και συμπληρώνετε ένα αναλυτικό ερωτηματολόγιο που στέλνουμε στο email σας για επιπλέον στοιχεία. Στη συνέχεια αν ο σύμβουλος χρειαστεί επιπλέον πληροφορίες ή διευκρινίσεις, επικοινωνεί μαζί σας. Όλα είναι σε 100% επεξεργάσιμη μορφή για μελλοντικές αλλαγές. Όταν είναι έτοιμα τα βλέπετε μαζί με το σύμβουλο για τυχόν αλλαγές και διευκρινίσεις.

Σε τι μορφή παραλαμβάνω το βιογραφικό και τη συνοδευτική μου επιστολή;

Το βιογραφικό και η επιστολή συντάσσονται σε ομοιόμορφα σχέδια δημιουργημένα από επαγγελματίες γραφίστες. Σας τα στέλνουμε σε μορφή PDF και 100% επεξεργάσιμη μορφή PowerPoint ή Word.

Yπάρχει υποστήριξη αν ζητήσω αλλαγές στο βιογραφικό, τη συνοδευτική ή το LinkedIn μου;

Ναι, υπάρχει δωρεάν υποστήριξη για αλλαγές ανανέωσης βιογραφικού, επιστολής και LinkedIn ακόμα και 1 μήνα μετά την παράδοση τους. Αν θέλετε στο μέλλον να ανανεώσετε, τις πληροφορίες τότε το αναλαμβάνουμε εμείς σε μια πολύ οικονομική προσφορά.

Yπάρχει υποστήριξη αν ζητήσω αλλαγές στο βιογραφικό, τη συνοδευτική ή το LinkedIn μου;

Ναι, αυτός είναι και ο λόγος που προσφέρουμε την ενότητα ikigai στην αρχή του προγράμματος και ο λόγος που πρόκειται για ένα ατομικό πρόγραμμα συμβουλευτικής καριέρας. Ανάλογα με τα αποτελέσματα του Ikigai, προσαρμόζουμε και στοχεύουμε όλες τις επόμενες ενότητες αποκλειστικά πάνω στις ανάγκες σου.

Πώς πραγματοποιείται η εξόφληση των υπηρεσιών;

Διαθέτουμε 3 διαφορετικούς τρόπους εξόφλησης ανάλογα τις ανάγκες σου:

  • Κατάθεση ή Μεταφορά χρημάτων σε Τράπεζα (Πειραιώς)
  • Πληρωμή μέσω Revolut 
  • Πληρωμή μέσω Paypal

*Υπάρχει η δυνατότητα έως 3 άτοκων δόσεων.

Με επιτυχίες σε πάνω από 30 χώρες και 1.000 υποψήφιους που κέρδισαν μια θέση εργασίας, είμαστε έτοιμοι να σε βοηθήσουμε!

ΦΟΡΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ