Εξατομικευμένες Συνεδρίες Συμβουλευτικής Καριέρας

Συζήτησε όλους τους προβληματισμούς σου με πιστοποιημένο σύμβουλο και λάβε πολύτιμη καθοδήγηση για να γίνεις “πρωταθλητής” στην καριέρα σου.

πλάνο-αλλαγής-καριέρας-career-change-action-plan--hero
φωτεινη παπαδακη leadcompass review - Συνεδρίες Συμβουλευτικής Καριέρας
Θερμά συγχαρητήρια για την υπέροχη καθοδήγηση, τη θερμή υποστήριξη και την αστείρευτη υπομονή και επιμονή στο έργο σας!!! Εύχομαι να συνεχίσετε το υπέροχο έργο σας, σας χρειαζόμαστε!!

Φωτεινή Π.

Ηθοποιός

φωτεινη παπαδακη leadcompass review - Συνεδρίες Συμβουλευτικής Καριέρας

Φωτεινή Π.

Ηθοποιός

Θερμά συγχαρητήρια για την υπέροχη καθοδήγηση, τη θερμή υποστήριξη και την αστείρευτη υπομονή και επιμονή στο έργο σας!!! Εύχομαι να συνεχίσετε το υπέροχο έργο σας, σας χρειαζόμαστε!!
interview service call photo - Συνεδρίες Συμβουλευτικής Καριέρας

1-1 συνεδρίες συμβουλευτικής καριέρας στα μέτρα σου

Ανακάλυψε το πώς μπορούν να σε βοηθήσουν οι ατομικές συνεδρίες συμβουλευτικής καριέρας ανάλογα τις ανάγκες σου:

Επιθυμείς να αλλάξεις καριέρα;

Πρώτα σου προτείνουμε να ολοκληρώσεις το πρόγραμμα αυτογνωσίας – Ikigai, που προσφέρουμε. Στη συνέχεια, επίλεξε ένα από τα πακέτα συνεδριών συμβουλευτικής καριέρας, για να λάβεις πολύτιμες συμβουλές που θα σε βοηθήσουν να πάρεις σημαντικές αποφάσεις και να πετύχεις τους στόχους που έχεις θέσει.

Είσαι πρόσφατα απόφοιτος/η;

Αν έχεις τελειώσει πρόσφατα τις σπουδές σου, ο προσωπικός σου σύμβουλος θα σε βοηθήσει να εξερευνήσεις τα επαγγελματικά σου μονοπάτια και να αποκτήσεις τα απαραίτητα εφόδια που ζητά η αγορά εργασίας, ώστε να γίνεις ένας ανταγωνιστικός υποψήφιος για τη θέση που επιθυμείς.

Είσαι μακροχρόνια άνεργος/η;

Μέσα από τις συνεδρίες μας με τον προσωπικό σου σύμβουλο καριέρας θα σε βοηθήσουμε να επανενταχθείς στην αγορά εργασίας παρέχοντας καθοδήγηση στο πώς να αναπτύξεις δεξιότητες, να ενισχύσης την επαγγελματική σου ταυτότητα και να διεκδικήσεις τη θέση εργασίας που επιθυμείς.

ΠΑΚΕΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΚΑΡΙΕΡΑΣ

Γίνε Career Champion

Επίλεξε ποιο πακέτο συμβουλευτικής καριέρας ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σου.

BRONZE - Συνεδρίες Συμβουλευτικής Καριέρας

Career Champion Bronze​

Περιλαμβάνει 5 ατομικές συνεδρίες συμβουλευτικής καριέρας διάρκειας 60-90 λεπτά η κάθε μια​

Έκπτωση -20%
SILVER - Συνεδρίες Συμβουλευτικής Καριέρας

Career Champion Silver

Περιλαμβάνει 10 ατομικές συνεδρίες συμβουλευτικής καριέρας διάρκειας 60-90 λεπτά η κάθε μια

Έκπτωση -30%
GOLD - Συνεδρίες Συμβουλευτικής Καριέρας

Career Champion Gold

Περιλαμβάνει 15 ατομικές συνεδρίες συμβουλευτικής καριέρας διάρκειας 60-90 λεπτά η κάθε μια

Έκπτωση -40%
ΠΛΑΝΟ ΔΡΑΣΗΣ

Πώς πραγματοποιούμε τις συνεδρίες συμβουλευτικής καριέρας;

Δες αναλυτικά τη διαδικασία που ακολουθούμε.

Συμπληρώνεις τη φόρμα ενδιαφέροντος επιλέγοντας το πακέτο συμβουλευτικής καριέρας που επιθυμείς και άμεσα ένας υπεύθυνος της LeadCompass έρχεται σε επικοινωνία μαζί σου για να σε ενημερώσει για το πρόγραμμα και το σχετικό κόστος.

Αφού πραγματοποιήσεις την εξόφληση του προγράμματος καθορίζεις σε συνεργασία με τον προσωπικό σου σύμβουλο καριέρας τη διαθέσιμη ημερομηνία και ώρα που θα πραγματοποιήσετε τη κάθε συνεδρία.  Σε περίπτωση που έχεις φορτωμένο πρόγραμμα μην ανησυχείς γιατί έχεις τη δυνατότητα να προγραμματίσεις και σταδιακά τη κάθε συνεδρία.

Η κάθε συνεδρία έχει διάρκεια 60-90 λεπτά και πραγματοποιείται υπό τη μορφή online βιντεοκλήσης με τη χρήση zoom. Σε περίπτωση που επιθυμείς διαφορετική εφαρμογή βιντεοκλήσης διαθέτουμε επιπλέον και Skype, Viber, WhatsApp, Hangouts και Messenger.

Πέρα από τις συνεδρίες σου δίνεται η δυνατότητα να επικοινωνήσεις με τον προσωπικό σου σύμβουλο μέσω mail και να λύσεις ενδεχόμενες απορίες που μπορεί να προκύψουν, προβληματισμούς που θα ήθελες να συζητήσεις σε επόμενες συναντήσεις ή επείγοντα ζητήματα.

Σύμβουλος Καριέρας

markos korvesis career caoch leadcompass - Συνεδρίες Συμβουλευτικής Καριέρας

Ο Μάρκος Κορβέσης είναι Σύμβουλος Καριέρας και πιστοποιημένος NLP Practitioner.

Έχει 10ετή επαγγελματική εμπειρία στην αγορά εργασίας έχοντας εργασθεί σε εταιρείες όπως Hewlett-Packard και Vodafone. Εμπλουτίζει τις γνώσεις του συνεχώς σε θέματα καριέρας, επιχειρηματικότητας και νέων τεχνολογιών, έχοντας ήδη λάβει 2000+ ώρες εκπαίδευση από 11 χώρες.

Συνεργάζεται με εταιρείες σε ΗΠΑ, Καναδά, Αγγλία, Ολλανδία και άλλες χώρες παρακολουθώντας τις πιο σύγχρονες και καινοτόμες τεχνικές στην συμβουλευτική σταδιοδρομίας, ώστε να παρέχει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες.

Είναι Public Speaker και LinkedIn Trainer με παρουσία σε Ελλάδα και
εξωτερικό. Έχει συμμετάσχει σε 250+ προγράμματα προσωπικής και
επαγγελματικής εξέλιξης και έχει ήδη βοηθήσει πάνω από 1000 άτομα, 50+ εθνικοτήτων σε όλο τον κόσμο, να βρουν μια εργασία που αγαπούν σε 20 χώρες, είτε σε μεγάλες επιχειρήσεις και οργανισμο

Συνδύασε τις Συνεδρίες Συμβουλευτικής Καριέρας με επιπλέον υπηρεσίες Επαγγελματικής Συμβουλευτικής

Πρόσθεσε στην φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος τις υπηρεσίες που επιθυμείς και λάβε αναλυτική ενημέρωση και προσφορά από εξειδικευμένο σύμβουλο

Πρόγραμμα Αυτογνωσίας - Ikigai

Βρες τι αγαπάς, σε τι είσαι καλός, τι χρειάζεται ο κόσμος και πώς μπορείς να ανταμοιφθείς από αυτό. Μάθε πώς η αυτογνωσία θα κάνει τη ζωή σου καλύτερη. Βρες το Ikigai σου!

Πρόγραμμα Ενίσχυσης Επαγγελματικής Εικόνας

Είσαι έτοιμος/η να διεκδικήσεις τη νέα σου καριέρα; Απέκτησε όλα τα εφόδια που χρειάζεσαι για να χτίσεις την επαγγελματική σου ταυτότητα (Βιογραφικό, Συνοδευτική Επιστολή, LinkedIn)

Συχνές Ερωτήσεις (FAQ)

Ποια είναι η διάρκεια της κάθε συνεδρίες Συμβουλευτικής Καριέρας;

Η διάρκεια της κάθε συνεδρίας κυμαίνεται από 60 έως 90 λεπτά.

Πόσο κοστίζει το πρόγραμμα;

Παρέχουμε 3 πακέτα συμβουλευτικής καριέρας (Bronze, Silver, Gold) και ανάλογα τον αριθμό των συνεδρίων που θέλεις να πραγματοποιήσεις προσφέρουμε ειδική έκπτωση από 10% έως 30%. Για να ενημερωθείς για το ακριβές κόστος του κάθε πακέτου μπορείς να συμπληρώσεις τη φόρμα ενδιαφέροντος εδώ ή να επικοινωνήσεις μαζί μας στο 231306480 / support@leadcompass.gr

Υπάρχει η δυνατότητα για παροχή μόνο 1 συνεδρίας συμβουλευτικής;

Φυσικά. Μπορείς να ζητήσεις τον αριθμό των συνεδριών που έχεις ανάγκη ανεξάρτητος πακέτου που προσφέρουμε. Ωστόσο, εάν επιλέξεις κάποια από τα πακέτα μας (Bronze, Silver, Gold) θα επωφεληθείς με επιπλέον έκπτωση από 10% έωνς 30%.

Ποιοι είναι οι τρόποι εξόφλησης που προσφέρετε;

Η εξόφληση της υπηρεσίας  θα πρέπει να έχει πραγματοποιηθεί πριν τον καθορισμό της ημερομηνίας των συνεδριάσεων. Υπάρχει η δυνατότητα για άτοκες δοσεις για τις οποίες μπορείς να ενημερωθείς αφού δηλώσεις ενδιαφέρον. 

Διαθέτουμε 3 διαφορετικούς τρόπους εξόφλησης ανάλογα τις ανάγκες σου:

  • Κατάθεση ή Μεταφορά χρημάτων σε Τράπεζα (Πειραιώς)
  • Πληρωμή μέσω Revolut 
  • Πληρωμή μέσω Paypal

Με επιτυχίες σε πάνω από 30 χώρες και 1.000 υποψήφιους που κέρδισαν μια θέση εργασίας, είμαστε έτοιμοι να σε βοηθήσουμε!

ΦΟΡΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ


    ΕΠΟΜΕΝΑ ΒΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΚΑΡΙΕΡΑΣ